פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים קניתי את הקירור הוא הגיע לי אתמול הורדתי את הישן (מאורר ג'נרי ביותר שמורכב בקומבינה על היטסינק ג'נרי ביותר) ניקיתי את המעבד (עם ערק ;D) ואת הליבה ואת כל השארית שלו מסביב טוב טוב, אמרו לי גם לנקות את ההיט סינק אז עשיתי את זה, מרחתי משחה טרמית (שמגיעה עם קירור של ספיר) הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא ירדה טמפרטורה אחת! לא כמו שהיה בביקורת עליו בpc spot או באתר של הדובים שקונים שמו ביקורות.המאורר זז קבוע בין 5100-5200... והטמפ הם 52 כמו עם הישן.יש למישהו למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים לי יש אותו..ומעבד1700 jiubובאובר קלוק של 400 מגה הרץ בקיץ אני מגיע ל45 בערך , זה ממש מוזר.וקצת מוזר שהוא מגיע ל5000rpmכי אצל כולם הוא בקושי עובר את ה4800
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מחבר לא 5000 אלא 5192 ואם אתה רוצה אני יכול להעלות לך סקרין שוט.שאלה 1: איך המארז שלך מסודר מבחינת כבלים ומאוררים?שאלה 2: הוונטק מוריד ומעלה את המהירות שלו לפי הצורך?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים שאלה 1: איך המארז שלך מסודר מבחינת כבלים ומאוררים? שאלה 2: הוונטק מוריד ומעלה את המהירות שלו לפי הצורך? אני מפנה את השאלות האלה עצמם אל כותב ההודעה
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר 1. המארז שלי מבחינת כבלים יש לי 3 כבלים מעוגלים לסי די לצורב ולהארד דיסק, אבל הכבלים של הספק ממש מפוזרים, מבחית מאוררים יש לי אחד מקדימה מכניס אחד בדלת מכניס ומארז midi.בקשר לשאלה האחרונה לא יודע בגלל זה שאלתי אבל פעם אחת שמתי לב שהrpm הגיע ל5450
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים תוסיף עוד מאוורר בחלק האחורי של המארז שיוציא אוויר,אף אחד מהמאווררים שלך לא מוציא אוויר חם מהמארז
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר כן אבל זה הגיוני שלא ירדה מעלה אחת אפילו, מקירור ג'נריייייייייי ביותר לקירור איכותי כזה?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים היה עוד אחד בפורום עם אותה בעיה, מסתבר שהייתה לו מדבקה בבסיס ההיטסינק שהוא לא ראה...בדוק את זה, אפילו אם אתה חושב שאין.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים אולי הת'רד שלי ושל חבר שלי יעזור לךhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=37298;start=0
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים זה באמת מצחיק...גם אני שמתי לא ממזמן (חודש וקצת) את הקירור הנ"ל, והורדתי את כל המשחה הטרמית והכל ושמתי חדשה פרפקט פרפקט..שמתי את הגוף קירור, ופתאום נזכרתי שיש גם את המדבקה הזאת מלמטה שצריך להוריד..עוד פעם הייתי צריך מחדש לשים וזה..מזל שנזכרתי אבל..
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר אני בטוח במיליון אחוז שהורדתי אותה כי אני מסתכל עליה עכשיו הדבקתי אותה על הקופסא של ההיט סינק...יש לעוד מישהו מושג או רעיון?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים גם ההוא (חבר של MJ) היה בטוח שהוא הוריד, כנראה יש שם איזה טריק או משו, תן בדיקה, לא יזיק...
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים הבעייה אצלו בסוף הייתה מדבקת אחריות על המעבד, ככה ממש על הליבה יש לך סטיקר לבן מגעיל (קומפלט) הוא הוריד אותה וירדו לו הטמפ' ב6-7 מעלות .אם זה גם לא הולך תנסה ללחוץ עליו שהוא דולק לראות שיש מגע טוב תבדוק שהוא לא הפוךואם זה לא עובד אז הג'נרי שלך מקרר יותר טוב
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר 1.אני בטוח שאין מדבקה כי אני מסתכל עליה עכשיו היא מולי..........2.יש מדבקה על המעבד של אחריות אבל לא על הליבה.3.הוונטק מוריד ומעלה את המהירות שלו לפי הצורך? (כי גם מהרעש לא הייתי מרוצה זה אחד הסיבות שקניתי אות כי הבנתי שהוא שקט)4.אם הוא הפוך שזה יכול להיות כל כך משפיע?5.איך אני יודע עם הוא הפוך?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים 3. לא4. אם הוא הפוך אין כמעט מגע בינו לבין הליבה5. יש על הבסיס שלו מדרגה, המדרגה צריכה לשבת על המדרגה בסוקט על הלוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.