פורסם 2009 ביוני 2316 שנים המהפכה באה חשבתי אולי גם שאפשר לתת ביקורות בכל מיני אתרים על אלבומים לגבי זה מה ת'אומר? אבל אם אתה אומר ש90% מהאלבומים שיוצאים הם ככה אז מה זה יתן?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר כשאנשים קוראים ביקורות ורואים נניח שהאלבום "בלתי שמיע", הם חושבים פעמיים אם לקנות אותו!תתפלא כמה שביקורות חשובות ליוצרי מוסיקה!!במיוחד שיש מיליון אלבום חדשים, וכן אנשים מסתכלים בביקורותאז תאמין לי שביקורות שליליות, כן משפיעות על התעשיית מוסיקה ומשנות דברים
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר קודם כל לא כל האלבומים מוגבריםיש נניח 80% כאלו, אבל יש הרבה שעדיין לא!וגם מאלו שכן מוגברים, יש רמות שונות, יש כאלו כמו האחרון של מטאליקה שהוא בלתי נסבלויש כאלו שדווקא עוד נשמעים סביר (ביצעו מעט מאוד COMPRESS עליהים)לגבי איך לבדוקבאתר שנתתי יש תוכנה, אתה זורק פנימה קבצי WAV והיא בודקת עבורך וגם קבצי MP3אם קיבלת מספר שגדול מ 10 אז המצב טובכאשר המומלץ הוא 12-14 ומעלהוהיא גם אומרת אם יש CLIPPING (תופעה בה דברים "נחתכים" כי עוברים את הגבול של טווח תדרים בדיסק כתוצאה מהגברת יתר!)
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר אני מתכוון לתוכנה שיש באתר ששמתי לינק אליו בהתחלהשבדוק תחום דינמילגבי AUDIOCITY, מספיק להסתכל ב"ירוק" - אם הוא ממש ממלא את כל הגרף, זה רע מאוד !!!
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים עכשיו אני רואה שכל האלבומים שלי של דיפ פרפל וגם כמה של ELP שעשו להם Remaster יצאו חרא...
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אני מוזיקאי מתחיל(ממש מתחיל)... אתה מכיר דרך לעשות MASTER\COMPRESS בצורה שלא הורסת\אתה תאהב?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים עכשיו עשיתי לשיר אחד COMPRESS לפי אתר אחד.. עשה את כל הPEAKS לשטוחים.. כל השיר בפס עבה אחד בלי שום דינמיות...נשמע רע אין ספק...אבל עשיתי ממש ממש קצת וזה נשמע טוב יותר מאשר בלי שום COMPRESS.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר תאמין לי שכמה אבל כמה שתשים פחות COMPRESS ככה זה ישמע טוב יותר!!!וזה הרבה יותר מסובך ממה שנשמע, אנשים פשוט עושים את זה רע בצורה מחרידה וחושבים שבגלל "שזה נשמע מגניב וחזק" זה טוב, אז לא!!
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אז אתה מציע לא לשים בכלל?לא דיברתי על עוצמת השיר אלא על איכות השמע בכל המיקס.. הCOMPRESS הקטן שעשיתי כאילו נתן צבע לשיר..
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים מחבר טיפ טיפונת זה עוד סביר מן הסיבה שבאמת יש כלים שפשוט לא תשמע בלי זה וכו', ובהחלט יש מקום לפעמים להדגשה קלילהאבלאתה צריך לעשות כמה שפחות, ממש להשתדל לעשות כמעט כלום.כפי שאמרתיתוריד את התוכנה מן האתר שנתתי (ההוא עם החתימה) ותבדוק שאתה שומר תמיד על לפחות 14 בערך דינאמיות שיצא לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.