עבור לתוכן

מסיבה מחר-שתיית אלכוהול

Featured Replies

• תגובות 130
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיט... השתעממתי :silly:

מה חדש?

פורסם

כשתלמד אתה לתת כבוד מינימלי לבני אדם שאתה אפילו לא ראית או שמעת מימיך,ותפסיק לפלוט שטויות בקצב מסחרר,אז תאמין לי שאני אכבד אותך וכל אחד אחר שיראה כבוד מינימלי..אני באמת לא דורש הרבה.

כול מה שאמרתי לך זה שתרחיב את המעגל החברתי שלך טיפה ותראה שכן יש הרבה מעשנים.

ולא המעגל שאני נמצא בו הוא לא של חברים בני 18 , יותר לכיוון 21+

חוץ מזה יצא לי להתערבב עם לא מעט אנשים (במיוחד העובדה שכשלמדתי הייתי לומד בחיפה כשהייתי גר בעמק). וכול בן אדם שני שהתיישבתי סתם לעשן איתו סיגריה או שדיברתי איתו כשחיכיתי לאוטובוס , עישן פעם או מעשן עכשיו.

אז כשפתאום אני מסתכל סביבי ורוב האנשים שאני איכשהו בדרך כזאת או אחרת מתקשר איתם , אני מגלה שאני מפוצץ במעשנים פה. 80% זאת הערכה יפה , כמובן שלא מכלילים באחוזים האלה את הילדים הקטנים ואת הזקנים.

IGROSH לא הבנתי איך יוצא שהוא ניסח את זה לטובתי.

פורסם

צפה בעל סם

אני מניח שהסטטיסטיקה שלהם יותר טובה מה"סטטיסטיקה" שלך

פורסם

זה עדיין תלוי בסביבה שאתה נמצא בה.

אני לא יודע מה אתה לומד ועם מי אתה מסתובב, אבל לפי תחקיר שנערך בישראל לתוכנית ששודרה לא מזמן, כמו שנאמר בערך 700K אנשים בארץ ניסו/משתמשים בסמים קלים.

זה לא 80%

פורסם

אם תשאל אנשים שמעשנים ישירות אם הם מעשנים , הם לא יגידו לך "כן אחי רוצה להוריד איתי איזה ראש?" או שהם יכחישו אם שהם יגידו לך תכלס. אני הייתי מכחיש למשל.

פורסם

אתם ממש נאיבים אם אתם חושבים שהסטטיסטיקות האלה יש להן קשר קלוש כלשהו למציאות. ארגון שהמטרה שלו זה מלחמה בסמים, נראה לך שהרוב יודה בפניהם שהם מעשנים? אתם יודעים למה לא? כי ישר נוספת הערה במסוף הכחול או בחוט השני, ואז כל פעם שלשוטר שעוצר אותך יש יום רע הוא גורר אותך לתחנת המשטרה להשתין בכוס.

ברור, אם עכשיו יגיע של אל-סם לראיין אותי אני לא אומר שעישנתי בחיי. הופ. דפקתי להם את הסטטיסטיקה.

צאו מהבועה, כולם מעשנים, עורכי דין, מנכלי היי-טק, טייסים, רופאים, שוטרים, פוליטיקאים, סטודנטים, אמהות, אבות, סבתות וסבים.

פורסם

אתם ממש נאיבים אם אתם חושבים שהסטטיסטיקות האלה יש להן קשר קלוש כלשהו למציאות. ארגון שהמטרה שלו זה מלחמה בסמים, נראה לך שהרוב יודה בפניהם שהם מעשנים? אתם יודעים למה לא? כי ישר נוספת הערה במסוף הכחול או בחוט השני, ואז כל פעם שלשוטר שעוצר אותך יש יום רע הוא גורר אותך לתחנת המשטרה להשתין בכוס.

ברור, אם עכשיו יגיע של אל-סם לראיין אותי אני לא אומר שעישנתי בחיי. הופ. דפקתי להם את הסטטיסטיקה.

