עבור לתוכן

רוכש מחר TWINTECH GTX 260 או GTX 275 מתלבט בין שני דגמים.תקציב 1100

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוכש מחר מסקיי כנראה את הTWINTECH 260GTX XT עם הקירור המעולה של AC ודיברתי עם ניב (בעל החנות) בנוגע לרכישת הדגם GTX 275 XT ונאמר לי שאין במלאי במפעל..האם ישנו מקום לרכוש את הGTX 275 בארצנו הקטנה?

ואם לא אשמח לקבל תגובות לגבי הכרטיס הנ"ל ותיפקודו בOC (עד לאן אפשרי להגיע) כי הביקורות בחו"ל מעורבות.

ATI לא כ"כ בא בחשבון משום בעיות תוכנה ופשוט שאין כרטיסי ATI קרירים כמו הספציפי הזה.

שאלה נוספת היא האם ספק 42A כמו שיש לי עכשיו יספיק לכ.מסך הזה בOC?

פורסם

מחירם של ה HD4890 וה GTX275 הוא פחות או יותר זהה ( הפרש של פחות מ 100 ש"ח )

לדעתי ה HD4890 שווה יותר ... כמובן שעושים לו OC הוא הרבה יותר טוב מהGTX275 ... סתכל באנצים

המלצה שלי לחנות ...

www.iqpc.co.il

ממוקמת באשדוד ... רק איכות :]

פורסם
  • מחבר

הבנתי אך דבר ראשון יש די הרבה בעיות לאנשים בחו"ל וגם בארץ עם ATI שלא מרוצים מהדרייברים וכו'.

ואין כרטיסים קרירים כמו הGTX 260 של TWINTECH ככה שאני שוב די נתקעתי כיוון שאני רוצה כרטיס כמה שיותר קריר גם להעצים את יכולות הOC וגם כדי לשמור את המערכת כולה בטמפ' סבירות.בכל מקרה אני צריך המלצות ספציפיות לכרטיסים.

ביררתי עם SKY-PC ואין להם את גרסת הXT עם הקירור של AC לכרטיס GTX 275 ככה שדי נתקעתי ואם מוכרים את הכרטיס הזה בארץ אשמח לדעת.

דבר שני אני לא יכול לאפשר כרגע להוסיף עוד 250 ש"ח ומעלה לתקציב אז כנראה שאני יצטרך להסתפק בGTX 260,גם בהתחשב בעובדה כי אין כ.מסך קרירים וגם כי אין כרטיסי ATI/NV קרירים בשוק כמו הGTX הספציפי הזה.

פורסם

עם קירור הסטוק של ה4890 שלי הגעתי ל990 לליבה ו1150 לזיכרון, ועברתי את ה285GTX בביצועים בחלק מהמשחקים

הקירור סטוק של 4890 מעולה והכרטיס בנוי לOC קיצוניים, בסכום של 1150 אין טעם ללכת על 260GTX קר ככל שיהיה, כשיש לך את ה4890 שעובר אותו בכל המבחנים

איפה ה4890 ואיפה ה260

19169.png

19170.png

19171.png

19172.png

19173.png

19174.png

פורסם
  • מחבר

למיטב הבנתי עם הקירור של AC הגיעו עם GTX 260 לביצועים של GTX 275 ואף עברו אותו במעט ועדיין יש להתחשב בטמפ' מאמץ של הGTX עם הקירור הזה לעומת ה4890 שמכפילים אותו במאמץ.

ועדיין יש בעיות דרייברים.

כרטיס מצויין מה שהצעת אך אני קצת חושש לגבי בחירה זו שהצעת (טובה ככל שתהיה).

פורסם

כמו שאני אמרתי ... ה HD4890 כרטיס מצויין לאוברקלוק !

אני כבר כמה שנים רק אם ATI ואני מרוצה לגמרי ... אין שום בעיות בדריברים ולדעתי זה סתם תירוץ כדי לא לקנות ...

למיטב ידיעתך ... תביא קישור ונראה ? ... אם אתה סתם חושב ככה זה לא יעזור ... תביא באנצים או הוכחה כלשהי ... ואם קירור זה נושא חשוב אצלך תמיד אפשר להוסיף קירור צד 3 ... ( כמובן שאתה רוצה להיות בראש שקט ולא להתעסק בזה על ההתחלה אלא לקנות משו מוכן מראש ... )

בקיצור מכל מה שהצעת ה HD4890 הוא הבחירה הכי טובה ...

פורסם

ה-sapphire שהציעו לך ב-1155ש"ח... אז ככה הוא משתווה לשאר הכרטיסים בממוצע :

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4890/29.html

ותראה כמה רעש הוא עושה:

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4890/28.html

ב-OC גם ה-gtx260/275 תותחים. זה שסוף סוף יש כרטיס של ATI מהסדרה שסוחב OC כמו שצריך, זה לא סיבה למסיבה.

הם בכלל הגיעו רק ל-925Mhz עם הדגם הזה. אף אחד לא מבטיח לך כלום בענייני OC

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4890/32.html

אז תזהר מלקחת הבטחות OC של אנשים, ואף פעם אל תתבסס רק על השוואה אחת, ואם כבר - אז דאג שהסיקור מתייחס

לדגם הספציפי שאתה קונה (כמו זאת שקישרתי לעיל)

פורסם

לסיכום, ה275 אוברקלוקר פחות טוב, קירור יותר רועש במאמץ, צורך יותר חשמל, ועולה יותר שקלים

לך על זה בלי לחשוב פעמיים, דיל משתלם יותר מ275

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013

פורסם

^ זה הסיכום שלך, בהתבסס על ההשוואות שאתה בוחר לעצמך...

תביא סיקור לדגם הספציפי שאתם מנסים למכור לו (כמו שאני הבאתי) במקום כל מני סיקורים כלליים ושל דגמים אחרים ב-OC

פורסם
  • מחבר

המסך מופיע במפרט והוא T220P ומעבר לכך ברצוני לחבר את הכרטיס לMARANTZ HD LCD 32" לא למשחקים אלא יותר לסרטי 720/1080 ומעבר לזה לא מצאתי שום ביקורות לכרטיס הספציפי הזה עם הקירור הזה אלא רק לכרטיסים אחרים עם אותו הקירור בוריאציית ICHILL ושם טוענים שבOC הוא עובר את הGTX 275. אלא רק לקירור של AC TRIPLE שבמקור תוכנן לGTX 280 אך הגיע גם ל260 ומשבחים אותו ביכולות OC ובשקט מופתי ביחס לקירורי סטוק וגם צד 3 של כרטיסים שונים.לכ.מסך הספציפי של TWINTECH ויכולות הOC שלו לא מצאתי שום סיקור.אולי מישהו פה יועיל בטובו למצוא..

עניין נוסף הוא שבאתר ANADTECH בדקו קירורי סטוק וOC על קירורי סטוק לכרטיסים והGTX 275 הגיע שם לאחר OC בינוני (עם קירור סטוק) למקום 1-3 תלוי באיזה משחקים,אז למיטב הבנתי הGTX 260 אמור להגיע לאותו ה"שטח" של OC אם לא יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים