פורסם 2009 ביוני 1316 שנים ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי .נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר .ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי .בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר נראה לי שכן כי אני רואה אותו בביוס ...איך אני יכול לבדוק את זה בטוח ?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים תבדוק שחיברת את כבל הניתונים ואת כבל החשמלתבדוק בביוס שאתה רואה את ההארד דיסקתבדוק בBOOT SEQUENCE שהוא מוגדר להיות ראשון שהוא עולה ולא משהו אחר ..
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר כן הוא מוגדר ועולה ראשון..בדקתי גם את החיברוים הרבה פעמים והוא מחובר ..איך אני יכול לסדר את זה ..!?!
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים בהנחה שהוא מזוהה בביוס ומוגדר כראשון זה חייב להיות ענייןשל איבוד מידע או מוירוס או תקלה פיזית ,עקרוניתהדרך היחידה לסדר את זה זה להתקין וינדוס מחדשאם יש לך מידע חשוב עליו אז אני ממליץ לך לחבראותו כמשני למחשב אחר ולראות משמה מה קורהמבחינת מחיצות ומידע ואם צריך אז להשתמשבתוכנת שחזור מידע (בשום אופן אל תשחזראת המידע לאותה מחיצה שממנה נמחק) אני מציע שגם תבדוק אותו אם התוכנה של היצרן(את זה אתה יכול לעשות ללא קשר למצב הנוכחיכיוון שהיא תוכנה שצורבים לדיסק ומאתחלים)
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר זהו שיש לי עוד בעיה ..אני צריך את הדרייברים של sata חיפשתי אותם בכל מקום ואני לא מוצא .אולי תוכל לעזור לי זה הלוח אם לי fsb1333gigabyte ga g31m s2l
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.