עבור לתוכן

סקס לא מוגן

Featured Replies

פורסם

יש שיגידו שזה טמטום מוחלט וילדותיות חסרת אחראיות, יש שיקראו לזה "אקסטרים" :screwy:..

אך אין ויכוח עם העובדה שבמצב בו בת הזוג לא לוקחת גלולות כל העניין יהיה הרבה יותר מהנה בלי אותו הקונדום המתועב ;D.

מה דעתכם? האם התנסתם בעניין? עושים זאת על בסיס קבוע?

• תגובות 65
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם אתה הגעת למצב שתינוק זה מה שיסדר לך את החיים אז בהצלחה

.....

בכל מקרה על תיהיה טיפש

עם אתה כבר מקיים יחסי מין ולא רוצה קונדום... דאג לפחות שהבחורה על גלולות ושמן הסתם ניבדקה לאיידס ושאר מחלות.. הרי לא בא לך להיות אבא חולה איידס.. נכון?.... :cool2:

פורסם
  • מחבר

עם אתה הגעת למצב שתינוק זה מה שיסדר לך את החיים אז בהצלחה

.....

בכל מקרה על תיהיה טיפש

עם אתה כבר מקיים יחסי מין ולא רוצה קונדום... דאג לפחות שהבחורה על גלולות ושמן הסתם ניבדקה לאיידס ושאר מחלות.. הרי לא בא לך להיות אבא חולה איידס.. נכון?.... :cool2:

השאלה הייתה ממש לא לגביי, תוכל להיות רגוע - אני בטוח ב100% :cool2:

נתקלתי לאחרונה בכמה ת'רדים בנושא הנ"ל וראיתי תגובות מעניינות, לכן אני מצפה לשמוע כמה תגובות מעניינות גם מהקהילה של HWZONE ;D

פורסם

איזה תגובות כבר יכולות להיות לעזאזל?!

אם אתה עם מישהי זמן ארוך(נגיד יותר מחודש) ואתה "מרגיש"\"חושב" או יותר נכון מקווה שאין לה כלום והיא בעניין תהיה בלי ותנסה לגרום לה ללכת לבדיקות.

לקשר מזדמן אם אתה לא שם קונדום אתה מטומטם ומגיע לך מה שתקבל.

פורסם

סקס מזדמן לדעתי אין שאלה בכלל, זה אולי טיפה פחות כיף אבל לא שווה את זה

חברה זמן מסויים+גלולות זה כבר בכיף

ובכל מקרה, סרטון לנושא

פורסם

LOL

פורסם

מי שמתעקש על קונדום כשמישהי מציעה לו להיכנס בלי, פשוט פריאר.

פורסם

אני מעדיף להיות פראיר אם כך

פורסם

ככה נדבקים באיידס ועוד שלל מחלות כאלו ואחרות. ומה בעניין ילד בדיוק? איך אתה חושב להימנע מלההפך לאבא אחרי תשעה חודשים? לגמור "בחוץ" כבר ידוע הרבה זמן כלא עוזר - אני לא רוצה להיכנס לפרטים יותר מדי קטנים, אבל זרע נפלט בכמויות קטנות גם לפני שאתה כיבכול "גומר" וזה נעשה ללא שום ידיעה שלך

פורסם

טיפשים הורגים את עצמם.

נ.ב אוי דור אתה כל כך נחמד :)

פורסם

משתדל, תודה :)

האמת זה משגע, אף פעם לא הבנתי את הילדודס האלה שמישהי מציעה להם להיכנס בלי כלום (גם מטומטמת, אולי אפילו יותר מהבחור) והם שועטים על ההצעה - כאילו בסדר, גם אני היתי בן 16 והתלהבתי מהדברים האלה, אבל טיפת שיקול דעת? תכף יציעו לכם לנהוג ברכב בלי שלמדתם בכלל נהיגה ותסכימו. בנאדם צריך גבולות - גם בגיל 16 שבו חושבים מהזיין

פורסם

זו לא רק שאלה של הריון בלבד.

יש לי חבר שבגיל 17 הלך על ה"אקסטרים" ועשה מישהי בשירותים של מועדון של קיבוץ בלי אמצעים .

אחרי שלוש שעות התחילו להופיע לו יבלות מפחידות על הג'ונסון והוא הלך לטיפול רפואי.

תהנה.

;D

פורסם

כאשר תשתין מוגלה ותחרבן דם מזיבה או נגיד תחטוף דלקת קרום המח או דלקת כבד או דברים קשים הרבה יותר כמו הפרעות עיצביות, נזק לאבי העורקים וכאלה בגלל עגבת, או נגיד תסמונת כשל חיסוני נרכש - אידס (כן כן, מחלות מין יכולת להרוג אותכם או לזיין לכם תחיים ברמה קשה) וכל זה כי אתה גבר אחושרמוטה ואתה לא תשים קונדום, אולי תשקול מחדש את המינוח שלך לפראיר.

אל תשחקו עם הבריאות שלכם. זיון לא שווה את זה

פורסם

אם כבר פרסומת לקונדומים:

פורסם

זאת אחת הפרסומות העתיקות, אבל גם אחת הטובות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים