פורסם 2009 ביוני 1616 שנים חזרתי גם עכשיו, באמת היה מעולההיו כמה שירים שהתאכזבתי שלא הופיעו איתם, כמו This Dying Soul או Home אבל בקטנההייתי קצת בשוק שהוא פשוט החליט להבטיח שהם יחזרו, יהיה מעפן אם זה לא יקרה אחרי שהוא הבטיח, מעניין מתי זה יהיה
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים ^ כרטיס עלה בין 300 ל 400 (תלוי מתי קנית) ואם אני לא טועה 500 ל VIP במקום ישיבה (שדווקא היו ממוקמים במקום מצויין) היה ממש מצויין הצלחתי במצלמה רועדת גם להקליט בוידאו את "The Spirit Carries On" בשלמותו, אני מעלה אותו ליוטיוב - כשיסתיים יהיה כאן לינק במקום השורה הזו למישהו יצא אולי להקליט את "הבה נגילה" ?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מחבר Nim901 תחזור לארון.הגיעו להופעה 14 אלף איש, שמעת על הופעה של להקת רוק שהביאה כל כך הרבה בפעם הראשונה שלהם בארץ? המיקום של הVIP מעפן בגני התערוכה זה 1, ובספק שמישהו ירצה לפספס את האווירה שהלהקה משרה על העמדות הקידמיות, אני בעצמי ראיתי כמה חבר'ה מהVIP פשוט יורדים למטה להיות עם ה"רגילים". מחיר VIP לא קובע כלום ואת הרמה של הלהקה בפרט.Kidney_stonE יש כבר לינק ליוטוב?
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים חזרתי גםהיה אלוהייייייייייייייייייייייייהיו מלא אנשים שצעקו בלי הפסקה "אני לא מאמין שאלו דרים"פורטנוי שיחק מסירות עם המקלות עם האנשים בקהל (שלא החזירו לו) עם פטרוצ'י ועם עוזרי הבמהפטרוצ'י ניגן "הבה נגילה" כחלק מבאטל שהוא עשה עם הקלידן של הלהקההם ניגנו את כ-ל השירים ב-ד-י-ו-ק מדהים! פשוט 1 ל-1 לגרסאת הסטודיו!הם פרפורמרים מעולים.והם חוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני כ"כ שמח שהלכתי
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים היה ממש ממש מדהיםהיה אחלה סטליסט ונהנתי מאוד פורטנוי היה ענק פטרוצ'י היה נראה קצת עייף אבל היה ממש יפהגם הקטע בסוף עם הבאטל בין ג'ורדן לפטרוצ'י היה ממש יפהד"א אני צרוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.