צאו מהבועה, כולם מעשנים, עורכי דין, מנכלי היי-טק, טייסים, רופאים, שוטרים, פוליטיקאים, סטודנטים, אמהות, אבות, סבתות וסבים.

איזה פייל אתה... על סם זו תוכנית טלוויזיה בנושא סמים שנועדה להביא עובדות ויצאה נגד הפרופוגנדה של אל סם בעיקר

פורסם

אם צפית בה טוב טוב אז אתה יודע שאת הסטטיסטקות הם לקחו מאל-סם, איך אני יודע אתה שואל, כי גם לי יש טלוויזיה.

ואני מקשיב טוב טוב.

פורסם

אני לא מעשן, גם לא סיגריות מה תגיד על זה?

פורסם

נניח שהסטטיסטיקה באה ישירות מאל סם (שלא מוזכר שום דבר כזה בתוכנית שראיתי הרגע שוב כדי לבדוק אם מה שאתה אומר מחובר למציאות) הרי שאל סם תמיד יביאו סטטיסטיקה גבוהה ממה שיש בשטח (כיוון שהם ארגון נגד סמים שהולך חזק על הפרסום) ה80 אחוז שלך עדיין לא מקבלים שום אסמכתה נורמלית

ולהכיר מלא אנשים שעישנו או מעשנים סמים ולדפוק מספר של 80% לא אומר שזה נכון

פורסם

דווקא לא.

אתה תביא פחות אנשים כדי להראות שזה לא נפוץ, תנסה להגיד שהאנשים האלה הם לא מוצלחים וכו וכו.

אם אתה מראה שזה המוני , אז למה שמישהו יקשיב לך (ע"ע המלחמה בסיגריות - והם הורגות ומזיקות הרבה יותר מתוצרי הקנאביס).

חוץ מזה , THE REAPER , אני אבטיח אם לא עישנת / חברים קורובים שלך עישנו - ראו את זה לפי חלק מהתגובות שלך לפני כמה חודשים.

פורסם

אולי אני לא עישנתי סמים בעצמי (למה לי?) אבל אני מכיר לא מעט (עשרות) אנשים מעשנים... העניין הוא שהם ממש לא 80 אחוז מאותו חלק אוכלוסיה אז שלא לדבר על 80 אחוז מהאוכלוסיה הכוללת בישראל משתמשת בסמים

עריכה-קראתי לא נכון את מה שכתבת...

אני בכלל לא הכנסתי לפה את הדעה שלי בנושא הסמים אבל אם כל כך בוער לך לדעת אז בעיקרון אין לי בעיה עם עישון סמים

אני לא שופט/מבקר/מלשין(להורים למשל כדי שיגרמו להם להפסיק) או פותח בדיונים ארוכים על איך הם דופקים להם את החיים

ראיתי במו עיני חיים של מעשנים מדרדרים ככל שהם עישנו יותר ומצד שני ראיתי מסה עצומה של מעשנים ששום דבר רע לא קרה להם(מבחינה לימודית/חברתית)

לדעתי מריחואנה/חשיש/וואטאבר הרבה יותר טוב מלעשן את הסיגריות האלה... לפחות אתה "מרוויח" משהו לא כמו בסיגריות האלה שפוגעות בך אבל לא נותנות לך כלום. וילדי הסיגריות שמדברים על הסטלה והרוגע בסיגריה הראשונה יכולים לחפש מי שיאמין להם

פורסם

אבל מה זה משנה כמה אנשים מעשנים סמים...

בסופו של יום זה הכל אותו חרא שרק מזיק לגוף, גם סיגריות ואלכוהול, ואני לא רואה סיבה מספיק טובה לעשות גם את הסמים הקלים חוקיים, יש מספיק סיבות טובות למה זה לא חוקי.

פורסם

סיבות טובות למה זה לא חוקי? תן לי כמה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים