פורסם 2009 ביוני 1816 שנים יש לי כונן חיצוני כשנה, עד שפתאום אתמול המחשב לא מציג אותו.ב-Device Manager הוא מכיר אותו (מציג חיבור USB תחת Disk Drives כל פעם שאני מחבר אותו) ואפילו משמיע צליל שאני מחבר ומנתק אותו,אבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי.כמובן, יש שם דברים מאד חשובים, ואודה מאד לעזרתכם, כי חפרתי באינטרנט וגם בפורום הזה ולא מצאתי פיתרון. (ניסיתי לחבר משקעים אחרים, כיביתי והדלקתי כמה פעמים, ואפילו ניתקתי אותו לגמרי מהחשמל והחזרתי).תודה רבה,ערן
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר חיברתי אותו עכשיו למחשב הנייד - והוא מתנהג באותו האופן. - משמיע צליל של חיבור USB, אומר שיש חיבור USB חדש, אך לא מציג אותו ב-My Computer.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מה השתנה במערכת או בהגדרות המערכת/הכונן שהוא פתאום מתנהג ככה?אם הוא נמצא ב-Device Manager אז תעשה עליו קליק ימני, מאפיינים.. באחת התוויות ישנן 2 אפשרויות, Optimize for performance ו-Optimize for quick removal. אתה מוזמן לשחק עם האפשרויות.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר זה היה על Safe Removal, שיניתי ל-Performance וזה לא גרם לו לזהות.לא השתנה כלום. מה שכן - יצאנו ליומיים, אז ניתקתי את כל המערכת מהחשמל (כמובן כאשר המחשב היה כבוי. אך הדיסק היה דלוק)... - יש מצב שזה דפק אותו?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים זה תלוי,האם סתם ככה ניתקתה אותו מהחשמל בזמן שהיה מחובר למחשב?אני מציע לך להשתמש בתוכנת שחזור מידע ,ממליץ עלfile scavengergetdatabackשחזר אל דיסק קשיח אחר כמובןבמידה ולא הולך לך בכלל אם תוכנת שחזור מידע,תוציא את הדיסק קשיח מהמארז החיצוני שלי וחבר כפנימי למחשביכול להיות שהמארז החיצוני נדפק,אבל נסה תוכנת שחזורמידע קודם
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר OK, ננסה.אז הורדתי את ה-Scavanger (את ה-Trial בינתיים, כדי לראות אם זה יכול לעזור), אבל אני רואה שהוא מחפש קבצים לפי כונן - אבל כל הקטע זה שהמחשב כבר לא מכיר את הכונן הזה.... - איך אני יכול לבקש מה-Scavanger לגשת אל הדיסק הזה אם מערכת הקבצים של Windows לא מזהה את הכונן? (שוב - זה מופיע כ-USB Disk Drive ב-Device Manager, אבל לא מופיע כדיסק ב-Disk Management וב-My Computer)
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים חשבתי שרשמתה בהתחלה שזה כן מזוהה בDM כשטח לא מחולקאבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי.או שלא הבנתי נכון?בכל אופן בתוכנה בשדה של ה look in לחץ על החץ מימין,האם אתהרואה אותו שמה? זה צריך להופיע כדיסק וקיבולת כמו disk 0 (3.60gb לדוגמאבחר אותו אם כן מופיע ברשימה וסמן את העיגול של הlong למעלה ולחץ על הsearchכדי להתחיל לסרוק,בסוף הסריקה לחץ כל כפתור הtreeview כדי לראות את זה כמובסייר של הוינדוס (אם שמות תיקיות וכו)
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים מחבר ואם הוא לא מופיע..? - יש שם רק את שני הדיסקים הפנימיים. היה שם גם אחד של Disk 0, אז ניסיתי אותו, אבל זה נראה לי שזה פשוט אחד מהכוננים הפנימיים.(מצרף את הפלט, שים לב ש-Volume 5 וכונן E הם שניהם אותו כונן פנימי (Data) המופיע פעמיים)עוד רעיונות?[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:08:01או יותר מדויק - הוא מראה רק את הכונן הפנימי הפיסי, המחולק לשני Partitions לוגיים. (C, E)[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:19:03ניסיתי את GetDataBack - אותו דבר. מראה רק את הכונן הפנימי.[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:20:31תיקון - אני רואה עכשיו שה-Scavanger כן מציג אותו. אבל בתור Disk 1 (0KB). ואז אם אני מריץ עליו את ה-Scan, זה לא עושה כלום...(נותן 0 Files Found)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים עזוב זה ברור שהשיטה הזאת כבר לא תעבודתצטרך לפתוח תמארז החיצוני ולחבר אתהדיסק קשיח ישירות למחשב,אם מדובר בקשיחבגודל 2.5" (אם הוא לא דורש חיבור שנאי לחשמלאז זה 100% 2.5) אז תצטרך לקנות או מתאםIDE/SATA לUSB או מארז חיצוני אחר כדי לחבר אותואם הוא בגודל 3.5 אז לא יהיו בעיות,אבל כל זה כמובן בהנחה שמדובר במחשב שולחני,אם מדוברבמחשב נייד אז בכל מקרה תצטרך לקנות אחד מהשניים^[br]פורסם בתאריך: 20.06.2009 בשעה 18:33:53ולאחר מכן אם הוא יזוהה ,נסה שובאם file scavenger (במידה והמידע עדיין לא יהיה נגיש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.