עבור לתוכן

מסיבה מחר-שתיית אלכוהול

Featured Replies

פורסם

מעניין אם כשהוא יהיה שיכור הוא יכתוב יותר שטויות מאשר מה שהוא רושם בדר"כ... (חן)

ד"א גם אותי הפתיעה כמות אנשים ש"גונבים שכטה מפעם לפעם" -

ל - uppermc, כן, בהרצליה פיתוח, הנתון הזה יותר נמוך משאר הארץ.

+

מי שלא יודע מזה בול\קרטון, הוא פשוט מנותק מהמציאות, זה מושג נפוץ מאד.

• תגובות 130
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין אם כשהוא יהיה שיכור הוא יכתוב יותר שטויות מאשר מה שהוא רושם בדר"כ... (חן)

+

ממש לא נכון ,אני גר באזור נתניה (עיר הפשע והרשע :P) ואף אחד נורמאלי לא "גונב שאכטה מידיי פעם" ,אז מה אתה מדבר על הרצליה פיתוח ץ

פורסם

ברור שאני לא אשתה עד מצב של עילפון ואיבוד הכרה ובית חולים,אני אשתה קצת בשביל הטעם ובשביל הכייף,לא בשביל להשתולל ולעשות שטויות

המסיבה כמובן שהילדים אירגנו לבד-זה אפטר פארטי,ביה"ס אוסר אבל אף אחד לא שואל את המורים...

מספיק כוס אחת של בירה,כוס של וודקה ועוד איזה משקה אנרגיה כדי שהראש יסתובב?פייי זה מדהים

וודקה לא שותים בשביל הטעם

כל המשקאות האלכוהוליים שעולים פחות מ-150 ש"ח הם פשוט חרא בשביל הטעם, אם אתה רוצה משהו בשביל הטעם:

אפטרשוק הדרים

ייגרמייסטר (ליקר, אגב)

שנאפס בכל הטעמים

BAD APPLE

ג'ק דניאלס

ליקר תאנים ואבטיח - פשוט פיצוץ כשמוגש בשוט קפוא ביום חם

בעיקרון רוב הליקרים הם אחלה כל עוד זה לא משהו ישראליפלוץ ב-20 ש"ח

אם אתה רוצה לדפוק ראש-

טקילה

ג'ין

וודקה

ערק

יורש (ערבוב של וודקה עם בירה, עובד די טוב)

אני לא מבין מה הקטע של וודקה שעולה מעבר ל-150~ ש"ח, לא חבל לבזבז 300 ש"ח על ערב אחד עם GREY GOOSE אם היה אפשר לקבל בעיקרון את אותו האפקט עם איזה סטולי קריסטל או רוסקי פלטינום בשליש מהמחיר??

פורסם

יש לי חדשות בשבילך,גם מי ש"גונב שאכטה מפעם לפעם" לא בהכרח יודע או אמור לדעת מה זה גלגל,קרטון או בול.

ואני בכלל לא אתייחס ל"נתון" המופלץ שלך...

שורה תחתונה-הפורום הזה זה ממש לא המקום לדבר ולהזכיר בו סמים שכאלה,ומי שעושה את זה רק מנסה להראות כמה הוא שאקל ומאגניב.

מעולם לא עשיתי גלגל קרטון או בול ולעולם לא אעשהואני עדיין יודע מה זה... אין דבר כזה גונב שאכטה. יש מעשן ויש לא מעשן וצר לי לבשר את זה אבל כמות המעשנים גדולה בהרבה מכמות הלא מעשנים. לא כולם מעשנים באותה תדירות ולא כולם מעשנים באותה תדירות הרוב גם לא יודו בזה שהם מעשנים כי עדיין יש את הגישה של "אווו זה רע... אווו זה לא חוקי... בוגדה בוגדה בוגדה"

"הנתון המופלץ" שלי הרבה פחות מופלץ ממה שאתה חושב.

אני מוכן לדבר על קאנאבוידים טבעיים מסיבה נורא פשוטה, הם הרבה הרבה הרבה פחות ממה שעשו מהם, אלכוהול הרבה יותר גרוע והוא חוקי. אופיאטיים רפואיים הרבה יותר גרועים. פאק, אדויל אקמול אופטלגין ונורופן שמוכרים לך בכל חור ללא מרשם הרבה יותר גרועים. בכל פיצוציה אתה יכול להשיג "אפרים" שלא רשומים בחוק הסמים וילדים בני 14 שורפים לעצמם חצי מח בערב ומגיעים עם דומי לם, שבצים ומה שבא לך לחדרי מיון.

אז בבקשה אל תזיין לי בשכל על חומר טבעי עם השפעות שליליות אפסיות בהשוואה לכל מה שציינתי למעלה ועוד הרבה שלא עולים לי בראש עכשיו, במיוחד שעפ"י צורת הדיבור שלך לא התנסית אז אתה פשוט לא יכול לחוות דיעה. לפחות תיהיה קצת אובייקטיבי ותחקור קצת את העניין לפני שאתה שולל משהו שאין לך מושג עליו.

:lol: :lol: :lol:

קרה לחבר שלי משהו בסגנון-

בערב אחרי כמויות נכבדות ביותר של ברנדי זול, הוא התעורר בתוך מקלט עם תפוז בכיס, ולא זכר כלום מהלילה ומה הוא עושה שם. :lol:

יש לי חבר שהתעורר כשהוא מחבק אבטיח מתחת למגדל מים :P

+

לא מסכים, כל מי שאני מכיר בהרצליה/הרצליה פיתוח מעשן או מפחד להיתפס יושב על מרשם לאוקסי או פירקוסט (שזה הרבה הרבה יותר גרוע) מרופא משוחד.

ישבתי עם חבר בבית קפה/מסעדה השקר כלשהו הזה שיש בארנה לכיוון המרינה ומישהו שאני לא מכיר בכלל שאל אותי אם יש לי ריזלה. ולא אני לא מסתובב עם ראסטות עד התחת ושרוואל. ג'ינס וטישרט כמו כולם.

ממש לא נכון ,אני גר באזור נתניה (עיר הפשע והרשע :P) ואף אחד נורמאלי לא "גונב שאכטה מידיי פעם" ,אז מה אתה מדבר על הרצליה פיתוח ץ

עם כל הכבוד,

אתה פשוט לא בחוגי מעשנים, אני מוכן להתערב איתך לגבי עשרות אנשים שלא חשבת בכלל שמעשנים, מהמלימודים, מהעבודה מהצבא ומכל מסגרת חברתית שעברת, או תעבור אי-פעם

פורסם

^

הייתי רוצה להמשיך ולהגיב לך ובדיון הזה בכלליות,אבל זה פשוט בזבוז זמן משווע.

פורסם

כנ"ל.

יומטוב.

פורסם

תהיו בריאים כל אחד פה עם הגלגל שלו והקרטונים אתם יכולים לפתוח אחלה מוסך

פורסם

גלגל, ניחה.

אבל איפה יש לך קרטונים באוטו ?

פורסם

אם יש לך M3CSL אז הבאגז' שלך עשוי מקרטונים :P

פורסם

עם יש לך bmw m3 csl הבעייה האחרונה שלך זה לפרש ביטויים של ילדים מעשנים .

ובהמשך לתגובה שלך ,לא פגשתי אנשים שלא ציפיתי שעישנו ,מה כן פגשתי אנשים שמיתנהגים וניראים כאילו יש להם במקום מזרק אינסולין מזרק הרואין ,ובסוף היתגלה שהם ילדים מבית טוב מאוד של יודעים מה זה .

פורסם

הרשה לי לתקן אותך, אם ש לך M3CLS אתה לא מטריח את עצמך בביטויים אתה שולח לספק שלך SMS בנוסח הבא: "תביא"

פורסם

וואי מה עשיתם פה.... חבל על הזמן.

גלגל, בול , טיפות עיניים. קריאה קטנה באינטרנט ואתה מבין מה זה הכול.

לא לא , אני לא משתמש כבד , ויצא לי ללמד דבר או שניים אנשים שאשכרה מעשנים כול יום - ועוד אני לא נוגע בזה.

חוץ מזה שתכלס התמכרות כבדה לאלכוהול גרועה בהרבה מהתמכרות להרואין (ואז זה סיפר לי משתמש הרואין לשעבר).

UPPERMC צא טיפה מהבית , תתחבר לאנשים ותראה כמה מהם מעשנים - אתה לא תאמין. קשה לי לחשוב על 10 אנשים (שעברו את גיל 18) שלא עישנו. בינתיים אני מצליח לחשוב על 3 בטוחים. ואל תגיד שאני בסביבת נרקומנים ואנשים לא מין המניין.

אקיצר חלאס עם התעמולה נגד מוצרי הקאנביס , תנו לאנשים לעשן את מה שהם רוצים.

legalize it.

פורסם

לא לא , אני לא משתמש כבד , ויצא לי ללמד דבר או שניים אנשים שאשכרה מעשנים כול יום - ועוד אני לא נוגע בזה.

חוץ מזה שתכלס התמכרות כבדה לאלכוהול גרועה בהרבה מהתמכרות להרואין (ואז זה סיפר לי משתמש הרואין לשעבר).

UPPERMC צא טיפה מהבית , תתחבר לאנשים ותראה כמה מהם מעשנים - אתה לא תאמין. קשה לי לחשוב על 10 אנשים (שעברו את גיל 18) שלא עישנו. בינתיים אני מצליח לחשוב על 3 בטוחים. ואל תגיד שאני בסביבת נרקומנים ואנשים לא מין המניין.

legalize it.

ילדון,אל תתן עצות למבוגרים ממך.

פורסם

legalize it.

אחלה גישה.

ח"ח :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי מחבר שמשתכרים לאט יותר אם שותים קצת שמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים