פורסם 2009 ביוני 1216 שנים שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב ונתקלתי בבעיה שהוא נתקעחשבתי על סיבה אולי למרות שהיא לא הכי נראית לי ואני חייב לדעת אם זאת היאשהכנסתי את המעבד במאחורה שלו איפה שה"פינים" (E7400) במרכז הייתה מדבקה לבנהקטנה כזאת שלא פגעה בפינים אבל היא הייתה במרכז של המעבד שיש לו שם גם דבריםהשאלה שלי אני אמור להוציא אותה או לא? על המדבקה עצמה היה רשום סתם מספרים כמו מספר סריאליאם אתם צריכים הסבר מדויק יותר איפה המדבקה אני יקח תמונה של מעבד ויסמן בציירתודה מראש
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים כנראה שלכל דבר יש פעם ראשונה -שנה כותרת בבקשה לאינפורמטיבית.(כן, גם חברי צוות לשעבר [וגם נוכחיים] צריכים לכתוב כותרת נורמאלית לת'רד שלהם...).
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר כנראה שלכל דבר יש פעם ראשונה -שנה כותרת בבקשה לאינפורמטיבית.למה אני יכול לשנות את הכותרת? מה יותר אינפורמטיבי מבעיה בנוגע למעבד
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר המחשב פשוט קופא אחרי דקה של שימוש בו (ווינדוס XP)כבר ניסיתי למצוא את הבעיה בת'רד אחר ולא ממש הצליחו למצוא וחשבתי אולי זה זה במונע מגעים או משהו למרות שלא נראה לי..בסופו של דבר נתתי אותו לKSP שיתקנו וכבר שבוע הם אומרים לי יש בו בעיה אנחנו מסדרים...
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים לא הבנתי, ברבע שעה האחרונות הספקת למסור את המחשב ל-KSP?מה בדיוק מטרתו של הת'רד הזה?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר לא הבנתי, ברבע שעה האחרונות הספקת למסור את המחשב ל-KSP?מה בדיוק מטרתו של הת'רד הזה?לא.. את המשחב מחסרתי להם לפני שבוע.היום צץ לי הרעיון שאולי המדבקה הקטנה הזאת היא הבעיה למרות שלא נראה ליכי לבדוק כמעט כל רכיב כבר ניסתי אפילו נתתי לטכנאי מוסמך שאבא שלי מכירהוא בדק ולא מצא את הבעיה אז כבר התייאשתי ונתתי את המחשב לKSP
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אם המחשב הצליח לעבור את ה-POST, אז הבעייה אינה במעבד (ובמדבקה).מכיוון שהמחשב אינו ברשותך אין כל אפשרות לנסות בדיקות נוספות עליו, אז מכיוון שתשובה קיבלת, אין עוד מטרה לת'רד הזה ולכן הוא ינעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.