פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אבל הם לא יודעים שישראלים הלכו לצבא לפני שהם באו לשם,ואין להם מקצוע עדיין? אני מדבר על חבר'ה שהשתחררו מהצבא.... אני למשל רוצה לעסוק בטייס,אבל אני לא יודע אם זה כדאי לי להגיע לשם,כי לחיות שם זה יקר,ואני לא יודע אם תיהיה לי עבודה שם לעומת זאת יש לי דרכון צרפתי,כך שאני חושב(אבל לא בטוח ואשמח אם מישהו יגיד לי) שהמחיה באירופה למי שיש לו אזרחות אירופאית היא חינם? אתה רציני? אתה אמיתי?.. :s05: מי חינם באירופה? איך חינם באירופה? למה חינם באירופה?.. אתה סתם יושב וחושב איך לשאול שאלה "מיוחדת" כדי לזכות במבול תגובות ברמה של השאלה?.. אולי תפסיק?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים gaf, אם אין לך מה לתרום לדיון, אל תגיב.לעומת זאת יש לי דרכון צרפתי,כך שאני חושב(אבל לא בטוח ואשמח אם מישהו יגיד לי) שהמחיה באירופה למי שיש לו אזרחות אירופאית היא חינם?מה זאת אומרת "המחיה חינם"?אם יש לך אזרחות צרפתית, זה אומר שאתה יכול לגור בצרפת (בדיוק כמו שאתה חי בארץ עם אזרחות ישראלית).חוץ מזה, כנראה שאתה יכול גם לגור בכל אחת ממדינות האיחוד בלי שום בעיה.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים חן, הכל רשום באתר שהביאו לך. אני מתפלא שיש לך עוד שאלות אחרי זה. ברור לחלוטין שלא ביקרת שם, אז תיכנס ותתחיל ללמוד.אגב אני קראתי שצריך לחיות 3 שנים עד תושבות קבע.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר אוקיילגבי המחיה באירופה-מה העלות של זה בערך?כי ארהב כנראה שיהיה קשה מידי לחיות שם,גם מבחינת אזרחות וגם מבחינת תעסוקאבל...במה אפשר לעבוד באירופה בתור עבודות כאלה למימון של לימודים?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אוקיילגבי המחיה באירופה-מה העלות של זה בערך?כי ארהב כנראה שיהיה קשה מידי לחיות שם,גם מבחינת אזרחות וגם מבחינת תעסוקאבל...במה אפשר לעבוד באירופה בתור עבודות כאלה למימון של לימודים?מה מה העלות של זה בערך?אם אתה לא סתם מזבל תשכל, תקרא קצת לבד או תבין ממה שעונים לך בת'ראד.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אזרחות קנדית קורס טייס ...איזה טרול אלוהים מה התרד הבא שלך ? איך לגייס חצי מיליארד $ בשביל לרוץ לנשיאות ארה"ב ?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אבל זה יהייה מטופש... הוא לא נולד בארה"ב... לא יכול להיות נשיא! אבל אני אשמח לדעת איך לגייס חצי מליארד בכול זאת
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים תגיד לי חן איזה תפקידים הציעו לך במנילה שלפני הגיוס ? התחלת לשרת כבר או שאתה לא עושה צבא ?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אבל אני אשמח לדעת איך לגייס חצי מליארד בכול זאת תיכף דובי-זובי ו*SCORN* יבואו לייעץ לך.. *בהשראת ציטוט שמסתובב פה אצל אחד מהמשתמשים,שמדבר על שני המוזכרים הנ"ל ועצות לכור גרעיני..אל תסתכלו עליי,אני לא המצאתי כלום,אני רק מעתיק ומחקה.. :
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים תיכף דובי-זובי ו*SCORN* יבואו לייעץ לך.. זה רק אני או שדובי זובי נותן עצות בכל תחום? אני חושב שהמשתמש שלו זה בעצם ארגון מחתרתי שמורכב מכל אנשי האקדמיה בישראל. זה בלדד השוחי V2.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים זה רק אני או שדובי זובי נותן עצות בכל תחום? אני חושב שהמשתמש שלו זה בעצם ארגון מחתרתי שמורכב מכל אנשי האקדמיה בישראל. זה בלדד השוחי V2. אתה דלוק עליו!
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים זה רק אני או שדובי זובי נותן עצות בכל תחום? אני חושב שהמשתמש שלו זה בעצם ארגון מחתרתי שמורכב מכל אנשי האקדמיה בישראל. זה בלדד השוחי V2. אגב, לחבר'ה היותר ותיקים - כבודו DOGMA לשעבר, באמת פעם תהיתי לאן הוא נעלם אבל בסופו של דבר הבנתי שזה הוא חן, אפשר לדעת מאין זה נובע לפתע כל השאלות הללו?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר במקרה השאלה הזו נבעה מהעובדה שאני רוצה להתעסק עם טייס וכל זה,וברור שאני לא אעשה את כל זה בארץ שזה עולה מעל 60 אלף שח,אז אני מנסה לראות מה אפשר לעשות בחול...באירופה או בארה"ב...זה הכל
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים *וואו,שיעורי הטיסה הם נוראאאאא יקרים בארץ..אז אני פשוט יהגר לפאקינג מדינה אחרת כדי לקחת שיעורי טיסה במחיר נמוך יותר,כי אני-לא פראייר 8)*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.