עבור לתוכן

בעיה, אין לי אפשרות ל-dual view בכרטיס מסך 8600GT

Featured Replies

פורסם

הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT

פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום...

אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה,

בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות.

כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר,

ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17")

(יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!)

יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך אין אפשרויות בחירה חוץ מ-SINGLE.

מה יכולה להיות הבעיה?

יש מצב שהכרטיס נדפק? (כפי שכבר ציינתי, מה שמוזר הוא שהמסך המחשב שלי עובד בשתי היציאות).

אני כבר ממש אבוד עיצות...

פורסם

מדוע עשית התקנה מחדש לכרטיס מסך ? האם התקנת גירסה חדשה יותר?

אם זה המצב , אז קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , מנהל התקנים , מאפיינים של הכרטיס מסך , דרייבר , ותחזיר אותו לדרייבר הגירסה הקודמת שלו , אם אתה אומר שלפני שהתקנת , הכל עובד

אבל אם התקנת אותו דרייבר אולי יש איזה פונקציה או משהו כזה במאפייני תצוגה ..

פורסם
  • מחבר

הבעיה התחילה לפני שהתקנתי מחדש את הדריבר, בכול אופן המחשב שלי עבר פירמוט שלשום

כך שלחזור לדריבר הקודם זה כבר לא אפשרות, יש לציין שניסתי גם דריבר יש יותר שהיה לי אבל

זה לא עזר.

בנוגע להגדרות, חיפשתי המון העניין הוא שהמחשב אמור לזהות לי את הטלויזיה באופן אוטמטי והוא

לא.

אני ממש אבוד עיצות...

פורסם
  • מחבר

מישהו??

אני כבר ממש מיואש מזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים