פורסם 2009 ביוני 2016 שנים שלום לכולםכשהתקנתי את הכל במחשב, חילקתי הארדיסק אחד לשני כוננים וירטואלים שווה בשווה. השאלה היא , האם אוכל לשנות את הגדלים במידה ואפרמט את הכונן?תודה לעוזרים
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים אתה תצטרך לפרמט את הכונן הוירטואלי הראשון אחר כך למחוק את את הPARTITION אחר כך את השני, גם כן למחוק את הPARTITION ואז תוכל לעשות חלקים לא שווים או שתעשה רק כונן אחד לכל הנפח.בהחלט אפשרי.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים יש את הPartition Magicיש כתבה בYNET שמסבירה איך לעבוד איתה...לא קראתי את הכתבה מקווה שזה יעזור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3414041,00.html
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים מחזק תהמלצה וגם ממליץ עוד יותר בחום להתרחק מהתוכנה הזאתכמו מאש,לא עדכנו אותה 5 שנים כבר והיאלא אמינה במיוחד,רק לפני איזה שבועהיה פה תראד של אחד שהתקין אותהוהיא מחקה לו מחיצה על דעת עצמהעדיף acronis disk director או partition manager/hd manager שלparagon
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחזק תהמלצה וגם ממליץ עוד יותר בחום להתרחק מהתוכנה הזאתכמו מאש,לא עדכנו אותה 5 שנים כבר והיאלא אמינה במיוחד,רק לפני איזה שבועהיה פה תראד של אחד שהתקין אותהוהיא מחקה לו מחיצה על דעת עצמהעדיף acronis disk director או partition manager/hd manager שלparagonמי שאינו יודע לרקוד הביצים יפריעו לו וגם הריצפה תהיה עקומה בשבילו!
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מי שאינו יודע לרקוד הביצים יפריעו לו וגם הריצפה תהיה עקומה בשבילו!אני לא בטוח שהבנתי את משמעות הביטוי הזהאבל אם אתה רומז שהאדם בתראד האחרשהזכרתי לא ידע מה הוא עושה,זה בכלל לא זההוא הריץ תתוכנה וזה התלונן לו משו שהמחיצהBAD ולאחר מכן הוא הסיר את התוכנה,בעת ההסרההיה מסך כחול ולאחר מכן המחיצה הלכה
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים תראה יכולים להיות הרבה מאוד בעיות... והסיבה יכולה להיות לא רק התוכנה.כמובן מי שמתעסק אם זה אמור לדעת שלפני שמתחילים לעשות משהו איתה צריך לסדר את הHD קודם.אבל בו לא נכנס לעניין הזה... הבן אדם ביקש תוכנה נתתי... היא עובדת יש לה מוניטין לא רע.. ואם יש פה ושם בעיות זה קורה.. ולא דווקא בגללה.. כמובן ששימוש לא נכון יכול גם לדפוק לך את הHD.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אבל בו לא נכנס לעניין הזה... הבן אדם ביקש תוכנה נתתי... היא עובדת יש לה מוניטין לא רע.. ואם יש פה ושם בעיות זה קורה.. ולא דווקא בגללה.. כמובן ששימוש לא נכון יכול גם לדפוק לך את הHD.קשה,כבר נכנסתה אתה לעניין אז אני אמשיךהמחיצה של הבנאדם במקרה ההוא הייתה בסדרגמור לפני שהוא הסיר את הPM ואז היה מסך כחולואל תגיד לי שמחיצה פשוט נמחקת בעת הסרת תוכנה לניהולמחיצות,זה ממש לא דבר שגרתי שסתם קורהבכל אופן לא הייתי סומך על תוכנה מהסוג הזהשהפסיקו לפתח אותה לפני 5 שנים
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אתה לא סומך על תוכנה לפני 5 שנים כשאתה משתמש עם תוכנה של לפני 10 שנים. מה ההגיון?? עדכונים???תראה כמו שאמרתי שימוש לא נכון בתוכנה אלול לגרום שבעיות. אם בזמן שהוא עשה איזה שינוי שרק בעזרת התוכנה היה אפשר לראות אותו וכו'.. לא יודע מה הוא כבר יכל לעשות שם ואז הסיר את התוכנה סבירות גבוה שהוא היה מאבד מחיצה.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אתה לא סומך על תוכנה לפני 5 שנים כשאתה משתמש עם תוכנה של לפני 10 שנים. מה ההגיון?? עדכונים???בדיוק,החבילות שירות עושות פלאים,ולידעתך אקספי זה 8 שנים (יצאה ב2001) לPM מצד שני היו 0 עדכונים מאז 2004
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.