עבור לתוכן

ASUS DRW-22B1LTx22 - צורב מומלץ?

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים לכולם,

לדוד שלי יש בעיה עם צורב NEC שלא צורב DVDים משום מה, והוא רוצה חדש. עוד לא ניסינו את הדרכים לתיקון הבעיה בסטיקי, אבל הוא רוצה חדש בכל. אני אתעסק איתו אצלי בבית בתקווה לתקן אותו, אבל בינתיים... בכל מקרה, בדקתי בכל מני חנויות באיזור, והצורב הזה במלאי בחנות מאוד מאוד מומלצת פה בפורום. השאלה היא האם הוא מומלץ? הדוד צורב המון, גם CD וגם DVD, ואני רוצה לתת לו צורב עם איכות צריבה הכי טובה שיש. לא כל כך חשוב אם הוא IDE או SATA, הלוח שלו תומך בשניהם, רק שיהיה לבן כי זה הצבע של המארז שלו.

אז האם הצורב הזה מומלץ?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=9762

עברתי על סטיקי המומלצים, והוא אומנם לא מומלץ שם, אבל קרוב רחוק שלו כן, אז תהיתי אולי גם. גם ביקורת עליו מאתר חובבי צריבה תתקבל בברכה.

פורסם

אני לא חושב שצורב בסדר גודל של מחיר כזה ממש משנה מה ומי..העיקר שהוא עובד.

אבל ממה שאני יודע צריך לשים לב אם הוא תומך בכל סוגי הצריבה השונים, אצלי יש דגם שקניתי של LG לפני שנה וחצי, ומשום מה דיסקים של VERBATIM, הוא צורב לא משהו וברכב הדיסק לא מנגן טוב, אבל דיסקים גנריים צורב מעולה, לך תבין.

תוחלת חיים של צורב לרוב זה שנה וחצי +- ויש אחריות של שנה בד"כ...אני לא חושב שזו תהיה בחירה רעה הצורב הנ"ל, רק לשים לב שהוא תומך בכל הסוגי צריבות..DVD+/- וכל השטויות האלו..

:)

פורסם
  • מחבר

אם זה היה צורב בשבילי, אולי הייתי קונה לפי הגישה שלך, אבל זה לא בשבילי. אני רוצה בשבילו את הצורב הכי טוב ש-200 שקל יכולים לקנות, ומחנות פה בסביבה. הוא סומך עלי, ואני רוצה לתת לו תמורה לביטחון הזה, ובמכה ראשונה. כזה שיחיה כמו ה-DVR-111D שלי, שנגמרה לו האחריות מזמן אבל עדיין צורב, ואפילו לא עושה סימנים שהוא הולך למות.

פורסם

תאמין או לא יש לי צורב CD של פנסוניק שכבר 5 שנים ועובד עדיין מצויין.

אבל אם כך, אז דגם ספציפי אני לא אוכל לתת לך, לי היה פשוט נסיון ממש טוב עם LG לאורך כל השנים.

פורסם

לא מצאתי עליו ביקורת אז לא יכול להגיד לך אם הוא

טוב או לא אבל כשזה מגיע לצורבים מבחינת אמינות ואיכות

LG כל הדרך

פורסם
  • מחבר

את אותו נסיון שיש לך עם LG, לי עצמי יש עם PIONEER. אני מעדיף את השניה, מכיוון שבסטיקי כתוב שהם צורבים באיכות מעולה, לעומת ה-LG שמוזכר שם משהו על בעייתיות שלהם. הדוד צורב הרבה, אבל אני לא יודע עד כמה איכותיות המדיות שלו, ולכן אני רוצה אחד שיצרוב טוב גם על מדיות מעאפנות. יש איזה צורב של PIONEER, לא משנה איזה, שאתם מכירים שמגיע בלבן?

פורסם

זה הקטע שבמחירים עד 200 ש"ח אני לא חושב שיש הבדלים קריטיים בין DVD שונים..אולי מינוריים...

גם שמעתי על פיוניר שהם ממש טובים מבחינת DVD למחשב, לא יודע אם זה נכון כי אין לי נסיון עם זה.

פורסם
  • מחבר

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=6533[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 16:50:07

כרגע בדקתי ויש גם DVR-216D בלבן ב135 שקל בKSP

במלאי בכל הסניפים

נשמע מעולה :) איזה סניף שלהם הכי פחות מגעיל מבחינת השירות שלו?

איך סניף רמת גן מבחינת שירות? היא בשבילי במרחק אוטובוס, מה שמצויין, כי להכניס רכב לתל אביב או רמת גן זה התאבדות מבחינת חניה.

פורסם

או איך אני שונא את KSP...

אבל כשמדובר על קניה של משהו קטן אני הולך אליהם..

בכל מקרה תתחדש :)

אני לא גר באיזור ככה שאני לא יוכל לומר לך איך השירות :P

פורסם

אני קניתי רק מסניף אחד אז אני לא יכול להכליל

קניתי כמה דברים מסניף באר שבע ודווקא היה שירות

טוב,לפעמים הייתי צריך לחכות קצת כי היו עסוקים

אם אנשים אחרים אבל חוץ מזה היה סבבה,אמרתי למוכר

מה אני רוצה והכול הלך מהר,על אחריות אני לא יכול

להגיב כי לא התקלקל לי עדיין שום דבר

פורסם
  • מחבר

אני אתקשר מחר באמת לזיגזג ואשאל האם יש צפי הגעה למלאי של הפיונירים, צורבים מדהימים באיכות שלהם לפי הסטיקי. אם לא, ניקח את הסיכון ונקנה ב-KSP.

פורסם

אם הצורבים שלהם באמת כאלו הצורב הבא שלי יהיה פיוניר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים