עבור לתוכן

לא מצליח לגשת למסמכים בהרדיסק ישן שחיברתי עם מתאם חיצוני

Featured Replies

פורסם

היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA.

מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB.

הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו.

היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user).

היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied".

האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החדש...

פורסם

איזו הודעה בידיוק?

אם מערכת ההפעלה מגבילה אותך בגלל הגבלת גישה כזו או אחרת אז תנסה לעשות קליק ימני על התיקיה/קובץ ואז Run as.. (הפעל כ..) ושם תבחר Admin ותרשום את הססמא שלך במידה וישנה כזו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

ניסיתי לעשות את זה אבל אין לי אפשרות כזו בכלל כשאני עושה קליק ימני...

ההודעה היא פשוט זו "access denied" בלי שום פירוט.

מערכת ההפעלה היא XP.

פורסם

זה חייב להיות עניין של הרשאות תיקיה

אם מדובר בXP פרו, כנס ל control panel>folder options>view

והורד את הסימון מ use simple file sharing ,לחץ ok לאחר מכן

כדי לאשר ולסגור,לחץ לחיצה ימנית על התיקיה של ה documents and settings

וכנס ללשונית ה security ומשם תגדיר תהרשאות בהתאם,אם זה לא יעזור אז עשה אותו דבר

לתיקיה של המשתמש

אם XP הום אז כנס לפה

http://tweakhound.com/xp/xpperm/xpPerm1.htm

פורסם
  • מחבר

תודה אחי!

לא היה לי זמן בשבת אז ניסיתי את זה עכשיו ומה שאמרת לעשות כמעט עבד, היה צריך לשחק עוד קצת עם ההגדרות...

מה שעשיתי בנוסף למה שכתבת (יש לי XP PRO) אחרי שניכנסתי ל-Security היה צריך להכנס ל-Advanced ואז בלשונית Owner לבחור את היוזר שלי במחשב הנוכחי שאליו ההרדיסק מחובר כחיצוני, לסמן V ליד "replace owner on subcontainers and folders" וזה מה שנתן לי את ההרשאה!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים