עבור לתוכן

התלבטות בין 2 דגמים של כ.מסך GTS250- עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב למטרת משחקים וחיבור ל-LCD FHD לצפיה בסרטי HD.

התקציב עד 900 ש"ח ואני צריך שיציאת ה-HDMI תתמוך באודיו (אם זה אפשרי).

הדגמים שנראה לי שיתאמו לי ומתאימים לתקציב הם:

http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm

או

http://skypc.co.il/pl_product~952000~8~0.htm

מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות? או לתת לי דגם עדיף באותו תקציב?

תודה,

עוז.

פורסם

שלום לך,

1.באיזה גודל מסך משתמש?

2.הראשון של TWINTECH קריר הרבה יותר וייתן לך תוצאות יותר רחוקות בOC.

3.יש אפשרות בתקציב הזה לרכוש GTX 260 של חברת INNO3D שהמליצו פה עם קירור די רציני גם כן.

4.ישנם תחלופות טיפה יותר זולות מחברת ATI השאלה אם מעניין אותך?

5.האם אתה צריך את כ.המסך רק לצפייה בסרטים ולאיזה משחקים אם כן?

6.חיבור HDMI מעביר גם קול וגם תמונה באותו הכבל רק בהפרדה גבוהה וככל שהסיכוך יותר איכותי סביב הכבל כך מחירו עולה.

פורסם

הראשון בהחלט. יותר קר, תדרים גבוהים יותר. אחלה כרטיס.

אבל תחשוב על קניית GTX260 שטוב בהרבה, והמחיר לא כזה גבוה. שווה הרבה יותר, שים לב:

http://skypc.co.il/sg_product~TT-GTX260-896D3E-XT~8~0.htm

אם יש לך את התקציב, הכרטיס הזה עדיף ממש הרבה יותר. GTS 250 זה שידרוג של ה- 9800, תדרים יותר גבוהים ויותר קריר, אבל ה- GTX260 הרבה יותר משתלם. במיוחד במחיר כזה.

פורסם

יש גם את ה4870 בפחות כסף:http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=332 שווה בדיקה.

אך בהחלט תלוי בגודל מסך ואם ניתן להוסיף 99 ש"ח הTWINTECH שהציעו ייתן שיפור משמעותי ביחס לGTX 250.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות והעזרה המהירה.

המחשב שלי יחסית עם מפרט ישן - נרכש בסוף 2007

אני צריך לרכוש גם ספק כח בשביל הכרטיס!

אני גם העדפתי את הכרטיס של TWINTEK אבל חבר שעובד בחנות מחשבים אמר לי של GIGABYTE קירור של ZALMAN מעולה...

אם אני אוסיף בסביבות 150 ש"ח ל GTS260 כמו שהציעו לי למעלה האם יהיה שינוי משמעותי?

פורסם

מהו מפרט המחשב שלך מבחינת רכיבים, לא שנת קניה?

פורסם
  • מחבר

זה רשום לי בבית אני אבדוק בערב.

לגבי המסך שאני מחבר זה TOSHIBA 37 אינץ' FHD ואני רוצה לחבר בכבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם אודיו.

לפי מה שרשמו לי פה מבין ה-2 כרטיסים שרשמתי : הראשון של TWINTEK עדיף על ה GIGABYTE , נכון?

פורסם

נכון.

תעדכן פה במשך כדיי שנדע מהם הרכיבים שלך כולל ספק הכח שהוא רכיב חשוב

פורסם
  • מחבר

מפרט: ספק כח EZCOOL 450W לוח אם GIGABYTE GA P35 S3L מעבד INTEL CORE2DUO E6550 2.33 775

זיכרון 2*1024MB של KINGSTON וכרטיס מסך LEATEL 8600GTS 256MB.

מה שאני רוצה לשדרג זה את הכרטיס מסך והבנתי שאני אצטרך גם ספק כח חזק יותר.

שוב פעם: המטרה היא למשחקים חדשים וחיבור ב-HDMI לLCD טושיבה FULL-HD לצפיה בסרטי HD.

התקציב: 1500 ש"ח לכרטיס מסך והספק ביחד.

פורסם
  • מחבר

נראה שרק ל-ATI יש יציאת HDMI ןאני יותר בכיוון של NVIDIA.

החנות הנ"ל גם לא קרובה למרכז ואני לא רואה את הפירמה הזאת במקום אחר..

פורסם

יש לך חנויות מועדפות?

בקשר לHDMI זה אותו דבר, גם עם NVIDIA גמו עם ATI אתה מקבל מעביר של DVI לHDMI

הייתרון היחיד של ATI זה שהסאונד יוצא דרך הHDMI ללא שום עזר בכבל נוסף.

פורסם
  • מחבר

חנויות שאני מעדיף זו כל חנות קרובה יחסית למרכז-אני גר בגבעתיים. כדי שאני אקח את המחשב אליהם להתקנת הרכיבים.

לגבי HDMI- זה בדיוק מה שאני מחפש- חיבור שמוציא גם סאונד דרך HDMI

יש את זה רק בדגמים של ATI? הבנתי שגם ב-GTX של TWINTEK יש את זה...

פורסם

גם ה-GTX מוציא סאונד דרך ה-HDMI, רק צריך לחבר כבל 2-פין (spdif) קטן מהלוח-אם או כרטיס קול אל הכרטיס מסך...

(הוא משתמש בכרטיס קול הקיים שלך - onboard או כרטיס יעודי)

ל-ATI יש כרטיס קול מובנה על הכרטיס מסך (צי'פ של realtek), פחות או יותר כמו כל onboard רגיל רק "מוגבל" ל-digital

אני אישית מעדיף את הפתרון של אנוידיה, מאחר ואם למשל יש לך כרטיס קול שיודע לקודד Dolby Digital Live, כמו X-FI (עם התוספת DDL של Creative) אז פי כמה עדיף יהיה לחבר אותו אל כרטיס המסך - להעביר את הסאונד מה-X-FI לכ.מסך ואז דרך ה-HDMI אל המגבר

(זה כמובן במידה ואתה רוצה שגם הוידאו וגם הסאונד ישלחו על כבל HDMI אחד)

כי תכלס, בחיבור דיגיטלי "רגיל", גם onboard בלוח אם וגם זה שבכרטיסי ATI יוציאו סראונד רק כשהמקור הוא ב-Dolby Digital / AC3,

אחרת זה יהיה סטריאו (ז"א משחקים ומוזיקה יהיו בסטריאו, רק סרטים ב-DD/DTS תוכל לשמוע בסראונד)

בקיצור, אם אין לך כרטיס קול מקודד DDL, זה לא משנה אם תשתמש ב-onboard של הלוח + GTX או בזה המובנה של ATI.

אם יש לך כרטיס קול מקודד DDL, אז עם אנוידיה אפשר לחבר על HDMI אחד, עם ATI צריך 2 כבלים נפרדים HDMI + COAX/OPTICAL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים