פורסם 2009 ביוני 1816 שנים טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאישיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכללפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכללפשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key...קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios orderמה אני עושה?כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דבריםאני חייב לפרמטיש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS__________________
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר אתה גם יכול להתחיל את תהליך ההתקנה מחדש מתוך הWINDOWS הקיים.הייתי שמח להסבר על זה למה שאני מנסה לעשות את זה הוא אומר לי שכבר קיימת גרסא של windowsוההודעה המוזרה היא?מה הדגם של הלוח אם הנוכחי?אין שום הודעה זה פשוט לא עושה כלום זה כאילו מפעיל את המחשב כרגילוהדגם הוא : Asus P4SP-MX
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים הטכנאי חירבש לך את המחשב . תפנה אליו תגיד לו : תעשה פלאש לביוס רשמי של הלוח. ההתקנה של וינדוס יכולה לפרמט את הדיסק ולא צריכה להיות בעיה. אז תגיד לו : אם יש בעיה לפרמט ולהתקין - תריץ תוכנת דיאגנוסטיקה של היצרן.
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מה הקשר עכשיו לפלאש לביוס , עזוב את הפלאש ....כנס לביוס ע"י DEL , ותראה שמה יש לך לשונית של BOOT או יש לך ADVANCED SETTINGS , אין דבר כזה שאין BOOT SEQUNCE בביוס ..ושמה תשנה את הבוט ותפרמט או תעשה מה שבא לך אבל אל תעשה פלאש ושטויות ..
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר מה הקשר עכשיו לפלאש לביוס , עזוב את הפלאש .... כנס לביוס ע"י DEL , ותראה שמה יש לך לשונית של BOOT או יש לך ADVANCED SETTINGS , אין דבר כזה שאין BOOT SEQUNCE בביוס .. ושמה תשנה את הבוט ותפרמט או תעשה מה שבא לך אבל אל תעשה פלאש ושטויות .. אין! יש לי ביוס מטומטם ומוזר אני יכול להראות לך הנה תמונות מקובצות בRar זה 4 תמונות מסודרות ע"י שמות של הקטגוריות בביוס זה מכווץ בrar כי זה שוקל מלא 4 תמונות מכווצות שוקלות 10M http://www.sendspace.com/file/78d6i9
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים איזה מצחיקון אתה , הנה אתה צילמת את זה , בתמונה של הBOOT , שמהבREMOVABLE DEVICE תשים אותו על DISABLE , את ההארד דיסק תשים על DISABLE ואת ה OTHER BOOT תשים על DISABLE תישאר עם ה ATAPI כמו שהוא ASUS DRW אל תשנה אותותעשה שמירה ותצאתשים את הדיסק של הוינדוס וזהו..
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר איזה מצחיקון אתה , הנה אתה צילמת את זה , בתמונה של הBOOT , שמהבREMOVABLE DEVICE תשים אותו על DISABLE , את ההארד דיסק תשים על DISABLE ואת ה OTHER BOOT תשים על DISABLE תישאר עם ה ATAPI כמו שהוא ASUS DRW אל תשנה אותותעשה שמירה ותצאתשים את הדיסק של הוינדוס וזהו..אם זה עובד אתה מלך אני הולך לנסותעריכה : עובד יא מלך תודה רבהאבל עכשיו יש לי בעיה כאילו עם הכרטיס קול .. עד עכשיו הדרייבר של הכרטיס הקול וההתקנה שלו היו בכונן D ופירמטתי רק את Cואני לא שומע כלום ושאני בדקתי בdxdiag זה אומר שההתקנה של הכרטיס קול לא נמצאה ושאני צריך להתקיןאבל אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי עכשיו איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי?גם בEVEREST זה לא מראה מן הסתם..נ.ב זה כרטיס קול מובנה על הלוח ASUS P4SP-MX
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/ad1888/WDM_3665.zipאם פירמטת את C ועל C מותקנת מערכת ההפעלה , אתה צריך להתקין את הדרייבר , בלי זה לא תשמע כלום אחי
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/ad1888/WDM_3665.zip אם פירמטת את C ועל C מותקנת מערכת ההפעלה , אתה צריך להתקין את הדרייבר , בלי זה לא תשמע כלום אחי הורדתי את הדרייבר אבל שאני לוחץ על הinstall לא קורא כלום יש מקום מסוים שצריך להשים את התיקיה ואז להפעיל?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים לא צריך ללחוץ על INSTALL אחי , תראה מה אתה עושה ,קודם כל , תחלץ את כל הקבצים החוצה , שנית :קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , מנהל התקנים , אתה רואה שיש לך MULTIMEDIA AUDIO DRIVER או מה שלא יהיה , יש עליו סימן שאלה , אז קליק ימני עליותעשה עידכון לדרייברתעשה באפשרות השנייה איפה שרשום לך INSTALL FROM LIST OR SPECIFIC LOCATIONתסמן את האפשרות השנייה INCLUDE THIS LOCATION IN THE SEARCHתעשה עיון , ותבחר את התיקייה שחילצת לדוגמה אצלי זה נראה ככה : C:\Documents and Settings\DJ3aShe2\My Documents\Downloads\Compressed\WDM_3665\SMAXWDM\W2K_XPאצלך זה יהיה שונה כמובן , ותעשה הבא , והוא יתקין את עצמו לבד
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר לא צריך ללחוץ על INSTALL אחי , תראה מה אתה עושה ,קודם כל , תחלץ את כל הקבצים החוצה , שנית :קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , מנהל התקנים , אתה רואה שיש לך MULTIMEDIA AUDIO DRIVER או מה שלא יהיה , יש עליו סימן שאלה , אז קליק ימני עליותעשה עידכון לדרייברתעשה באפשרות השנייה איפה שרשום לך INSTALL FROM LIST OR SPECIFIC LOCATIONתסמן את האפשרות השנייה INCLUDE THIS LOCATION IN THE SEARCHתעשה עיון , ותבחר את התיקייה שחילצת לדוגמה אצלי זה נראה ככה : C:\Documents and Settings\DJ3aShe2\My Documents\Downloads\Compressed\WDM_3665\SMAXWDM\W2K_XPאצלך זה יהיה שונה כמובן , ותעשה הבא , והוא יתקין את עצמו לבדאחי אתה מלך!תודה על הכל גבר עזרת לי מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.