עבור לתוכן

נייד 15" כתחליף למחשב שולחני, עד 5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לכבוד נסיעה לחו"ל לשנתיים במסגרת העבודה, אחותי החליטה לעבור ממחשב נייח לנייד. הדרישות שלה:

אחריות בינלאומית לשנתיים חובה! המחשב יבלה את רוב זמנו באירופה.

מסך 15", עדיף רחב. משקל לא חשוב במיוחד כיוון שהמחשב יתנייד בעיקר בתוך הבית. חיי סוללה של לפחות שעתיים. צורב DVD, בלוטות', יהיה נחמד עם יכלול מצלמה, יציאת HDMI גם תהיה נחמדה, זיכרון של לפחות 2GB (עדיף 4GB).

המחשב ישמש לגלישה, יישומים ביתיים שונים, צפיה בסרטונים ושיחות וידאו ופה ושם איזה משחק קל, כך שלא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. שירות בינלאומי טוב ואמינות גבוהה מאוד חשובים, אני לא טס לאירופה בכל פעם שיש להם תקלה! ;)

המחשב ירכש בארץ, היא רוצה קצת זמן לאלף אותו לפני הנסיעה. יש הצעות?

פורסם

האם יש עדיפות למסך מבריק או מאט?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש, אני אשאל.

פורסם

אופציה חביבה. Lenovo SL500 הוא אופציה טובה נוספת:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11368

(את האחריות אפשר להרחיב בתשלום ל-3 שנים).

פורסם

האופציה שנתתי עדיפה מכמה בחינות:

א - אחריות בין לאומית

ב - HD בנפח 320GB לעומת 160 בלנובו.

ג - זיכרון פנימי בנפח 4 גיגה לעומת 2 בלנובו.

ואולי יש עוד דברים שלא שמתי לב אליהם..

פורסם

האחריות על כל מחשבי לנובו שנרכשים בארץ היא בינלאומית ותקפה באירופה גם כן.

ל-SL500 יש יתרונות מסוימים על ה-HP שנתת: למשל מסך מאט ברזולוציה גבוהה, וטראקפוינט. שהם, לפחות לדעתי, שווים הרבה יותר מעוד 2GB זיכרון ועוד 160GB בכונן הקשיח, מה גם שקשיח וזיכרון הם דברים שניתנים לשדרוג בקלי קלות בכל מחשב נייד.

הכל שאלה של מה מחפשים ומהן העדיפויות.

פורסם

אני מציע שניתן לפותח התרד להחליט מה יותר טוב בשבילו. ;)

פורסם
  • מחבר

שאלתי - היא רוצה מסך מט. 160GB יספיקו, אבל אני לא בטוח בקשר ל- 2GB (כי סביר שהמחשב יריץ ויסטה).

הלנובו נראה מעניין, אבל עם הרחבת אחריות, המחיר שלו טס מעבר לסכום שהיא רוצה להוציא. שו האדה טראקפוינט? ו- XP בימינו? זה כ"כ 2001...

ל- HP יש מסך מבריק?

פורסם

ל-HP הספציפי הזה יש מסך מבריק. לדגמים העסקיים שלהם יש מסך מאט, אבל אני בספק שתמצא בתקציב.

קיים דגם דומה של ה-SL500 שהוא קצת יותר זול ומגיע עם Vista Business (וזכות שנמוך ל-XP):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713314

ואז עם הרחבת אחריות אתה לא חורג בהרבה מ-5K, ואולי אפילו נשאר במסגרת.

2GB זיכרון זה בסדר גמור ל-Vista, אבל אתה תמיד יכול להרחיב ל-3GB בקלות (וגם ל-4GB, למרות שזה חסר משמעות ל-Vista 32bit).

פורסם

^^

אכן, 2GB יספיקו בהחלט לויסטה. אני על הנייד שלי מריץ ויסטה HOME PREMIUM בצורה חלקה מאוד, בכ"א כמו שקודמי אמר תמיד ניתן לשדרג ל3GB ע"מ לקבל עוד טיפה מהירות ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים