עבור לתוכן

מה טוב יותר ASUS P4C800 DLX או ABIT IC7-G

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל!

את האסוס אני יכול להשיג ב- 183$ שזה 805 ש"ח

ואת האביט ב- 188$ שזה 827 ש"ח

ההבדל ממש לא משמעותי ככה שאני צריך לבחור לפי מה שיותר טוב!

בבקשה תנו לי תשובה חד משמעית!!!

אני רוצה לוח טוב ושאני יוכל לעשות עליו ניסויים באוברקלוק אבל ל משהו רציני במיוחד!

בתודה

ניר

-עריכה

אני גם רוצה זכרונות חדשים אבל פה יש לי התלבטות גדולה! אני מתלבט אם לקבות שני סטיקים של Corsair XMS 3500 cas 2 256Kb או סטיק אחד של Corsair XMS 3500 cas2 512Mb

בבקשה תנו תשובות הגיוניות!

פורסם

יש להם ביצועים דומים, אני הייתי לוקח את הP4C800

פורסם

אני לא ממליץ לך לקחת את ה-IC7 בחו"ל שכן בארץ מחירו כמעט וזהה (833 ש"ח) ואתה מקבל אחריות. לעומת זאת, ה-ASUS עולה בארץ כ-1,100 ולכן קנייתו בחו"ל משתלמת ביותר. מבחינת בחירה, הייתי ממליץ לקחת את ה-ASUS, משתלם ביותר במחיר שאתה יכול לקנות אותו.

בעניין הזכרונות, הייתי ממליץ לקחת את 2 הסטיקים שכן אני מסיק מלוח האם כי זו מערכת מבוססת פנטיום וה-DUAL ייתן לך שיפור נאה ביותר בביצועים.

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אקח את ה- ASUS p4c800 DLX!

אבל מכיוון שאני חייב להזמין בימים הקרובים אני מבקש בכל בקשה שתתיחסו לעניין הזכרונות!!!

זה ממש ממש חשוב!

תודה לכל העונים

ניר ;)

פורסם

למה בדיוק אתה צריך לוח מבוסס 875?

אני הייתי לוקח אסוס אם היו לי רק את שתי הבחירות האלו.

בכל אופן לדעתי ולפי מה שראיתי בביקורות עדיף לקחת לוח מבוסס 865 מכיוון שה875 לא נותן שום דבר מעבר למה שה865 נותן.

פורסם

Like MoonMage said 875P ins't justified at all, I suggest you take the IS7-E or the P4P800, will save you some money.

פורסם

תיקח שני סטיקים כדי לעשות DUAL! הדואל משפר מאוד את הביצועים של מערכת פנטיום, כמו שהבנתי כ-30 אחוז שיפור בביצועים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים