פורסם 2009 ביוני 1716 שנים שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ...משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין )יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ...אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ...בתודה.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים תראה זה אפשרי שהמעבד לא תקין אבל זה קורהרק לעיתים נדירות,בהתחשב בכך שכרטיס מסך ולוח אםכבר החלפתה האופציה הכי סבירה היא הספק כוח רק כדי לוודא,לאחר שהחלפתה את הלוח אםהאם חיברתה את החיבור 4 פינים המספק כוח למעבד?אם לא זאת בהחלט הסיבה..
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר חיברתי את הפינים של המעבד ללוח ... אני פשוט לא יודע מה כבר זה עוד יכול להיות ...הספק כח פועל ... מדליק את המחשב ... יכול להיות שזה הוא? הרי ספק כח שנהרס כלל לא נדלק ...אשמח לשמוע עוד הצעות.
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אני דיברתי על החיבור מתח של 4 פינים המספק כוח למעבד,לא על המעבד עצמורק כדי להיות ברור ,וכן אני עדיין דובק בעמדה שלי,זה בהחלט יכול להיותהספק כוח והאופציה הכי סבירה,זה שהוא עובד לא אומר שהוא עובד באופן תקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.