עבור לתוכן

בעיות עם מפרט שהרכבתי

Featured Replies

פורסם

מעבד E6300 2800mhz

לוח GA ep43-udl

2 סטיקים של קינגסטון הייפר איקס ddr2 1066fsb 4gb

ו260gtx

הפעלתי אותו אתמול ויש כמה בעיות,דבר ראשון הוא מזהה את המעבד בביוס בתדר של 2260 כלומר 266*8.5.

דבר שני הבאס של הזכרון הוא ראשון שהוא 800mhz.

הבעיה הכי גדולה שהוא לא מעלה את ההתקנה של הווינדוס וכאשר הוא כן עושה בוט לדיסק אחרי כמה שניות שזה מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים.

יש למישהו עצה?

תודה מראש

פורסם

אחרי כמה שניות שזה מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים.

טוב שלא הביא לך אגרוף אחרת באמת המצב היה על הפנים :lol:

אתה יכול לשנות את המכפלה ובאס של המעבד וגם את מהירות הזכרונות

מהתפריטים בתוך ה mb intelligent tweaker בביוס זה שום דבר מסובך

E6300 = 266 X7,באשר למסך כחול תצטרך לפרט על מה בדיוק רשום

פורסם

1. תעדכן BIOS (עדיף לא עם הזכרונות שלך, תשים זכרון אחד סטנדרטי DDR2 533 / 677 / 800)

לפי האתר הרשמי http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2993#anchor_os

המעבד שלך נתמך רק מגרסה F4 של BIOS.

E6300 = 266 X7

אני חושב ש- Vladgi מתכוון ל- Pentium Dual-Core E6300 החדש ולא ל- Core 2 Duo E6300 הקשיש.

2. הזכרונות שלך מיועדים ל- OC וכנראה מגיעים "מומהרים" מהיצרן ובטח לא נמצאים ברשימת הנתמכים

http://www.giga-byte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-ep43-ud3l.pdf

תבדוק מה מתח העבודה והתזמונים שרשומים עליהם ותקבע ידנית ב- BIOS.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה עד כאן,אני קצת חלוד בכל הנושא מאז שהתגייסתי לצבא לכן האם עדין בשביל עידכון ביוס אני צריך דיסקט?

בנוסף לכך אין לי זכרונות אחרים למה לא לעדכן איתם?

ושאלה אחרונה האם לכל זה יש קשר לכך שהוא לא תמיד עושה בוט לדיסק ורוב הפעמים פשוט נתקע בשלב הזה?וכן הגדרתי סדר בוטינג נכון....

פורסם

לפי מה שכתבת, המעבד והזכרונות לא מזוהים נכון ע"י BIOS, אז הלוח לא תמיד מצליח לבצע BOOT.

אם אין לך זכרון אחר לקחת זמנית מחבר, תשאיר רק סטיק אחד (פחות סיכוי לבעיות).

אתה לא צריך דיסקט, תוריד עדכון BIOS ותשמור אותו על DOK.

לג'יגבייט יש Q-FLASH

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/NewTech/old_motherboard_newtech/tech_qflash.htm

אחרי העדכון תבדוק שהמעבד מזוהה נכון, ואז תוכל להחזיר סטיק שני של הזכרון ולנסות לקנפג אותם ידנית - מתח, תזמונים וכו'

כעקרון הזכרון אמור לעבוד על הגדרות סטנדרטיות: 800MHZ 5-5-5-18 1.8V

רצוי גם לבדוק עם MEMTEST לפני שאתה מתקין וינדוז. יש סיכוי שהלוח שלך לא "מעכל" את הזכרון הזה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הבנתי שכל העניין הזה קשור לahci,יש לי שאלה האם שווה את כל הטרחה של התקנת דריוורים לתמיכה בזה ביחד עם ווינדוס אקס פי?או שללכת על ויסטה?

ואגב על איזה service pack היתם ממליצים לי?

פורסם

אני 8 שנים על XP, לפני יומיים עברתי לויסטה Home Premium ואני לא מתגעגע בכלל...

פורסם

הבנתי שכל העניין הזה קשור לahci

...מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים.

אם זו בעיה של AHCI, איך אתה מגיע לשלב של פרמוט? ההתקנה אמורה לעצור לפני זה ולהודיע שלא נמצא דיסק קשיח.

או שאתה מתקין איזה התקנה "תפורה" של XP?

פורסם
  • מחבר

הוא טוען את הדיסק איך שאתה אמור להגיע לשלב שאתה מתחיל "ללחוץ על מקשים" כל הקטע של ההסכמה לתנאים קיצר לא לפירמוט...

הוא לא מודיע שחסר דיסק קשיח אלא אם כן המסך הכחול זו ההודעה.

בנוסף האם יש טעם להשקיע ולהישתמש בפונקציה הזו או לא?

ואחרי הכל אני עדין לא מצליח להתקין את הווינדוס........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים