עבור לתוכן

היועץ הנחה: להקל על משתמשים בסמים קלים

Featured Replies

פורסם
מדובר במי שייתפס בפעם הראשונה מעשן סמים קלים, כגון מריחואנה וחשיש. אם יודה במעשהו ויבטיח להפסיק את השימוש, הורה היועץ לסגור את התיק בליווי אזהרה.

הגיע הזמן שהמדינה הזאת תתחיל להבין שמריחואנה וחשיש זה לא יותר מאלכוהול!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2729736,00.html

• תגובות 168
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על מה אתה מדבר בכלל??

"מריחואנה וחשיש זה לא יותר מאלכוהול" - huh?

תעשה טובה, אתה רוצה לעשן סמים - סע לאמסטרדם! לא בארץ!

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אשמח לשמוע את כל הסיבות שלך נגד מריחואנה וחשיש. ורק שתדע, סוכר וקפה ממכרים פי שתיים יותר ממריחואנה.

פורסם

תכלס קולה וציפס של מקדונלדס (אני לא צוחק) ממכרים מאד. זה בגלל כמות הסוכרים שיש בהם (הציפס מפוצץ בסוכרים ואז מפוצה בטונה מלח)

בכל אופן חשיש ומריחואנה זה הרבה הרבה פחות ממה שעשו מהם.

פורסם

על מה אתה מדבר בכלל??

הוא מדבר על העובדות.

מריחואנה היא חומר ממכר פחות מאלכוהול או מסיגריות, בעלת 0 נזק לטווח ארוך ובעלת השפעה פחותה לטווח המיידי מאשר אלכוהול (אשר חוקי למהדרין, ללא קשר לכמות שאתה רוכש, שבמקרים רבים יכולה להרוג אותך באותו יום/לילה).

הפיכתה לחוקית לא רק תכניס כסף למדינה אלא גם תעלים כמעט כליל את השוק השחור שקיים כיום לסחר במריחואנה (וכפועל יוצא, הדבר יקטין את כמות הפשיעה, כמות ההתמכרויות לסמים קשים וכו' - ממש כמו באמסטרדם).

פורסם
  • מחבר

הפיכתה לחוקית לא רק תכניס כסף למדינה אלא גם תעלים כמעט כליל את השוק השחור שקיים כיום לסחר במריחואנה (וכפועל יוצא, הדבר יקטין את כמות הפשיעה, כמות ההתמכרויות לסמים קשים וכו' - ממש כמו באמסטרדם).

צודק, סמכו עליי שהפיכת הסמים הקלים לחוקיים תפחית את הפשיעה בקרב בני הנוער בלפחות 30-40%.

פורסם

ואפילו יש עוד עניין.

מי שכבר משתמש ומשיג חומר ממקור שונה בכל פעם לא יצטרך לקחת יותר סיכון בחומר "מסוכן" (כל מיני חומרים כימיים אחרים שבאמת ממכרים)

כי אז יהיה אפשר לקנות כמו סיגריות כשטיב המוצר ידוע מראש.

פורסם
  • מחבר

ואפילו יש עוד עניין.

מי שכבר משתמש ומשיג חומר ממקור שונה בכל פעם לא יצטרך לקחת יותר סיכון בחומר "מסוכן" (כל מיני חומרים כימיים אחרים שבאמת ממכרים)

כי אז יהיה אפשר לקנות כמו סיגריות כשטיב המוצר ידוע מראש.

בהחלט!

עובדה מעניינת:

95% מהמריחואנה בארץ, על הזרעים שלה תיפטפו טיפות LSD. בלתי אפשרי למצוא בארץ מריחואנה נקייה באמת כמו בקופי שופס באמסטרדם או אצל הראסטאפרים.

פורסם

Damn , מתי היום הזה יגיע 8) ... סמים קלים חוקיים בישראל .

זה רק דברים טובים יכולים לצאת מזה , לא לשכוח גם תיירות תגדל פי כמה וכמה ... תחרות לאמסטרדם .

פורסם

ממש כמו באמסטרדם

באסמטרדם המצב רק הלך ונהיה רע, לאחר התרת השימוש במריחואנה... ::)

פורסם
  • מחבר

היית שם? אני כן.

אף נרקומן לא הסתובב בשום מקום שם. כל מה שראיתי זה אנשים שמחים ביותר שנהנים מהחיים!

פורסם

לא לשכוח גם תיירות תגדל פי כמה וכמה ...

עדיף שלא יהיו פה תיירים בכלל, על תיירים נרקומניים :-\

פורסם

היית שם? אני כן.

אף נרקומן לא הסתובב בשום מקום שם. כל מה שראיתי זה אנשים שמחים ביותר שנהנים מהחיים!

ת'אמת? כן! הייתי שם!

וזה ממש דוחה.. בכיכר דאם אי אפשר ללכת מטר אחד בלי להתקל בנרקומן/שיכור (בדר"כ זה מושפע אחד מהשני), אז תעשה לי טובה...

פורסם
  • מחבר

עדיף שלא יהיו פה תיירים בכלל, על תיירים נרקומניים :-\

תגיד, אתה בכלל מבין על מה אתה מדבר?

סמים קלים = מריחואנה וחשיש.

חוץ מלתת לך ראש טוב הם לא עושים כלום, הם אפילו עדיפים על אלכוהול!!!

סמים קלים מיוצרים מהטבע, זה בעצם צמחים, ואם תחקור קצת תגלה שפעם השתמשו במריחואנה בתור תרופה, וכמו כן גם היום יש מריחואנה רפואית שעוזרת לחולי סרטן.

סמוך עליי שאין שום נזק בעישון מריחואנה או חשיש, זה אפילו בריא!

פורסם

נהפוכו.

מאז לגליזציית המריחואנה באמסטרדם, ישנה ירידה ניכרת ומגמתית בפשיעה ובכמות האנשים שמתמכרים לסמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים