פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים שלום, יש לי צורב X4 שעובד עדיין מצוין (3 שנים למעלה1000 צריבות ), אבל בא לי להחליף חדש.יש היום בשוק הרבה מאוד סוגים של צורבים, השאלה היא :האם יש בכלל הבדל בזמן הצריבה בצורב X16 (בערך 5 דקות) לבין צורב X24 או אפילו X32 ?לפי ניסיונכם , איזה צורב כדאי לקנות?אני רוצה ממשק IDE תודה
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים ברור שיש הבדלים..בזמן סיום הצריבה!אני הכי ממליץ על יאמהה, טכנולוגיה מעולה ביותר(רק צורבי X20 ומעלה)
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים Aopen *24 עובד כמו קסם במחיר שווה לכל נפש יש לו לדעתי את היחס עלות\תמורה הכי גבוה
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אני ממליץ לך לקנות צורב במהירות X20 פלוס איזה משהו מגניב במקוםצורב 32X או משהו כזה......
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אין הבדלים גדולים במהירויות הצריבה, אם לא איכפת לך לחכות עוד דקה מתוך 3 דקות שלוקח היום לצרוב דיסק...אם אתה רוצה צורב טוב, שייתן לך את התמורה הכי טובה לכסף שלך לך על צורב של Lite-On במהירות של מעל X16. היתרון של הצורב הז העל פני האחרים, בנוסף לאיכות הטובה שלו, זה היכולת שלו לצרוב כל הגנה מפני צריבה שיש לדיסקים כיום, וזה כמובן במידה ואתה צריך רק "לגבות" את המשחקים שלך.אתה יכול ללכת גם על צורב של RICOH שהוא לא רע בכלל, רק המכאוב שלו זה שאתה לא יכול לגבות איתו כל דיסקים שאתה צריך.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מעולים, רק קצת יותר יקרים..כןhttp://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=plextor402410
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים ומה אם הצורבים של PLEXTOR ?האם גם הם מסוגלים לצרוב כל דיסק ???זה העניין שלא.....
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים יותר כון ריקו מצויינים ולא יקרים יש לי , הוא עד עכשיו מעולה ולא עושה בעיות
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים אלא אם אתה צורב דיסקים במות מסחרית את לא צריך יותר מ16הצורבים המהירים פחות אמינים ויקרים יותר אתה חייב דיסק ב3 דקות אתה לא מפעל של תוכנהלדעתי זה סתם בזבוז מספיק לי 16 וגם 12 (אם הוא לא היה מתפגר) (קצר בבית)חברת החשמל שילמה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.