עבור לתוכן

מסיבה מחר-שתיית אלכוהול

Featured Replies

פורסם

אז ככה

מחר מסיבת הסיום של כיתה יב,וכמובן יהיה אלכוהול

השאלה שלי היא:אני לא שותה מחר בפעם הראשונה,אבל כן פעם ראשונה שאני שותה בכמות גדולה יותר

איך לשתות בצורה כי בטוחה,ככה שאני אוכל לשתות הרבה ושלא יהיה כאב ראש?לשתות עם מעבירים?לבקש מהברמן גם את האלכוהול שאני רוצה וגם מעביר כמו פאנטה או קולה וכו'?

אם יש לכם עוד טיפים תנו בראש...

תודה רבה

• תגובות 130
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שגם אם יגידו לך מה לעשות ואיך לעשות אתה לא תעשה כי לדעתך זה לא טוב :-X

בכל מקרה, אני אנסה איתך בפעם המיליון, בקולה יש המון קפאין וקפאין לא מגיב טוב לאלכוהול[כנל ברד בול וכל משקה אנרגיה אחר],

מה שאני כן אמליץ זה לשתות מים.

אם אתה באמת הולך לשתות הרבה אז תכניס גם אוכל לקיבה, לשתות על בטן ריקה זו טעות.

פורסם

תשיג קצת כיף, אלכוהול זה חרא

פורסם

תשיג קצת כיף, אלכוהול זה חרא

:goodposting: :hizuk:

פורסם

EPIC THREAD

פורסם

"כיף". אני תוהה מה הכוונה.

פורסם

מוי כיף!

3b868cf6ebda0d831e4ed19966fe7c1a.jpg

מה לא ברור? :P

פורסם

גם בריא יותר מאלכוהול

פורסם
  • מחבר

ברור שאני אוכל לפני שאני אשתה,נותנים לנו גם אוכל שם

כמה כוסות מים לשתות לפני זה?או שאין מינון מסויים?

דא בנושאים שקשור לבריאות שלי ברור שאני אקשיב לאנשים שמבינים בנושא,כי זה בריאות זה חיי אדם זה יותר חשוב מהכל

אם בקולה יש קופאין וזה לא מגיב טוב לאלכוהול,זאת אומרת שגם פאנטה וקולה וספרייט ששייכים לאותה משפחה לא מגיבים טוב לאלכוהול או שהם משהו אחר?

מה עם נסטי וכל המשקאות המתוקים האחרים כמו תפוחים תפוזים לימונדה וכו'?

אלכוהול זה לא חרא,זה אומנם לא בריא בכמויות,אבל זו מסיבה אחרונה עם יב,אז קצת לתפוס ראש עם השיכבה בפעם האחרונה כשכולם ביחד לא יזיק

מה גם שאני לא נוהג,אוטובוס יקח ויחזיר אותי אז לא כל כך מפריע לי

דא לשתות קצת מהמים וקצת מהמשקה האלכוהולי,או שקודם לשתות כמה כוסות מים טובות ואז להתחיל עם אלכוהול?

פורסם

אתן לך כמה עצות מאלכוהוליסט כבד כבר הרבה שנים :]

(ואני "קצת" מבוגר ממך גם)

כאב ראש למחרת (הנג אובר) , עיקרו מהתייבשות.

לפני שאתה נכנס למיטה, תשתה הרבה מים, אני שותה באיזור ה6-7 אבל אני מאמין שאני גם קצת גדול ממך פיזית.

אבל תשתה, אפילו אם יש לך כאב בטן, זה בסדר.. עוד כמה חודשים בטירונות אתה תשתה הרבה יותר מזה :]

אל תערבב יותר מידי.. 2 סוגים זה מספיק. אם זה מסיבת בית ספר אני מאמין שיהיה שם בעיקר וודקה\טקילה\בירות.

תנסה להדבק ל2 סוגים, לדעתי וודקה ובירה בהחלט יעשו את העבודה.

אנשים לפעמים מגיעים למצב שהם גמורים לגמרי, וחבל לך לבזבז את אחת המסיבות היותר חשובות שיהיו לך.

תזכור בזמן שאתה שותה, שלוקח לזה זמן להשפיע, זאת אומרת, אם שתית הרבה ואתה עדיין בראש "סבבה" ולא מעבר, תעצור, תחכה 20-30 דקות

ותראה מה הולך איתך לפני שאתה שותה עוד.

קרה לי לא פעם, ששתיתי לא הרגשתי כלום, המשכתי לשתות, הרבה, וקיבלתי הכל בבום. לוקח זמן לאלכוהול להשפיע.

במקרה הכי גרוע, והגזמת.

צא החוצה, דחוף אצבע לגרון, תקיא הכל, שתה אחר כך הרבה מים עם משהו לאכול (מומלצץ משהו מבצק, משוה בתוך פיתה\לחם)

שב חצי שעה עם האוכל והמים ותחזור למסיבה כמו קינג.

והדבר הכי חשוב, אם למחרת אתה לא זוכר כלום מהמסיבה, כנראה נהנית :lol:

פורסם

לא על בטן ריקה זה נכון, אבל גם לא על בטן מלאה.

תאכל קצת פחמימות לפני האירוע, וקצת בשר.

והכי חשוב לשתות אלכוהול איכותי, לא כל וודקה שהברמן מביא.

לא מזמן הייתי בחתונה וזה מה שאכלתי, אח"כ שתיתי הרבה (מאוד), בעיקר וויסקי ייגר ופייג' וקיבלתי ראש ממש טוב. (לא היו לי שום בעיות בגלל ה"ערבוב" אלכוהול)

אה אבל הכי חשוב לשתות הרבה מאוד(מים!), אומנם ביליתי הרבה זמן בשירותים באותו ערב אבל קמתי כמו חדש למחרת.

אחרי כל שוט-שניים לשתות כוס מים קרים.

פורסם

יש שמה משהו לעשן גם? :hat:

פורסם
  • מחבר

לשתות מים לפני האלכוהול או אחרי שאני כבר חוזר הבייתה והולך לישון?

אם אני אוכל מרק בצהריים לפני האירוע,כי בערב אני אוכל בשר,זה בסדר כבתור פחמימה?

למה אתה מתכוון אלכוהול איכותי?כאילו אני אוהב בריזר,שלפחות זה אלכוהול אבל מתוק ואין לו את הטעם המר שיש לבירה,ואם כבר אני שותה בירה אז אני מעדיף הייניקן ולא הזבלים הארצישראלים האחרים

איזה עוד וודקות יש טובות ואיכותיות?וכשאני אבקש מהברמן את מה שאני רוצה,באיזו מידה הוא יתן לי?כאילו כוס ממש מלאה או איך?

בגלל העובדה שזו מסיבת בצפר-האם אלה שמארגנים אותה אומרים לברמנים לא להגזים עם אלכוהול או משהו?כי אל תשכחו בכל זאת מדובר בילדים,אני חושב שהם באותו ראש עם ילדים אחרים ולכן הם לא יגידו לברמנים תשימו סוג מסויים של אלכוהול(מתייחס לדברי קני לגבי מה שהוא אמר שאם זו מסיבת בצפר הוא מאמין שיהיה שם בעיקר וודקה\טקילה\בירות)

קני על איזו וודקה אתה ממליץ?יש הבדל בין וודקה לטקילה?

פורסם

אני אישית, אחרי שאני שותה, אני משתדל לגמור בקבוק מים שלם ואני לוקח עוד 2 אקמול או שקר כזה, just in case.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

טוב תמשיכו לענות,אני מחכה גם שקני יענה על מה ששאלתי אותו, זה מופנה כמובן גם לשאר הפורום חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים