עבור לתוכן

חדש לRPG, מחפש המלצה

Featured Replies

פורסם

אין בME מולטיפלייר.

על FABLE (אני מדבר על 1 ,זה שיצא למחשב) שמעתי דברים טובים אבל לא יצא לי לשחק .

היה דיון על Drakensang ולפי מה שראיתי חלק התאכזבו בגלל המצלמה ובגלל שאין דיבוב.

יש בNW1 דיבוב או שזה רק טקסט?

עד כמה שאני זוכר יש קצת דיבוב, בדרך כלל במשפטי מפתח חשובים, אבל הרוב זה טקסט.

והאמת עם כל האהבה שלי למשחקי תפקידים (גם בעבר הרחוק משחקי תפקידים pen and paper) מעולם לא הצלחתי להתחבר ל NWN1 או 2.

• תגובות 71
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שיש לנו פה בפורום סיקורים של כל כך הרבה משחקים אבל אין חלוקה פשוטה לפי ג'אנרים

בגלל שאני זוכר שהמון שאלות לגבי המלצות למשחק בג'אנר מסוים

קיצר הנה עשיתי קצת חפירות ובעיקר השלמות בזיכרון העלוב שלי, תרגישו חופשי לתקן לערוך להוסיף לשלוח:

Fallout 2 (1998)

Planescape Torment (1999)

Baldur's Gate 2 (2000)

The Elder Scrolls III: Morrowind (2002)

Vampire the Masquerade Bloodlines (2004)

Star Wars: Knights of the Old Republic II (2005)

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006)

Gothic 3 (2006)

Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer (2007)

The Witcher: Enhanced ed (2007)

Fallout 3 (2008)

Fable 2 (2009) ?

סיקורים של המשחקים ניתן למצוא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320791.msg2784691#msg2784691

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין neverwinter nights לבין Oblivion?

אגב, ראיתי שבסטים יש את OBLIVION: game of the year edition בפחות מ17$.

פורסם

לדעתי להתחלה FABLE

זורקים לך פה שמות כמו אובוויליון ופלאוט 3 אבל לטעמי הם יותר מתאימים למנוסים

לא מבחינת האתגר אלה מבחינת ההבנה כי הם עולמות פתוחים אם יותר מידי אפשרויות למתחיל

לאומת זאת פאבל הרבה יותר לינארי והרבה יותר פשוט למתחילים ככה שלא תקבל תסכול מהסגנון ותברח על ההתחלה

פורסם

neverwinter הוא של BIOWARE ו Oblivion הוא של BETHESDA. חברות מצויינות עם הרבה משחקי RPG טובים. בכללי ההבדלים הם הסיפור, הדמויות, האויבים, העיצוב של העולם וכו', הבדל נוסף הוא ש Oblivion הוא בגוף ראשון ו NWN הוא בגוף שלישי. רוב ה RPG דומים אחד לשני, לרובם סיפור עם הרבה עומק ורובם לא מהירים כמו FPS.

אני אישית בכלל לא אוהב משחקים שהם OPEN WORLD (כמו Oblivion ו FALLOUT 3).

ההמלצה שלי נישארת עם NWN ו MASS EFFECT של BIOWARE. המלצה נוספת שמשום מה לא מזכירים באף דיון על משחקי RPG בפורום הזה היא סדרת Dungeon Siege המצויינת של GAS POWERED ו MS. הגרפיקה טיפה מיושנת אבל המשחקים מצויינים.

פורסם

NWN מורכב מידי למתחילים הוא יאבד בדיאלוגים

MASS EFFECT מכיל הרבה רכיבים של יריות אם כבר גייד אמפיר של אותה חברה

גם מתאים למתחילים וגם לטעמי הרבה יותר טוב

אבל אני חושב שעדיף פאבל למתחילים

או לחלופין לנסות JRPG שרובם מתאימים למתחילים

יש באמולטורים ויש למחשב עצמו את TLR

פורסם

NWM היה בין ה RPG הראשונים שלי ולא ראיתי איתו בעיה :nixweiss: לא יצא לי לשחק FABLE אבל הוא לא ניראה מיוחד במיוחד.

פורסם

הוא מאוד פשוט ובגלל זה אני ממליץ אותו למתחילים

פורסם
  • מחבר

NWN מורכב מידי למתחילים הוא יאבד בדיאלוגים

תודה לאל האנגלית שלי טובה מאוד, דיאלוגים אני לא חושב שזו תהיה הבעיה :)

פורסם

זה לא רמת האנגלית גם אם הכל היה בעברית -יש במשחק טונות של טונות של דיאלוגים

אם אתה חושב שתסתדר אם זה סבבה אבל ההמלצה שלי היא להתחיל אם פאבל ואז לעבור ליותר מורכבים

פורסם

neverwinter הוא של BIOWARE ו Oblivion הוא של BETHESDA. חברות מצויינות עם הרבה משחקי RPG טובים. בכללי ההבדלים הם הסיפור, הדמויות, האויבים, העיצוב של העולם וכו', הבדל נוסף הוא ש Oblivion הוא בגוף ראשון ו NWN הוא בגוף שלישי. רוב ה RPG דומים אחד לשני, לרובם סיפור עם הרבה עומק ורובם לא מהירים כמו FPS.

אני אישית בכלל לא אוהב משחקים שהם OPEN WORLD (כמו Oblivion ו FALLOUT 3).

ההמלצה שלי נישארת עם NWN ו MASS EFFECT של BIOWARE. המלצה נוספת שמשום מה לא מזכירים באף דיון על משחקי RPG בפורום הזה היא סדרת Dungeon Siege המצויינת של GAS POWERED ו MS. הגרפיקה טיפה מיושנת אבל המשחקים מצויינים.

NWN הוא טיפה יותר מידי "קשה" לשחקן מתחיל (לפחות מבחינת כמות הקריאה, אפילו לי נמאס מלקרוא כ"כ הרבה, ואני סיימתי את BG 1 ו 2).

ME הוא משחק טוב מאוד להתחלה, ההבדל היחידי בו שהו משחק SCIFI וזה נדיר בעולם הRPG. אבל אם לבחור משחקים לשחק בתור התחלה, הייתי הולך על WITCHER הוא קל להבנה, ויש לו עלילה יותר "קלאסית" ואז להתקדם לNWN ודומיו, אבל אם אתה אוהב SCIFI ומתחבר לשוטרים, אז קדימה הסתער.

DS הוא HACK AND SLASH בלי עלילה אמיתית (אולי אני טועה לא שיחקתי בו הרבה), ואם כבר H&S אז דיאבלו.

וAMIR85 אתה בטוח שהתכוונת לMASS EFFECT? כי זה ממש לא MMO.

ונכון מחסום הגרפיקה והדיבוב (הדיבוב זה מה ששבר אותי) הם בעייתיים, לכן משחקים כמו FABLE WITCH וMASS EFFECT הם מושלמים להתחלה.

פורסם

אני נכנסתי לז'אנר עם KOTOR 1 . אני זוכר שחרתי עליו כל פסח (ממתי שהפעלתי את המחשב עד 6 בבוקר :smile1:).

לדעתי תתחיל עם KOTOR1 או עם ME .

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל משום מה אני די בטוח שאף אחד לא הזכיר את אחד מהRPGים הכי אנדרייטד שיש:

VAMPIRES:THE MASQUERADE:BLOODLINES

המשחק אמנם לא חף מבעיות(ובתחילת דרכו היה כמעט בלתי שחיק בגללן),אבל עדיין מדובר באחד ממשחקים התפקידים המעניינים,החדשניים,היחודיים,הסוחפים והבוגרים ביותר שנוצרו..חובה,פשוט חובה.

עריכה:אני רואה שכבר הזכירו את שמו כאן,מפתיע...

בכל מקרה,לכתוב את שם המשחק הזה כחלק מרשימת משחקי RPG אחרים כלשהם לא עושה צדק איתו,מדובר במשחק שלא דומה לשום משחק אחר..

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל משום מה אני די בטוח שאף אחד לא הזכיר את אחד מהRPGים הכי אנדרייטד שיש:

VAMPIRES:THE MASQUERADE:BLOODLINES

המשחק אמנם לא חף מבעיות(ובתחילת דרכו היה כמעט בלתי שחיק בגללן),אבל עדיין מדובר באחד ממשחקים התפקידים המעניינים,החדשניים,היחודיים,הסוחפים והבוגרים ביותר שנוצרו..חובה,פשוט חובה.

עריכה:אני רואה שכבר הזכירו את שמו כאן,מפתיע...

בכל מקרה,לכתוב את שם המשחק הזה כחלק מרשימת משחקי RPG אחרים כלשהם לא עושה צדק איתו,מדובר במשחק שלא דומה לשום משחק אחר..

הוזכר אבל לא עשיתי איתו צדק :-[

חבל שיש לנו פה בפורום סיקורים של כל כך הרבה משחקים אבל אין חלוקה פשוטה לפי ג'אנרים

בגלל שאני זוכר שהמון שאלות לגבי המלצות למשחק בג'אנר מסוים

קיצר הנה עשיתי קצת חפירות ובעיקר השלמות בזיכרון העלוב שלי, תרגישו חופשי לתקן לערוך להוסיף לשלוח:

Fallout 2 (1998)

Planescape Torment (1999)

Baldur's Gate 2 (2000)

The Elder Scrolls III: Morrowind (2002)

Vampire the Masquerade Bloodlines (2004)

Star Wars: Knights of the Old Republic II (2005)

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006)

Gothic 3 (2006)

Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer (2007)

The Witcher: Enhanced ed (2007)

Fallout 3 (2008)

Fable 2 (2009) ?

סיקורים של המשחקים ניתן למצוא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320791.msg2784691#msg2784691

פורסם

מצטרך להמלצות של אמיר85.

דיאבלו זה נחשב RPG? אם לא דיאבלו יש את TITAN QUEST, אבל זה לדעתי יותר משחק מכות/חרבות מתוחכם יותר מאשר RPG.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים