עבור לתוכן

בגרות בהסטוריה א'-מאחורינו :)

Featured Replies

פורסם

מחברת שלמה?!?!

מטורף...

הם ממש ממש ממש לא היו בסדר(משרד החינוך)

ממש מבלל כל הקטע עם ההצג וציין ותאר.

בשאלה 3 אמרו הצג 3 גומרים להתפחותן של תנועות לאומיות באירופה והסבר על אחת מהן...

מה זה בדיוק הצג?

לרשום ככה:

המפהכה הצרפתית, תנועת הששכה והחילון והמהפחה התעישתית הם שלושה גורמים שסיעו להתפחותן....

או לרשום על כל גורם 2שורות ככה:

המהפכה הצרפתית היא מהפכה שהתחוללה בצרפת בעבותה נוצרה בצפרת לאומיות אזרחית שהתססה על עקורנות פי בחירה כמו זכיות שלון וכד

תנועת ההשכה והחילון היא תנועה שפיחתה איגולוגיה שהאדם יכל לחשוב ולהיות עצמאית והוא איננו חייב להתמך על הכניסה..

• תגובות 107
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הניסול היה גרוע

ושאלה 8 בכלל, לקח לי מלא זמן למיין מה זה גורמים ומה זה ביטויים, בעיקרון כל אחד יכול להיות גם האחר....

ונתנו לנו מחברת משבצות..מרגיז ביותר

והמשגיחה קיבלה לפחות 3 הודעות SMS, וצרחה על ילד שעבר במסדרון שהיה בדרכו לשירותים בלי ליווי

פורסם

הניסוח בילבל גם אותי, אבל הצלחתי להבין אחרי דקה, כל הכיתה שלי לא הצליחה להבין חחחח הם ניסו לשחד את הבוחן..

היה דיי קל, ציפתי ליותר קשה.

פורסם
  • מחבר

על איזה פרקים נבחנת?

פורסם

התחיל אצלי בבצפר באיחור של שעה !

סה"כ בגרות די קלה לא משהו רציני

פורסם

אולי מאחוריך....

פורסם

הניסוח היה מעצבן בעיקר החלק של בגדד ><

כתבתי את כל המחברת והיה מאוד מעצבן הקטע של המשבצות

פורסם

קמתי חצי שעה לפני הבגרות הייתי על הפנים לא ישנתי כל הלילה

קיצר לא הלך טוב xD

פורסם

לי לא הלך טוב כי לא באתי ל40% מהשיעורים בהסטוריה :cool2:

פורסם

אז אתה הגבר של הפורום פשוט עבריין כולם מוחאים לך פה כפיים עבריין

פורסם

אתה חושב שאני שמח מזה?היתי נותן הכל בשביל להיות שם.

אידיוט.

פורסם

הלך די טוב לדעתי. מחברת שלמה + 2 דפים.

כל המבחן מתתי מרעב, למרות שאכלתי בערך 2 ארוחות גדולות - אחת 3 שעות לפני המבחן ואחת שעתיים לפני המבחן. חוץ מזה הלך די טוב, ואני מקווה שידעתי את כל התשובות.

מישהו יודע מתי בערך אמורות להיות תשובות ו/או אם יש מועד ב' בהיסטוריה (בגלל התערבות עם חבר)?

פורסם

היה יותר קשה מהמתכונת שלנו, פשוט בגלל ששאלו על נושאים שלא התמקדתי בהם בלמידה, לא היה שום דבר על הצהרת בלפור, ושום דבר על הזרמים השונים בציונות, נאלצתי לדחוף את זה לאחת השאלות. כתבתי 11 עמודים יחסית צפופים, הלך בסדר, למרות שהניסוחים בבגדאד היו נוראיים והשאלות על חומר שלא ממש למדנו.

נקווה לטוב, מזל שיש מגן 100.

עריכה: תשובות באינטרנט בטח מחר או מחרתיים, תוצאות של הבגרות בספטמבר. בהיסטוריה אין מועד ב'.

פורסם

היה יותר קשה מהמתכונת שלנו, פשוט בגלל ששאלו על נושאים שלא התמקדתי בהם בלמידה, לא היה שום דבר על הצהרת בלפור, ושום דבר על הזרמים השונים בציונות, נאלצתי לדחוף את זה לאחת השאלות. כתבתי 11 עמודים יחסית צפופים, הלך בסדר, למרות שהניסוחים בבגדאד היו נוראיים והשאלות על חומר שלא ממש למדנו.

נקווה לטוב, מזל שיש מגן 100.

עריכה: תשובות באינטרנט בטח מחר או מחרתיים, תוצאות של הבגרות בספטמבר. בהיסטוריה אין מועד ב'.

אז מה זאת בחינת הבגרות בסוף מחצית ג'?

הבנתי מהילדים האלה שהם לומדים כל יולי, ובסוף יולי/תחילת אוגוסט הם עושים בחינת בגרות לפי אותו המיקוד.

פורסם

אתה חושב שאני שמח מזה?היתי נותן הכל בשביל להיות שם.

אידיוט.

שמת לב שכתבת את ההודעה ככה:

ולא ככה?

לי לא הלך טוב כי לא באתי ל40% מהשיעורים בהסטוריה :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים