עבור לתוכן

מסיבה מחר-שתיית אלכוהול

Featured Replies

פורסם

אקיצר חלאס עם התעמולה נגד מוצרי הקאנביס , תנו לאנשים לעשן את מה שהם רוצים.

legalize it.

אתה רוצה לדעת איך המדינה שלך תיראה עם כל אחד "יעשן את מה שהוא רוצה " ? אני לא .

• תגובות 130
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי מחבר שמשתכרים לאט יותר אם שותים קצת שמן.

אולי משתכרים לאט יותר, אבל מקיאים ומשלשלים מהר יותר :P

אתה רוצה לדעת איך המדינה שלך תיראה עם כל אחד "יעשן את מה שהוא רוצה " ? אני לא .

וואלה צודק... כי בהולד ובבלגיה יש את אותה כמות הרעש, האלימות והגועל שיש פה.

שכחתי גם שרמת המחיה שם על הפנים ומערכת החינוך לא פועלת כלל, מערכת הבריאות על הפנים ואין כלל מסגרות תרבותיות שם.

אה כן וגם פורנו זה ממש רע, אז תפסיק לשפשף.

פורסם

אף אחד לא תוהה היכן פותח הדיון?

פורסם

אף אחד לא תוהה היכן פותח הדיון?

חברה קדישא לא מספקים מחשבים.

פורסם

אם אתה באמת הולך לשתות הרבה אז תכניס גם אוכל לקיבה, לשתות על בטן ריקה זו טעות.

אתה טועה ומטעה, לשתות אלכוהול שהכיבה מלאה במזון גורם לתסיסה של המזון. עם הרבה תופעות לוואי כגון: מעיים נפוחים, גזים, וירידת ערך המזון.

פורסם

רגע, רק אני עדיין לא הבנתי מזה "גלגל", "קרטון" או "בול"?

ולזה שאמר שחברה קדישא לא מספקים מחשבים:

אלוהים ישמור.

פורסם

וואלה צודק... כי בהולד ובבלגיה יש את אותה כמות הרעש, האלימות והגועל שיש פה.

שכחתי גם שרמת המחיה שם על הפנים ומערכת החינוך לא פועלת כלל, מערכת הבריאות על הפנים ואין כלל מסגרות תרבותיות שם.

אה כן וגם פורנו זה ממש רע, אז תפסיק לשפשף.

בהולנד מהתחלה יש הוכלוסיה יותר טובה (בכללי) משלנו לכן שם הליגליזציה רק הורידה מעט את אחוז רמת הפשיע שמיסבב להפצת הסם ,אבל פה בארץ ,לפי מה שאתה אומר" 80 % מהאנשים ניסו פעם " אז דמיין מה יקרה עם לאותם 80 אחוז יהיה גישה קבוע וחוקית לסם ?

פורסם

יאלה אנשים שתקו, מחכים לעדכון מחן 8)

פורסם

בהולנד מהתחלה יש הוכלוסיה יותר טובה (בכללי) משלנו לכן שם הליגליזציה רק הורידה מעט את אחוז רמת הפשיע שמיסבב להפצת הסם ,אבל פה בארץ ,לפי מה שאתה אומר" 80 % מהאנשים ניסו פעם " אז דמיין מה יקרה עם לאותם 80 אחוז יהיה גישה קבוע וחוקית לסם ?

אלכוהול הוא סם. קפאין הוא סם. שיפון הוא סם. שוקולד הוא סם, סירופ לשיעול הוא סם.

ל100 אחוז יש גישה לאלכוהול (ושאר הדברים שפורטו כאן)!

אתה רואה את כל המדינה מסתובבת שיכורה?!

והאוכלוסיה שם בדיוק כמו פה.

הבעיה היחידה כפי שאני רואה אותה כרגע עם קנאביס זה שאתה צריך להיקשר לגורמים מפוקפקים כדי להשיג, תוצי את זה מידיהם, תמכור את זה כמו שצריך עם פיקוח ממשלתי, עם מיסוי וכמו כל חומר משכר אחר עם הגבלות גיל ושימוש (מעל X שנים, לא בנהיגה וכו) ובום! קיבלת המון כסף לתקציב המדינה באמצעות המיסוי (גם אני וגם המון אחרים שאני מכיר היו מעדיפים לשלם קצת יותר אבל שהכל יהיה חוקי ומפוקח), קיבלת בוסט מטורף לתיירות מה שנותן הזדמנויות עסקיות למקומיים (לנו) ועוד כסף לממשלה (הולד הצילה את הכלכלה שלך ככה - המרצה שלי למקרו כלכלה חפרה לנו על זה במשך הרצאה שלמה) אבל מה, יש קיבעון גורף באוכלוסיה שקנאביס זה קראק וכולם מתרכזים בבתים מוזנחים ואפלוליים ומעשנים למוות ומקיאים על עצמם ואוכלים סרטים שהם תפוז ומנסים לקלף את עצמם.

ועוד יותר אני בטוח שאתה נתקל בעשרות רבות של אנשים ביום-יום כשאתה יוצא מהבית, שהם תחת השפעה או מעשנים מולך ברגע זה ואתה לא מודע לכך והעובדה שאתה לא שם לב לזה רק מוכיחה כמה זה תמים, נורמטיבי ופסול רק בגלל שטיפות מח וקיבעונות.

פורסם

UPPERMC אתה חתיכת מתנשא , תלמד לכבד אנשים קטנים/גדולים ממך.

ליגלזציה בסך הכול תעזור פה , זה יוריד את כמות המעשנים, יביא עוד מיסים למדינה ותמנע מאנשים שכבר נעשנים לעשן דברים מפוקפקים באיכותם.

פורסם

כשתלמד אתה לתת כבוד מינימלי לבני אדם שאתה אפילו לא ראית או שמעת מימיך,ותפסיק לפלוט שטויות בקצב מסחרר,אז תאמין לי שאני אכבד אותך וכל אחד אחר שיראה כבוד מינימלי..אני באמת לא דורש הרבה.

פורסם

גם בהערכות הכי גבוהות אתה רק מגיע לבערך 700 אלף משתמשי סמים בישראל... ממש לא 80 אחוז

פורסם

אתה טועה ומטעה, לשתות אלכוהול שהכיבה מלאה במזון גורם לתסיסה של המזון. עם הרבה תופעות לוואי כגון: מעיים נפוחים, גזים, וירידת ערך המזון.

לא אמרתי מלאה.

אמרתי שבטן ריקה לא תהיה טובה כי האלכוהול ייספג הרבה יותר מהר ולעיתים גם מהר מדי.

פורסם

גם בהערכות הכי גבוהות אתה רק מגיע לבערך 700 אלף משתמשי סמים בישראל... ממש לא 80 אחוז

יש פה אנשים שבטוחים שמעגל החברים בני ה18 המצומצם שלהם מהווה ייצוג הולם לכל אוכלוסיית ישראל..לך תבין.

פורסם

מאיפה הוצאת את זה?

לא מעניין אותי משתמשי סמים. זונות קראק וג'אנקיז למינהם מעניינים לי את הביצים.

רוב אוכלוסיית המעשנים (ששוב היא הרבה יותר גדולה ממה שנראה לך) לא מתייחסים לזה כסמים.

יש פה אנשים שבטוחים שמעגל החברים בני ה18 המצומצם שלהם מהווה ייצוג הולם לכל אוכלוסיית ישראל..לך תבין.

ניסחת את זה מצויין. פשוט לא לטובתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים