עבור לתוכן

איך החנות Musicaneto.com?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להזמין משם מספר אלבומים (קנייה לא קטנה), דרך כרטיס אשראי...

הם אמינים? ניתן לסמוך עליהם?

עריכה:

ומה לגבי discclub.co.il?

ראיתי שגם להם יש את כל האלבומים שבהם אני מעוניין.

תודה :)

פורסם

הזמנתי משם מספר פעמים- משלוח הגיע מהר וללא תקלות.אני הייתי מאוד מרוצה מהם.

פורסם

עם דיסק קלאב לא היו לי בעיות, גם בהזמנות דרך האינטרנט וגם בשני המקרים בהם קניתי בחנות הפיזית באילת. טוב, בכמה מקרים הקופסאות של הדיסקים נשברו בדואר, אבל זו בעיה של הדואר וקרה לי גם עם חנויות אחרות.

ממוזיקה נטו אני מציע לך להתרחק. דיסק שקניתי שם סירב לעבוד אצלי בגלל "ההגנה" שלו והם לא הסכימו לקחת אותו בחזרה בטענה שהם חנות קטנה ולא יכולים לעמוד בהפסד, גם אחרי שחברת בתקליטים הסכימה להחזיר להם את הכסף, כך שכל מה שהם היו מאבדים זה הרווח על אותו דיסק. שירות מחורבן.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי משם מספר פעמים- משלוח הגיע מהר וללא תקלות.אני הייתי מאוד מרוצה מהם.

התכוונת ל- musicaneto או ל- discclub?

פורסם

גם לי יש נסיון טוב עם discclub, הזמנתי פעמיים, הגיע מהר. הבעיה היחידה (שלא באשמתם) הייתה שנשברה האריזה לחלק מהדיסקים, אחרי שאמרתי להם הם מיד שלחו לי אריזות ריקות לדיסקים.

פורסם

דווקא יש לי ניסיון מעולה עם מוזיקה נטו. אני מזמין מהם די הרבה ומגיע לאסוף את הדיסקים. אף פעם לא הייתה לי בעייה כלשהי עם הדיסקים והמחירים שלהם ממש זולים.

פורסם

התכוונת ל- musicaneto או ל- discclub?

musicaneto

פורסם

דווקא יש לי ניסיון מעולה עם מוזיקה נטו. אני מזמין מהם די הרבה ומגיע לאסוף את הדיסקים. אף פעם לא הייתה לי בעייה כלשהי עם הדיסקים והמחירים שלהם ממש זולים.

אם אף פעם לא היית צריך את השירות שלהם, אתה לא יכול לדעת האם הוא טוב או רע. אני יכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים