עבור לתוכן

קיימות מצלמות דיגיטליות עם Bluetooth?

Featured Replies

פורסם

שלא נצטרך לחבר את המצלמה למחשב עם הכבלים כדי להעביר תמונות.

פורסם

יש מצלמות עם IR אם יש לך במחשב...

פורסם
  • מחבר

אני שואל בכללי האם קיימות מצלמות דיגיטליות עם אפשרות של העברת תמונות למחשב בדרך אלחוטית עם קצב העברה גבוה

פורסם

מה כזה קשה לדחוף את הכרטיס זיכרון לקורא כרטיסים במחשב :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה כזה קשה לדחוף את הכרטיס זיכרון לקורא כרטיסים במחשב :nixweiss:

לא קשה, אבל תמיד עדיף שיהיה משהו יותר קל

פורסם

זה די טיפשי לצמצם לעצמך את המבחר לבערך 2% מכלל המצלמות בשביל נוחות ועצלנות...

פורסם
  • מחבר

זה די טיפשי לצמצם לעצמך את המבחר לבערך 2% מכלל המצלמות בשביל נוחות ועצלנות...

אני לא מדבר על קניה, פשוט מפתיע אותי שלא מכניסים אופציה כזאת למצלמות דיגיטליות.

זה נראה לי דבר הכי הגיוני לעשות מצלמות עם אפשרות העברה אלחוטית של תמונות.

פורסם

למה? זה פיצ'ר די מיותר.

הוא חוסך לך בדיוק שתי שניות של עבודה. בהנחה שאתה בכל מקרה תעביר יותר ממספר תמונות בודדות מהמצלמה למחשב, זה ממש ממש זניח.

חוץ מזה, בשביל ליישם את זה אתה צריך להוסיף לחומרה של המצלמה, ולא רק לתוכנה.

פורסם

בשביל מצלמה דיגיטאלית נורמאלית BT איטי מידי, תהנה להעביר RAW של כמה עשרות מגות דרך BT, שלא נדבר על לרוקן כרטיס שלם של 4-8GB...

פורסם

ולהרוג את הסוללה? מה הרעיון בלהוסיף עוד שטויות למצלמה דיגיטאלי, אם היא קומפקטית זה אומר לוותר על משהו אחר, אם היא DSLR או דמויית, זה אומר להגדיל אותה בהרבה, להוסיף פיטשר שהוא לחלוטין חסר ערך בהחלטת קניית המצלמה ולייקר אותה...

פורסם

זה כן קיים.

אני זוכר שראיתי את זה.

צלמי דוגמנות משתמשים בזה לפי מה שהבנתי כדי לצלם תמונה ואז במחשב מישהו אחר רואה את התמונה ומאשר אותה (או שלא).

או משהו בסגנון..

:P

פורסם

ולהרוג את הסוללה? מה הרעיון בלהוסיף עוד שטויות למצלמה דיגיטאלי, אם היא קומפקטית זה אומר לוותר על משהו אחר, אם היא DSLR או דמויית, זה אומר להגדיל אותה בהרבה, להוסיף פיטשר שהוא לחלוטין חסר ערך בהחלטת קניית המצלמה ולייקר אותה...

אני מניח שלא נכנסת ללינק.. כי אם כן אני ממש לא מבין למה כתבת חצי מהדברים היות והWifi הוא בכרטיס זיכרון, והחסרונות היחידים הם באמת צריכת חשמל גבוהה במעט וקיבולת לא ממש מרהיבה של הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים