פורסם 2009 ביוני 1916 שנים כשאני מנסה לפתוח קובץ בינארי (bin.) בתוך הקומפיילר (File ->Open-> File) אני מקבל את השגיאה הבא : למישהו יש מושג איך ניתן לסדר את זה?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים הוא אומר לך בדיוק מה הבעיה - הוא לא יודע לערוך קבצי bin. תכלס אני מבין אותו, גם אני לא יודע או במילים אחרות - למה אתה מנסה לפתוח bin ב-Visual studio?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר כי התוכנית שאני כותב עוסקת בקבצים בינארים.ובמעבדה הצלחתי לפתוח קיבצי bin דרך visual studio בלי שום בעייה..אולי זה ביגלל שאני משתמש ב Express Edition ולא בגירסה המלאה?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים כי התוכנית שאני כותב עוסקת בקבצים בינארים.ובמעבדה הצלחתי לפתוח קיבצי bin דרך visual studio בלי שום בעייה..אולי זה ביגלל שאני משתמש ב Express Edition ולא בגירסה המלאה?אוקי הבנתי על מה אתה מדבר..הקבצי bin שאתה מתעסק איתם הם קבצים בינאריים גנריים לגמרי שהתוכנה שלך עובדת מולם - כדי לערוך קבצים כאלה ידנית (כלומר לא מתוך הקוד עצמו) אתה צריך Hex-editor כלשהו (יש בערך מיליון כאלה, גם חינם, חפש בגוגל).הגירסה המלאה של Visual studio מכילה hex-editor בילט אין - משהו בסיסי. בגלל זה הצלחת במעבדה. כנראה שהאקספרס לא כולל את ה-editor.בכל מקרה, פשוט תוריד hex-editor כלשהו ותוכל לעבוד עם הקבצים כמו שאתה רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.