פורסם 2009 ביוני 1616 שנים ההרשמה ל BETA פתוחה אז אתם מוזמנים לנסות את מזלכם. ההרשמה באתר המשחק. http://www.gamersfirst.com/parabellum/ משחק חינמי חדש של GAMERSFIRST שמשתמש במנוע UE3.0. המשחק ניראה מדהים, הרבה אנשים לא חשבו שהוא יהיה חינמי. הינה כמה תמונות (לפי מה ש SimonSix אמר בנושא הקודם, התמונות הן מהמשחק ולא רינדור):
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים נרשמתי אבל איפה אני מוריד את הביטא?עריכה:מצאתי קישור לביטא, אני מבין שהתמיכה של האתר שלהם בפיירפוקס/כרום היא לא משהועדיין אני לא רואה אפשרות להצטרף או להוריד, אולי תגלה לי איפה זה בתמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים נרשמתי אבל איפה אני מוריד את הביטא?עריכה:מצאתי קישור לביטא, אני מבין שהתמיכה של האתר שלהם בפיירפוקס/כרום היא לא משהועדיין אני לא רואה אפשרות להצטרף או להוריד, אולי תגלה לי איפה זה בתמונה:מעל הסירטון אמור להיות SIGN UP NOW
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים נרשמתי ואני עדיין לא מוצא קישור להורדה. במקום ה SING-UP שהיה מעל הסרטון, יש עכשיו לינק כניסה לפורומים
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מי שפתח את הדיון, תוכל להסביר איך מורידים?יכול להיות שצריך לקבל הזמנה למשחק ולהורדה? משהו בסגנון BATTLEFIELD HEROES?עריכה: לפי מה שהבנתי מהפורומים, באמת אמורים לקבל באימייל BETA KEY. השאלה היא תוך כמה זמן הוא אמור להגיע?
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר כתבתי שצריך לקבל KEY, הרוב מקבלים. לי היו 2 ואחד מהם נתתי למישהו פה בפורום (בגלל זה פתחתי את הנושא). כל כמה זמן הם מוציאים עוד סט של מספרים, כרגע רוב מי שנרשם לפני ה 5 לחודש קיבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.