עבור לתוכן

בעיה| המחשב נתקע

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים התחילה לי תופעה מדאיגה במחשב

בזמן כל פעולה פשוטה,המחשב פשוט "קופא",אי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר ללחוץ ctrl alt del כלום,רק ריסט.

אמרו לי שככל הנראה מקורה של הבעיה היא בהתחממות יתר של המחשב והמליצו לי להוריד את התוכנה speedfan ולבדוק

אלה הממצאים,תגידו לי מה דעתכם,אם באמת מקורה של הבעיה היא במאווררים או באמצעי הקירור של המחשב.

probepm.jpg

עריכה:

ראוי לציין גם שלא מדובר בוירוס\רוגלה. אני מחזיק במחשב את התוכנות החדשות והמעודכנות וסורק איתן יום יום

אם צריך פירוט של המחשב,תגידו

פורסם

ברור שצריך

פורסם
  • מחבר

Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz,3.07GHZ dual core

1.5 ג'יגה זיכרון, הג'יגה של קינגסטון,החצי השני לא חברה מוכרת.\=

Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB)

windows XP +sp3

120 ג'יגה דיסק קשיח

פורסם

מה הניתונים האלו .. לא נראה לי שזה אמיתי

תשתמש בתוכנת HWMONITOR או EVEREST ותראה את הטמפ שם , מה זה 111C ? :s05:

ומה בעניין הוולטאג אני רואה שהכל כמעט אפסים נראה לך נתונים הגיוניים ?

פורסם
  • מחבר
prob2.jpg
פורסם

אוווו הנה נתונים שנראים בסדר .. המחשב קופא יש מלא ומלא סיבות :

דבר ראשון שאתה עושה אתה עושה בדיקה להארד דיסק , אתה נכנס ל START , RUN ואתה כותב CMD ואז יופיע לך מסך שחור , תכתוב שמה CHKDSK /R /F

דבר שני שאתה עושה זה , ניקוי קבצים ושארים של תוכנות , אתה יכול להיעזר ב CCLEANER או בתוכנה יותר טובה ב TUNE UP UTILITIES

דבר שלישי , אתה מבצע עדכון לקבצי מערכת , אתה מכניס את הדיסק של הוינדוס , פותח START , RUN ואתה כותב SFC /SCANNOW

דבר רביעי , כנס ללוח הבקרה , מערכת , חומרה , מנהל התקנים , ותבדוק אם יש משהו עם סימן קריאה או שאלה..

דבר חמישי , תבצע תיקון דרך ה TUNE UP , יש שמה בדיקה כוללת וגם כוללת איחוי להארד דיסק שבעצם נותן מאיץ את המערכת שלך

דבר שישי תסרוק וירוסים עם אנטי וירוס כמו AVAST , קספרסקי ..

תתחיל לעשות את הדברים האלה בן אדם , ואתה צריך לחוש בהבדל , אלא אם כן יש בעית חומרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים