עבור לתוכן

חדש לRPG, מחפש המלצה

Featured Replies

פורסם

רציתי להגיד גם תודה רבה לכל הממליצים בדיון ;)

החלטתי בעצמי להתחיל עם The Witcher ולקוות לטוב

למרות שאובליביון עכשיו במבצע בסטים אני אמתין איתו והוא יהיה הבא בתור

• תגובות 71
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי הכי כדאי זה להתחיל עם KOTR, אפילו אם אתה לא מעריץ של מלחמת הכוכבים, המשחק פשוט משובח. ולדעתי מאוד אינטאוטיבי למתחילים..

אבל תהנה ;)

פורסם

אם אתה מתחיל עם the witcher אז הייתי ממליץ לך על Vampire The Bloodryne אח"כ. ואחי זה ME משחק כיפי ועלילה נחמדה.

לא ממש הייתי ממליץ על Oblivion לאף שחקן שלא ממש אוהב את הזנר כי כמו שכבר אמרו פה זה עולם פתוח וענק ואתה לא ממש מוגבל ולא ממש אומרים לך לאן ללכת או מה לעשות. לשחקן מתחיל הייתי ממליץ יותר על כיוון פשוט יותר.

אם אתה מעוניין להכנס לזנר הסוחף הזה והמומלץ בחום הייתי מסדר את הרשימה שלך למשהו בסגנון כזה:

The Witcher

Vampire The Bloodlines(פשוט משחק חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Mass Effect(חמוד לא יותר מזה)

Fable(חמוד לא יותר)

Fallout 3 (התחלה של עולמות פתוחים, אני ממליץ להתחיל איתו כי רוב השחקנים המתחילים יהנו מהגרפיקה בת זמננו והמשחקיות המוכרת בשונה מרוב משחקי הRPG הטובים)

ומפה אתה יכול ללכת על כל משחק אחר שבא לך כי אם השקעתה וסימתה(כשאני אומר סיימתה זה לא הגעתה לסוף אלה הגעתה לסוף עם לפחות 90% מהמשחק והמשימות גמורות) את FO3 אז תכלס אתה אוהב את הזאנר ואתה יכול לעבור לכל משחקי הRPG הטובים

Oblivion, Gothic, Baldur's Gate, Icewind Dales 2, Wizardry 6-7, Might and Magic, Ultima serice , Kotor, Final Fantasy

ועוד רבים אחרים אבל אלה האהובים עלי של כל הזמנים!!! אבל אלה המשקחים של הזאנר ואני מתכוון להמשקים בה הידיעה!!!

בכל מקרה אני מקווה בשילך שלא תהנה מהזאנר כי הוא שואב כל כך הרבה זמן!!!! ב Baldur's Gate שיחקתי אני חושב 90 שעות במצטבר!!! שזה המון!!! וזה רק משחק אחד אני לא מדבר על Elder Scroll,Gothic, FO3 M&M ועוד רבים וטובים אחרים אבל אם אתה מתעקש אז אני חושב שעוד משתתף בקהילה זה טוב.

פורסם

אם אתה מתחיל עם the witcher אז הייתי ממליץ לך על Vampire The Bloodryne אח"כ.

התבלבלת בין שני משחקי ערפדים שונים ;)

התכוונת ל Vampire: The Masquerade Bloodlines שהוא באמת אחל'ה משחק ושכחתי גם כן להזכיר אותו.

פורסם

אממ..מה זה VAMPIRE THE BLOODRYNE...?

האם אתה מתכוון למשחק הפעולה BLOODRAYNE(שלא קשור ממש לנושא-לRPG)

או שאתה מתכוון לVAMPIRES-BLOODLINES שהומלץ בחום( ::)) עוד קודם בדיון?

מצטער שאני נטפל לשטויות,פשוט באמת ובתמים לא הבנתי למי מהם אתה מתכוון..

פורסם

צודקים טעות שלי :kopfpatsch: אני כנראה צריך עוד מנה מהמשחק המשובח הזה אם אני כבר מתבלבל בשם שלו :xyxthumbs:

פורסם

Mass Effect אני לא רוצה, לא בא לי קטע של SciFi בכלל

Fable ניסיתי וממש לא אהבתי, הרגיש לי טיפשי...

KOTOR, לא יודע, באמת אין לי שום קשר למלחמת הכוכבים, אולי אני אחשוב עליו אחר כך

Fallout 3 - זה לא יהרוס אם לא שיחקתי בשניים הקודמים? בכ"מ הבנתי שהוא משלב יותר פעולה, בגלל זה העדפתי את Oblivion עליו

מישהו מכיר את המשחק Lunar? שלושה דיסקים ל-PS1, אני וחבר שלי חרשנו אותו בטירוף כשהיינו קטנים :) אני זוכר שממש נהנתי

עריכה: בקשר ל-Bloodlines, יש אותו ב-20$ בסטים. הבעיה היא שאני לא יודע אם אני אוכל לשים את הפאצ'ים [ובכלל את ה-Unofficials] עליו ולסדר אותו :s05:

פורסם

הקשר בין העלילה של FO3 ובין 2 הוא לא ממש רציני. וחוץ מדברים קטנים פה ושם לא תהיה לך שום בעייה, אני עדיין ממליץ למרות שהוא נראה כמו FPS ללכת עליו ולא על Oblivion.

אתה צריך להבין שאין שום בעיה שRPG יהיה קצת FPS זה לא שולל את היותו RPG לא כל משחק RPG זה קווסט ממש לא, זה פשוט משחק שיש לך פיתוח דמות זאת ההגדרה המדויקת ולכן אין לך שום בעיה עם היותו קצת אקשן ויריות, זה עדיין משחק שמומלץ בחום, ולמרות שאני פאן גדול של FO2 עדיין כדי לך להתחיל עם משחק שקצת יראה לך יותר מוכר, עם גרפיקה בת זמננו ומשחקיות מדהימה אבל שלא זונח לרגע את הRPG שבו או העלילה הפשוט ספרותית ומעולה! אבל איך שאתה חושב זאת החלטה שלך אני חושב שOblivion זה קצת יותר מידי למשחק RPG ראשון.

וזה שהוא משלב יותר פעולה מראה על כמה הבן אדם שאמר לך את זה הוא חובב RPG. אותו אדם לא מבין כלום וFO3 מבחינתי הפעולה זה צד משני לסיפור ולפיתוח הדמות, לדיאלוגים השנונים שגורמים לך לצחוק כל פעם מחדש, לעולם האפוקליפטי המציאותי לשיטת הקרבות המדהימה של סדרת Fallout ועוד המון אלמנטים שונים ומשונים.

בקשר לbloodlines לא יודע לי יש אותו בקופסא יפה שקניתי כשהוא יצא וסטים אז עוד לא היו בתכנון בכלל אז קשה לי להגיד לך אם זה יעבוד, תשלח לסטים מכתב עם השאלה הזאת והם יענו לך.

פורסם

ובכן, כרגע The Witcher ו-Vampire Bloodlines עומדים לפניו בתור, אז Oblivion יהיה לפחות שלישי :P

עד שאני אסיים את ה-2 הראשונים יקח לי כל כך הרבה זמן, שלך תדע מה יהיה עד אז

מצאתי את Bloodlines בפריק בזול מאוד, אז סטים כבר לא רלוונטי [באסה שוויצ'ר יקר...]

פורסם

לפני שתשב לשחק בBLOODLINES חשוב מאוד שתוריד את כל הפאצ'ים שיצאו למשחק..יצא פאץ' או שניים רשמיים,ועוד כמה וכמה פאצ'ים לא רשמיים(של הקהילה,לאחר שהחברה שיצרה את המשחק,TROIKA,התפרקה..)

פורסם

Fable ניסיתי וממש לא אהבתי, הרגיש לי טיפשי...

זאת בדיוק הייתה ההרגשה שלי, אני לא מבין למה אנשים מתלהבים מימנו :nixweiss:

פורסם

זאת בדיוק הייתה ההרגשה שלי, אני לא מבין למה אנשים מתלהבים מימנו :nixweiss:

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים