פורסם 2009 ביוני 1516 שנים ישנה תוכנה מסוימת, כאשר הינך מפעיל אותה היא מתחברת לשרת, כאשר היא יכולה לצלם תמונת מסך מהמחשב שלך ומעלה את התמונה לאינטרנט לאתר מסוים.זוהי בעצם תוכנת אנטי צ'יט, למשחקי FPS - FIRST PLAYER SHOOTER, לצורך העשרת הידע העצמי, האם יש דרך לעקוף זאת? בסך הכל היא מצלמת תמונת SNAPSHOT בנוסף בודקת את הפרוססים הרצים על מחשבך. תשובות אלו ינתנו למתכנת כחלק מאפיון לתוכנה דומה שאני מעוניין להשיק.תודה לכל העונים.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים אפשר להחליף את התוכנה בתוכנה אחרת שמדמה את התכונה המקורית אבל מחזירה רק תשובות "תמימות".
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מחבר אפשר להחליף את התוכנה בתוכנה אחרת שמדמה את התכונה המקורית אבל מחזירה רק תשובות "תמימות".איך בדיוק? היא מתלבשת על התוכנה הקיימת מכיוון שהתוכנה מתחברת לשרתים מוצפנים בסיסמה.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים ברמת העיקרון, כל דבר שנמצא על המחשב שלך וניתן לקריאה ע"י תוכנה שרצה על המחשב שלך, גם ניתן לקריאה על ידיך.כל תקשורת שיוצאת/נכנסת למחשב שלך אתה יכול לנטר, וגם אם התקשורת עצמה מוצפנת, כיוון שהמפתח חייב להיות על המחשב שלך, יכולה להיות לך דרך להשיג אותו.זה אומנם לא דבר שכל אחד יכול לעשות, אבל זה בהחלט ניתן לביצוע (ככה למשל נפרצה ההגנה של הבלו-ריי ע"י "גניבת" המפתח מנגן של cyberlink).
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מחבר ברמת העיקרון, כל דבר שנמצא על המחשב שלך וניתן לקריאה ע"י תוכנה שרצה על המחשב שלך, גם ניתן לקריאה על ידיך.כל תקשורת שיוצאת/נכנסת למחשב שלך אתה יכול לנטר, וגם אם התקשורת עצמה מוצפנת, כיוון שהמפתח חייב להיות על המחשב שלך, יכולה להיות לך דרך להשיג אותו.זה אומנם לא דבר שכל אחד יכול לעשות, אבל זה בהחלט ניתן לביצוע (ככה למשל נפרצה ההגנה של הבלו-ריי ע"י "גניבת" המפתח מנגן של cyberlink).האם יש לך המלצה לתוכנת ניטור?
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים המפתח שאיתו הצפינו הוא לאו דווקא אותו המפתח שאיתו מפענחים. כך שגם אם השגת את המפתח זה לא תמיד יספיק.בקשר להלצה:http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_packet_sniffers(לא השתמשתי בהן)
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מחבר האם ניתן לכתוב תוכנה, אשר מבטלת את ה-PRINTSCREEN, או שמונעת מתוכנת אחרות אשר רצות ברקע לעשות PRINTSCREEN?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.