פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר בגלל זה אני רוצה לקנות הארד-דיסק חדש. כבר לא נשאר לי מקום.למישהו יש השערות איך הארד-דיסקים מתים לי כמו זבובים?יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון?בהגדרות, בחיבורים או באופן השימוש?באיזה צעדים אני יכול לנקוט כדי להבטיח שהדיסקים יהיו במצב אופטימליכדי לצמצם אפשרות לנזק בעתיד לעוד הארד-דיסקים?עצות לתפעול נכון, אפילו אם בשבילכם זה טריוואלי ונראה ברור מאליואולי יש משהו חשוב שאני צריך לדעת ואני לא יודעעוד דבר קטן...אני צריך הארד-דיסק חדש...אחד אמין שיחזיק לי כמו שצריך......ראיתי את הנעוץ אבל אני צריך משהו דה בסטטטטמה מיוחד בהארד-דיסק שהוא פלטה אחת?שתיים?שלוש?(חסרונות\יתרונות)עם איזה תוכנה אני יכול לנהל מחיצות?(שעובדת ב-win7)אני אשמח לעזרה...כבר כמה ימים שאף אחד לא עונה לי...
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים לדעתי פשוט יש לך מזל רע כשזה נוגע לקשיחיםאבל אפשרויות אחרות כוללות בעייה בחשמלבבית וספק כוח בעייתי , אולי כדאי לך להזמיןחשמלאי שיבדוק אם הכול תקין,איזה ספק כוחיש לך בכלל ומה המפרט המלא?באשר לקשיח חדש,אני ממליץ לך לקחתאחד מסדרת ה7200.12 של סיגייטשקטים וטובים,באשר לפלטות זה משפיעעל הטמפרטורה של הדיסק קשיחפחות פלטות = קריר יותר, וגם פה ושם על המהירות אבל בקטנה ולאבאופן משמעותי , סתם לדוגמא קשיח אם 3 פלטות צפוי להיותקצת איטי יותר בכתיבה/קריאה מאשר אחראם פלטה אחת כי לוקח למחטים יותר זמןלעבוד אם יותר פלטות ,חוץ מאלה יש גם את הענייןהאמינות,אומנם זה לא אף פעם לא הוכח מדעית אבל יש כאלה החושבים שדיסק קשיח קריריחזיק יותר זמן מחמים יותר,לדעתי בכל מקרהכדאי לוודא שהמארז מאורר היטב וגם להשקיעקצת בקירור לקשיח
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים שכחתי לענות על הניהול מחיצות,פשוט תשתמשבניהול דיסקים המובנה בוינדוס start--run--diskmgmt.mscעריכה : בעצם מה אני אומר,זה תקף רק אם דיסק קשיח משניאם זה הדיסק קשיח שעליו תותקן המערכת הפעלה פשוטתנהל תמחיצות בהתקנה של הוינדוס,לא מסובך
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים mehir, יש כפתור עריכה מעל להודעה שלך שאיתו אתה יכול לערוך את ההודעה. בגלל זה אני רוצה לקנות הארד-דיסק חדש. כבר לא נשאר לי מקום. אני אשמח לעזרה...כבר כמה ימים שאף אחד לא עונה לי... בסטיקי מומלצים יש רק כוננים "דה בסט". ספציפית ה-HD103UJ, מחיר טוב, כונן שקט ומהיר.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר נראה לי שאני יודע מאיפה מגיע כל "המזל הרע" הזה...עכשיו שמתי לב במארז ששני הפלסטיקים מקדימה בתחתית נפלו ונעלמוז"א שהמארז עומד בשיפוע עם נטייה קלה קדימה,וכל המשקל נופל בדיוק איפה שההארד-דיסקים נמצאים!כשאני מרים אותו טיפה יש שקט כמעט מוחלט מהמארזושאני מחזיר אותו לרצפהאני שומע רעש חלש של חריקות כאלה (מהכיוון של ההארד-דיסקים)המארז לא חדש במיוחד וכנראה שהפלסטיקים האלו נעלמו מזמןמה שיכול מאוד להסביר את כל הכוננים שנהרסוכנראה שהתרגלתי לרעש החלש הזה של החריקות שאפילו כבר לא שמתי לב לזה =\בקיצור אני מאמין שמשם נובעת הבעיה שלילמישהו יש איזה רעיון איך אפשר לאלתר הגבהה קלה למארז?יש שני חורים מקדימה אם זה עוזר (באיזור שצריך להגביה)את החלקים כבר אין טעם לחפש כי אין לי מושג איפה הם ולאן הם נעלמו =\
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים לא נראה לי שזה בגלל זה..אם יש לזה סיבה מיוחדת חוץ מחוסר מזל, סביר שהיא נובעת מספק הכוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.