עבור לתוכן

מסיבה מחר-שתיית אלכוהול

Featured Replies

פורסם

ממש לא חרטא יש המון אדולן ברוב החום בארץ.

אני דיברתי על מרוסס ומהול אחרים

• תגובות 130
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה די פשוט . אלכוהול = רעל וככל שתשתה יותר אתה התוצאות המידיות והארוכות טווח שלו יגדלו.

הדרך הכי פשוטה להתמודד עם רעלים זה לא לכניס אותם לגוף. אם אתה כבר מכניס רעל לגוף על תגזים וכדאי שתדע את כל התופעול לוואי בזמן ההשפעה של הרעל ואחריו.

מה שאני יודע שאלכוהול מדכא חלקים במוח באופן הדרגתי . הדבר הראשון שהולך לישון זה הריסון ככה שזה מקל על "בישנים" אבל גם יכול להוציא את האנשים מכלל שליטה בהתאם לכמויות והבן אדם (אני מכיר רק מידע תאורטי), אחר כך מה שהולך פיפן זה החושים והשליטה זה דופק לך ת' זמן תגובה וגם את היכולת שלך להגיב. ואז בסוף מפסיקה הנשימה (זה נשלט ע"י המוח) ואז רצוי שיהיה מישהו שיודע CPR ואמבולנס בדרך.

בטווח הארוך אם הבנתי נכון זה השפעה על הכבד והשמנה לפעמים פגיעה בחוש טעם אבל אני לא בדיוק זוכר את ההרצעה הזאת. אפשר גם להתמכר לאלכוהול אבל אני לא בטוח אם יש לזה סיבה פיזיולוגית וזה יותר מסיבה פסיכולוגית.

בקיצור אם אתה אוהב את החיים שלך ולשלוט בעצמך עדיף לך להתנזר מאלכוהול. זה לא תורם שום דבר בעיקר לא בכמויות גדולות.

אבל זה החיים והבחירות שלך . רק בבקשה על תשב ליד ההגה אחרי שאתה שותה כי הולכי הרגל בארץ מאוד שאננים ויש אחוז גדול של נהגים לא יודעים את חוקי התנועה וגם יש אחוז שלא יודע לנהוג ואחוז שנוהג בפרעות. לא מזמן שמענו בום חזק ליד הבית ב1 בלילה כשמישהו לא עצר בעצור ומישהו אחר נסע קצת יותר מדי מהר ברחוב שלנו (בלי "הסתקלויות"). אני לא בטוח אם הם היו שיכורים אבל רוב הסיכויים שכשהם הגיעו לבית החולים באמבולנס בדקו את זה.

נ.ב : בקשר למשכחי כאבים ואלכוהול. בתיכון הכרתי מישהו שכנראה מת מזה הוא לקח איזה משכח כאבים לשבר ביד ואולי אלכוהול אני לא בדיוק בטוח מה קרה. מה שאני זוכר שקרה שיום לפני הוא היה בבית הספר ויום אחרי הוא לא הגיע ואמרו שהוא מת (לא התעורר בבוקר ) וזה לא היה כלכך נעים .(זה קרה בארה"ב אז אין צורך לרדת לפרטים)

פורסם

הוא התכוון לחן ;)

:xyxthumbs:

פורסם

הסיכוי למות ממשכח כאבים אחד + אלכוהול הוא אפסי. (אלא אם הוא לקח איזה 20 גרם פראצטמול ואח"כ סיים לבד ארגז של שתיה 40% ומעלה)

פורסם

התכוונתי קרטון וגלגל עם שתייה זה מסוכן רצח ברור שלא המלצתי לו לקחת

ולא משנה איזה חום תיקח גם עם הוא יהיהי 90% אדולן אתה לא תמות וגם השמועות שרצות על אדולן בחשיש זה חארטה עצבנית

ממתי אוכלים קרטון ושותים גלגל ???

פורסם

מיתון... קשה... קשה...

פורסם

ממתי אוכלים קרטון ושותים גלגל ???

מאז שיש פה בפורום כמה סוחרי סמים/בליינים היסטרים,מסתבר..

פורסם

כן, ברור, כי כל מי שיודע מה זה הוא סוחר סמים או בליין היסטרי.

יש לי חדשות בשבילך מעל 80% מהאוכלוסיה עושה איזה שאכטה מפעם לפעם.

פורסם

כן, ברור, כי כל מי שיודע מה זה הוא סוחר סמים או בליין היסטרי.

יש לי חדשות בשבילך מעל 80% מהאוכלוסיה עושה איזה שאכטה מפעם לפעם.

'

גבר איפה אתה גר ?

פורסם

ישראל, ברוך הבא

פורסם

אני חושב שהוא רצה להזמין ממך חומר או משהו :P

פורסם

שימצא לעצמו דרדאדילר :P

מה אני דומינוס?

פורסם

יש לי חדשות בשבילך,גם מי ש"גונב שאכטה מפעם לפעם" לא בהכרח יודע או אמור לדעת מה זה גלגל,קרטון או בול.

ואני בכלל לא אתייחס ל"נתון" המופלץ שלך...

שורה תחתונה-הפורום הזה זה ממש לא המקום לדבר ולהזכיר בו סמים שכאלה,ומי שעושה את זה רק מנסה להראות כמה הוא שאקל ומאגניב.

פורסם

אין כמו להתעורר במוסך טרקטורים עם חולצה של מקדונלדס שלא הגעת איתה ועם השאלה התמידית שמהדהדת בראש...

what the FUCK did i do last nght!?

:lol: :lol: :lol:

קרה לחבר שלי משהו בסגנון-

בערב אחרי כמויות נכבדות ביותר של ברנדי זול, הוא התעורר בתוך מקלט עם תפוז בכיס, ולא זכר כלום מהלילה ומה הוא עושה שם. :lol:

פורסם

טוב נחכה לעדכון של חן מחר :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים