עבור לתוכן

מחשב לא מציג פתאום כונן חיצוני USB

Featured Replies

פורסם

יש לי כונן חיצוני כשנה, עד שפתאום אתמול המחשב לא מציג אותו.

ב-Device Manager הוא מכיר אותו (מציג חיבור USB תחת Disk Drives כל פעם שאני מחבר אותו) ואפילו משמיע צליל שאני מחבר ומנתק אותו,

אבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי.

כמובן, יש שם דברים מאד חשובים, ואודה מאד לעזרתכם, כי חפרתי באינטרנט וגם בפורום הזה ולא מצאתי פיתרון. (ניסיתי לחבר משקעים אחרים, כיביתי והדלקתי כמה פעמים, ואפילו ניתקתי אותו לגמרי מהחשמל והחזרתי).

תודה רבה,

ערן

פורסם

ניסית לחבר אותו למחשב אחר? אם כן, האם הוא התנהג כרגיל?

פורסם
  • מחבר

חיברתי אותו עכשיו למחשב הנייד - והוא מתנהג באותו האופן. - משמיע צליל של חיבור USB, אומר שיש חיבור USB חדש, אך לא מציג אותו ב-My Computer.

פורסם

מה השתנה במערכת או בהגדרות המערכת/הכונן שהוא פתאום מתנהג ככה?

אם הוא נמצא ב-Device Manager אז תעשה עליו קליק ימני, מאפיינים.. באחת התוויות ישנן 2 אפשרויות, Optimize for performance ו-Optimize for quick removal. אתה מוזמן לשחק עם האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

זה היה על Safe Removal, שיניתי ל-Performance וזה לא גרם לו לזהות.

לא השתנה כלום. מה שכן - יצאנו ליומיים, אז ניתקתי את כל המערכת מהחשמל (כמובן כאשר המחשב היה כבוי. אך הדיסק היה דלוק)... - יש מצב שזה דפק אותו?

פורסם

זה תלוי,האם סתם ככה ניתקתה אותו מהחשמל בזמן שהיה מחובר למחשב?

אני מציע לך להשתמש בתוכנת שחזור מידע ,ממליץ על

file scavenger

getdataback

שחזר אל דיסק קשיח אחר כמובן

במידה ולא הולך לך בכלל אם תוכנת שחזור מידע,תוציא

את הדיסק קשיח מהמארז החיצוני שלי וחבר כפנימי למחשב

יכול להיות שהמארז החיצוני נדפק,אבל נסה תוכנת שחזור

מידע קודם

פורסם
  • מחבר

OK, ננסה.

אז הורדתי את ה-Scavanger (את ה-Trial בינתיים, כדי לראות אם זה יכול לעזור), אבל אני רואה שהוא מחפש קבצים לפי כונן - אבל כל הקטע זה שהמחשב כבר לא מכיר את הכונן הזה.... - איך אני יכול לבקש מה-Scavanger לגשת אל הדיסק הזה אם מערכת הקבצים של Windows לא מזהה את הכונן? (שוב - זה מופיע כ-USB Disk Drive ב-Device Manager, אבל לא מופיע כדיסק ב-Disk Management וב-My Computer)

פורסם

חשבתי שרשמתה בהתחלה שזה כן מזוהה בDM כשטח לא מחולק

אבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי.

או שלא הבנתי נכון?

בכל אופן בתוכנה בשדה של ה look in לחץ על החץ מימין,האם אתה

רואה אותו שמה? זה צריך להופיע כדיסק וקיבולת כמו disk 0 (3.60gb לדוגמא

בחר אותו אם כן מופיע ברשימה וסמן את העיגול של הlong למעלה ולחץ על הsearch

כדי להתחיל לסרוק,בסוף הסריקה לחץ כל כפתור הtreeview כדי לראות את זה כמו

בסייר של הוינדוס (אם שמות תיקיות וכו)

פורסם
  • מחבר

ואם הוא לא מופיע..? - יש שם רק את שני הדיסקים הפנימיים. היה שם גם אחד של Disk 0, אז ניסיתי אותו, אבל זה נראה לי שזה פשוט אחד מהכוננים הפנימיים.

(מצרף את הפלט, שים לב ש-Volume 5 וכונן E הם שניהם אותו כונן פנימי (Data) המופיע פעמיים)

עוד רעיונות?[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:08:01

או יותר מדויק - הוא מראה רק את הכונן הפנימי הפיסי, המחולק לשני Partitions לוגיים. (C, E)[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:19:03
ניסיתי את GetDataBack - אותו דבר. מראה רק את הכונן הפנימי.[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:20:31
תיקון - אני רואה עכשיו שה-Scavanger כן מציג אותו. אבל בתור Disk 1 (0KB). ואז אם אני מריץ עליו את ה-Scan, זה לא עושה כלום...(נותן 0 Files Found)

[attachment deleted by admin]

פורסם

עזוב זה ברור שהשיטה הזאת כבר לא תעבוד

תצטרך לפתוח תמארז החיצוני ולחבר את

הדיסק קשיח ישירות למחשב,אם מדובר בקשיח

בגודל 2.5" (אם הוא לא דורש חיבור שנאי לחשמל

אז זה 100% 2.5) אז תצטרך לקנות או מתאם

IDE/SATA לUSB או מארז חיצוני אחר כדי לחבר אותו

אם הוא בגודל 3.5 אז לא יהיו בעיות,אבל כל זה

כמובן בהנחה שמדובר במחשב שולחני,אם מדובר

במחשב נייד אז בכל מקרה תצטרך לקנות אחד מהשניים^

[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:33:53

ולאחר מכן אם הוא יזוהה ,נסה שוב

אם file scavenger (במידה והמידע עדיין לא יהיה נגיש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים