עבור לתוכן

האם כרטיס 8800GTS שלי בסוף חייו?

Featured Replies

פורסם

שלום .

היום במהלך משחק (HOMM5) התרחשו כל מיני תקיעות במשחק (לדעתי הן קשורות למשחק עצמו כי הן קרו גם במחשב אחר) אולם הן היו תכופות ואחרי כל תקיעה היהצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב .

לאחר כמה פעמים כאלה הופיעו פסים כחולים מרצדים על המסך לעתים והמחשב היה נתקע.

כמה שאלות:

הספק שלי מספיק הוא enermax חדש

ניסיתי להתקין ווינדוס שוב עד לרגע התקנת הדרייברים היה נראה שהוא בסדר ישר לאחר מכן חרו הבעיות...

הנקודה שלדעתי הכי מעניינת היא שבמהלך ההפעלה מחדש עצמה לפני שעלה הווינדוס בכלל לפעמים יש פסים כחולים מרצדים .

ניסיתי להריץ atitool ולבדוק ארטיפקטים לאחר כמנ הניות כל המסך היה מופיע כחול וצהוב והיה נתקע המחשב.

למישהו רעיונות?

האם כרטיס מסך תקול יכול לתקוע את המערכת לגמרי?

תודה לעורים אני פשוט רוצה קבל חוות דעת לפני שאני אקנה כרטיס מסך חדש שלא יהיה לריק

:)

פורסם

מה שאתה מציין זו בעיית כרטיס מסך לדעתי.

תראה אם עדיין יש אחריות, במידה ולא, תבדוק שהכל עובד כשורה מאוורר והכל ורק אז תפנה לכרטיס חדש...

פורסם
  • מחבר

אני משאר גם שזה כרטיס מסך מוזר למה פתאום זה התחיל לקרות

האורור שלו עובד, ניסיתי לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש סימן לכך שה כנראה לא בעיית תוכנה, כנראה פשוט נמאס לו

פורסם

תראה, ככה זה עם מוצרי חשמל.... פתאום יש תקלה...

גם אצלי - אני לא יכול לספור על כל האצבעות שלי בידיים כמה מכשירים חשמליים התקלקלו לי לא בזדון.

פורסם

נשמע כמו בעיה בכרטיס המסך. תממש אחריות אם זה אפשרי (מה שלא ניראה לי, זה כרטיס דיי ישן, יותר מה- 3 שנים שהחנויות בד"כ מביאות).

פורסם

לא נראה לי- ה8800GTS הגיעו לארץ בתחילת 2007 אני חושב - אם זה 3 שנים יש אחריות

פורסם

8800GTS 640MB הוא הישן עם ליבת G80, החדש יותר 8800GTS 512MB עם ליבת G92.

פורסם
  • מחבר

כן זה היה הכרטיס בוודאות שמתי אותו אצל חבר והיו אותן בעיות לצערי אין כבר אחריות נגמרה לפני שנה לא נורא נקנה חדש תודה לכל מי שהגיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים