פורסם 2009 ביוני 1216 שנים שלום וסופ"ש מהנה לכולםאתמול החלפתי לוח אם לאחר שהאחרון היה מיושן במידה והחל להראות תקלותמעבר לזה גם התושבת שמחזיקה את המערכת קירור של המעבד נשברה וגוף קירור ישב עם 3 אזיקוניםלפני כשנה המעבד החל להראות התחממות נוראית כשהוא עבד עם הקירור סטוק המעפןאז קניתי את ה 64pro של arctic coolingהכל היה על מי מנוחות, במצב אידיאלי המעבד ישב על פחות מ20 מעלות ותחת מאמץ ארוך וכבד הוא ישב על 50אך לאחרונה התחילו הבעיות של החימום והוא הגיע למצב שבאידיאל הוא יושב על 50 מעלות ובמאמץ המחשב היה פשוט נכבה (כשהוא הגיע לטמפ' של 110 מעלות)החלטתי לנקות את המחשב מאבק ולהחליף את המשחה הטרמית.כנראה שבמהלך הוצאת הגוף קירור שברתי את התושבת ולא ממש הצלחתי לפתור את הבעיה למרות שהצלחתי להוריד את הטמפ' המקסימלית ב30 מעלות בערךאתמול בשעה טובה קניתי לוח אם חדש של sapphire 780G 3200hdוכמובן התקנתי את כל הלוח מהתחלה, שמתי משחה טרמית ברמה מומלצתאבל עכשיו המעבד עובד באידיאלי על 45 מעלות פחות או יותר ובמקסימום תחת מאמץ מגיע ל90הוא אומנם לא מתכבה כמו קודם אבל אני בספק אם זה בריא לוהמאווררים במארז ועל הגוף קירור פועלים כשורה וכמו שנראה אין שום תקלה מכנית.החשש שלי הוא שמשהו נדפק במעבד, אני מתקשה להאמין שקירור חזק כמו זה ששמתי לא מצליח להחזיק את המעבד בטמפ' נמוכותהאם למישהו יש עצות או משהו שיכול לעזור לי?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים תפרט יותר לגבי "ברמה מומלצת" שאני אדע אם שמתה יותר מדיאתה בטוח שהרכבתה את הגוף קירור כמו שצריך? אולי הוא קצת משוחררעלה בדעתך שאולי התוכנה איתה אתה בודק תטמפרטורות מציגה אותן באופן שגוי?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר קודם כל אני אוסיף שיש לי כבר קצת ניסיון בהרכבה של מחשביםוהגעתי מזמן כבר למסקנה בקשר למשחה התרמית: שמים מה שנקרא נגיעה קלה במרכז ומלבישים את הגוף קירור ככה שהמשחה תימרח על המעבד עד שהיא מגיעה לקצוות של הגוף.אני משתמש בהרבה תוכנות, מהביוס לספידפאן ל coretemp ל wopti utilכולן מראות טמפ' גבוהותמעבר לזה אני שם לב שכשאני בטמפ' ממש גבוהה המחשב מתחיל להשמיע צפצוף חלש מאוד ממש כמעט כמו שריקה של קומקום על הגזיש למישהו רעיונות?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים יש סיכוי שהעבודה בתנאים שציינת למשך זמן אכן גרמה נזק למעבד..בכל מקרה ניסת לעלות את הRPM של המאוורר ? הקירור מהודק ומותקן טוב ?
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר הRPM על המקסימוםהגוף קירור יושב טוב, הכנסתי אותו מחדש שוב עכשיויש לציין גם שהטמפ' הממוצעת של האויר בץוך המארז היא 50 מעלותהוא לא מספיק מאוורר ויש בו 3 הארד דיסקים שעובדים על 55 מעלות בנוסף לכרטיס מסך שטמפ' עבודה שלו היא 80 מעלות
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר אין אבקאבל מבחינת איוורור המארז חלשיש לי רק מאוורר אחד במארז והבעיה היא שגם אין לי מקומות להוסיףואין לי כסף להוציא על מארז חדש
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים תשמע,אני מציע שתבדוק עבודה עם מארז פתוח, זאת אומרת דלת הצד פתוחה, והפתח לא פונה אל קיר, אלא אל המרחב בחדר.דרך אגב, היכן עומד המחשב שלך?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים זה מה שאני עושה.. המחשב שלי הוא בן שנה וחצי או אפילו קצת יותר וכאשר אני מפעיל משחקים הוא מגיע לטמפרטורות של 60 ומשהו מעלות והמאוור מתחיל לעלות ל 4000+ RPM ואני לא מת על זה.. אז פתחתי את הדלת והבאתי מאוורר קטן בגובה של המחשב ואני מפעיל אותו באופן קבוע כשהמחשב עובד.תשקול את האפשרות הזאת.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אם אתה יודע איך, תפרק אותו מהלוח ותעשה לו ניקוי יסודי. לאחר מכן, תמרח מחדש משחה טרמית ותרכיב מחדש.אם אתה לא יודע, תקח אותו לחנות טובה, ותבקש ניקוי יסודי ומריחה חדשה של משחה טרמית למעבד.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר בחש- בדיוק החלפתי לוח אם שלשוםפירקתי וניקיתי הכלהניקיון לא קשור לזהכרגע אני עובד עם דלת צד פתוחה וזה עוזר בשתי מעלות אבל לא פותר את הבעיה שתחת מאמץ המעבד נוסק לכמעט 90 מעלות
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים גם לי יש את אותו המעבד אבל אצלי הוא באידיאל 47 עכשיו עם OC ל2.860 כשאני משחק קאונטר סטרייק סורס המעבד מתחיל לאבד fps ומגיע ל60 במקום 140.. יש לי גם את אותו קירור אבל איך אפשר לעלות לו את הRPM?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים בחש- בדיוק החלפתי לוח אם שלשוםפירקתי וניקיתי הכלהניקיון לא קשור לזהכרגע אני עובד עם דלת צד פתוחה וזה עוזר בשתי מעלות אבל לא פותר את הבעיה שתחת מאמץ המעבד נוסק לכמעט 90 מעלותחחח... זה לא Bahash.... זה Bashash... יענו בשש (לא בשא"ש - בבטן של אמא שלך אלא משהו אחר...) אני לא יסביר כי זה סיפור שלם בפני עצמו...ולעניינינו, לפני החלפת הלוח אם הטמפ' היו זהות?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים פותח התרד עם כל העבד למארז..כל מארז סטנדרטי..גם הכי ג'נרי מגיע עם מקום לשני מאווררים (קידמי/תחתון..אחורי/עליון)..וdranzer לא הבנתי איך בדוק המעבד "מאבד" FPS..אתה בטוח שהVSYNC לא פועל ?בדקת טמפ' ?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים כאמור במשחק קאונטר סטרייק סורס 80% זה המעבד,המעבד שלי כשהוא מגיע ל55 והלאה הוא מתחיל להוריד את הfps בצורות של דרופים מטורפים אפילו ל20 fpsהvsync לא פועל,והמאוורר על מהירות 2500 אני מקווה שזה לא המקסימום שאפשר להוציא ממנו..מה בכלל המקסימום סיבובים שהוא יכול להוציא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.