עבור לתוכן

מחפש קודק ל-AC3 ל-win2k

Featured Replies

פורסם

נסיתי כבר משהו כמו 5 קודקים שונים ל-AC3 שמצאתי באינטרנט (כולל פה באתר) על win2k, למרות שכתוב עליהם שהם תומכים יש לי מלא בעיות.

ב-2 מהם כל פעם שאני מפעיל את הסרט התוכנה קורסת

באחד לא שמענו כלום

באחד שמעו ממש דפוק

ובאחד שמעו ממש חלש (לקחתי את זה מאחד התראדים פה) וכשנסיתי לשנות את ההגדרות של הדיקודר לווליום חזק יותר זה דפק את הקול. הווליום כל הזמן עולה ויורד בלי שליטה, ממש מוזר.

על כל הקודקים שהורדתי כתוב שיש תמיכה ב-win2k

אני מבקש מאנשים שהריצו AC3 על win2k לינק לקודק טוב

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

נסיתי את זה כבר

כל פעם שאני מפעיל סרט ב-AC3 עם כל תוכנה היא קורסת מיד

פורסם

סתם סיבוך ה-AC3 הזה...

תוריד ותתקין K-Lite Codec Pack וכל הבעיות שלך, הקשורות בצפייה בקועי וידאו, יעלמו... :)

פורסם

אני בדיעה של the-shark, חבילת הקודקים הזו מכילה כל דבר שתעלו על הדעת כמעט.

פורסם
  • מחבר

TomB נסיתי כבר את הקודק הזה

הוא אומנם עובד אבל הסאונד מאד חלש ואם אני משנה אותו בהגדרות ב-control panel זה ממש דופק את הסאונד

פורסם

באסה...

בדקת את כל הקודקים שמופיעים ב www.divx-digest.com ?

לגבי חבילות הקודקים שממליצים לך עליהן כאן, אני אישית ממש לא אוהב אותן, מתקינות לך כמוןיות של קודקים לא נחוצים, אני אוהב להשתמש בחבילות האלה כדוגמה לאיזה קודקים אני צריך ולהוריד בעצמי בנפרד רק את הנחוצים (וחוץ מ - DIVX, XVID, OGG ו AC3 מעולם לא יצא לי להזדקק לאחרים)

פורסם

אף אחד לא מכריח אותך להתקין את כל הקודקים שיש בחבילה, אבל למה זה מפריע לך שהם מותקנים ?

פורסם

את הגירסאות החדשות לא ניסיתי, אבל כל codeck pak שניסיתי (kazaa, nimo וכו') אי פעם עשתה לי בלאגן בקודקים שכבר היו מותקנים או גרמה לבעיות.

למה אני צריך 7 גרסאות של קודקים ל MP3 ו10 סוגים של MPEG4?

ב99% מהזמן לא צריך יותר מ Lame MP3 , DIVX 5.05, Xvid ,OGG, AC3Filter ואולי FourCC filter, יותר מזה רק מעמיס ומבלבל.

החבילות האלה גם מתקינות רק את החלקים ה"שימושיים" של קודקים ולא חבילות מלאות, וזה קצת מעצבן (אותי לפחות) כי לפעמים חסרים דברים שלדעתם לא שימושיים, וזה גם גורם (או לפחות גרם בגירסאות ישנות יותר) לתקלות בקודקים מסויימים.

אני אוהב לשלוט כמה שיותר על מה שמותקן לי על המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים