עבור לתוכן

מסך כחול מעצבן - Driver_IRQL_NOT_LESS_EQUAL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הרכב המחשב שלי הוא כזה:

מעבד: Intet Quad 8200 2.33MHZ

לוח: Gigabyte GA-EP45-UD3R

זיכרון: Corssair 2x2GB 1066 5-5-5-15 1066MHZ

כרטיס מסך: Gainward GTX260 896MB 448bit

ספק כוח: Corssair 550W VX

HD: WesternDigital 500GB sATA II 16MB Buffer

מסך: Samsung T260HD TV 26" 2xHDMI, מחובר עם כבל DVI->HDMI, על הכרטיס מסך יש יציאת SPDIF פנימית שמחובר עם כבל 2 גידים ללוח-אם.

נתונים מקדימים:

1. החלפתי לוח 3 פעמים תוך שבועיים בערך.

2. החלפתי הארדיסק.

3. החלפתי כרטיס מסך.

4. החלפתי זיכרונות.

מה עשיתי:

1. בדיקת זכרונות עם MemTest 86+ 2.11 - עשיתי 10 בדיקות (PASS) - נמצא תקין ללא שגיאות!

2. בדיקת דיסק קשיח עם Hiren's Boot CD 9.2 SegateTools Desktop, עשיתי Full Test + Quick Test - נמצא תקין ללא שגיאות!

3. מחקתי דרייברים כרטיס מסך, התקנתי חדשים מהאתר של nVidia (מחקתי אותם תוך שימוש במצב בטוח) והתקנתי במצב רגיל.

4. מחקתי דרייברים של כרטיס רשת אלחוטי USB מדגם: TP-Link TL-WN321G, התקנתי אותם מחדש ואז התקנתי דרייברים מ- Microsoft Update על הדרייברים הקיימים (כי לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בצורה אחרת), Microsoft זיהה לי את הכרטיס בתור: Ralink RT73 USB Wireless Card.

6. התקנתי Daemon Tools Lite עם SPTD וככל הנראה זה הגורם לבעיה.

עכשיו הבעיה היא כזאת:

קיבלתי מסכים כחולים ב- XP (מותקן לי עכשיו, כי את Vista לא מצאתי קר**) שאומר:

IRQL_NOT_LESS_EQUAL - זה ככל הנראה הסתדר כי החלפתי לוח, לאחר שבלוח המוחלף מצאתי בעיה עם הסלוטים של הזיכרונות, DIMM 1+3 מסרבים להעלות את המחשב, נותנים מסכים כחולים, ועושים ריסטרטים. DIMM 2+4 מעלים את המחשב באופן תקין להפליא.

זה לא חשוב, אז זה הסתדר.

עכשיו הבנתי שיש בעיה עם דימון טולז, עם הקובץ SPTD הזה שהוא זה שגורם למסכים הכחולים מסוג: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_EQUAL, הסרתי אותו, ועד עכשיו המחשב עובד באופן תקין לחלוטין..

העלתי גם קבצי MINIDUMP של WINDOWS מישהו יכול לאשר שזאת אכן העיב? חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הזה עם כותרת הודעה שהקובץ הזה (SPTD) עושה את המסכים הכחולים משום-מה. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסוג DAEMON-TOOLS שמפעילה גם את המשחקים החדשים של ימנו ולא משתמשת בקובץ SPTD או פיתרון חלופי אחר?

תודה רבה לכל הטורחים!

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים