עבור לתוכן

שיטה ליצירת סיסמאות

Featured Replies

פורסם

זו שיטה שפתחתי לעצמי ואני משתמש בה כבר זמן מה והחלטתי לשתף אותכם בה.

השיטה היא לחשוב על מילה או על איזה משפט בעברית, ולכתוב אותו כך שהאותיות הם באנגלית למשל:

הלכתילהזמיןפיצה = vkf,hkvznhiphmv

ביתמשוגעים = ch,naudgho

• תגובות 60
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד,אם רצית לשטף אותנו אז תודה רבה.

:smile1:

פורסם

סיסמאות די חלשות. בלי מספרים, רק אותיות קטנות, בלי תווים חריגים, מאד פגיע להתקפות מילון מתוחכמות

פורסם

שיטה יותר חכמה (אם אתה רוצה סיסמה שקל לזכור) - תחשוב על משפט כלשהו (ציטוט, שורה משיר), קח אות ראשונה (או אחרונה או וואטאבר) מכל מילה. תחליף את חלק מהאותיות באותיות גדולות / מספרים.

פורסם

השיטה הכי טובה - להשתמש ביוצר הסיסמאות שמובנה בתוכנה Keepass, התוכנה יוצרת סיסמא רנדומלית לחלוטין שמשלבת אותיות, ספרות ותווים.

פורסם

הרעיון הוא לזכור את הסיסמא. למצוא סיסמא ראנדומאלית זה מאד פשוט. לזכור אותה, זה קשה.

אני אישית, מקפיד על מינימום 8 תווים + סימנים מיוחדים ובחלק מהסיסמאות, גם מספרים

פורסם

בסיסמאות שלכם פשוט תכניסו אותיות קטנות, גדולות, מספרים ותווים. כך כל הסיסמאות שלי, באתרים למיניהם, באימיילים.. וכמובן לא לעשות סיסמא דומה לשני אתרים/אימיילים. במיוחד אם זה אתר+PAYPAL, אני מכיר הרבה מסכנים שאיבדו את הכסף שהיה להם ב- PP לטובת חשבונות סטים של כמה אנשים בגלל שגילו את הסיסמא שלהם בפורום מסויים :hat:

פורסם

את הסיסמאות שלי אני זוכר כתווים רגילים (אותיות קטנות / מספרים) ואני פשוט משלב shift במקום המתאים, ליצירית אות גדולה / סימן :)

פורסם

אני עובד כקצין בצי הסוחר, ואחת הדרכים שלי לתת ססמאות זה אות הקריאה ושמות של אוניות, לדוגמא z2c12altair

הססמא מורכבת מאות הקריאה Z2C12 ושם האוניה ALTAIR.

כמובן ששם האוניה לא תואם לאות הקריאה שלה, אבל ככה די קל לי לזכור את הססמא והיא מכילה אותיות ומספרים (ולא מילים, תאריכים וכד') מה דעתכם?

פורסם

פעם הבאה תעשו את הסיסמא 1,2,3,4 - לפי סדר הגעת האוניות. אם האוניה משה מגיעה ראשונה אז הסיסמא שלה תהא 1 וכ'ו. זה יתן לך בערך את אותה רמת הבטיחות של הסיסמא העכשיות

פורסם

ךםך אני חושב שהוא התכוון לסיסמא הפרטית שלו, לא לסיסמא של האוניה או של הנמל.

בעיקרון זה לא כזה קריטי כמו שעשינו מזה כי בתכלס

security.png

ברגע שסיסמא מספיק חזקה בשביל לעבור את מחסום הניחוש- היא מספיק חזקה.

פורסם

אפשר לזכור לפי המיקום

נגיד

dsc00028a.jpg

QWSDCV

אבל זו סתם דוגמא לסיסמא קלה, רק רציתי להראות למה אני מתכוון

פורסם

אני עובד בשיטה הפוכה, סיסמא כל כך פשוטה, שאף אחד אפילו לא ינסה. :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

הרעיון הוא לזכור את הסיסמא. למצוא סיסמא ראנדומאלית זה מאד פשוט. לזכור אותה, זה קשה.

אני אישית, מקפיד על מינימום 8 תווים + סימנים מיוחדים ובחלק מהסיסמאות, גם מספרים

ב-Keepass אתה זוכר רק את הסיסמא הראשית לתוכנה ואת הסיסמאות לאתרים/תוכנות/חשבונות בנק אתה שומר בתוך התוכנה. סיסמא בלי שילוב של אותיות ומספרים היא סיסמא שקל לפרוץ אותה וכמובן שרצוי להוסיף תוים לסיסמא.

פורסם

ואיך הסיסמא של קיפס מוגנת? מבחינת הצפנה הכוונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים