פורסם 2009 ביוני 1116 שנים כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום.אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכללתודה
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים הייתי באורנג' כחצי שנה, לא התלהבתי במיוחד אבל עדיף לשים ארגז חול בתור ספק רק לא 012!!!בגדול, כולם מנתבים את התעבורה אבל אף אחד לא מודה בפועל רק ש 012 עושים את זה בצורה מוגזמת...בגדול זה עניין של מחיר אז שיהיה בהצלחה...
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר אז אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס רשת אלכותי בתקן N כי כפי שהבנתי ל SMARTBOX יש 3 יציאות ואצלי מחוברים 3 מחשבים וממיר אז אני צריך כרטיס אלכותי בתקן Nועוד שאלה אני רוצה לקחת רק אינטרנט אז אני יתחייב לשלם על הSMARTBOX בלי זיכוי או שעדיין יהיה לי תזיכוי
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אני חושב שעדיף 018למרות שגם אורנג' נחמד , במיוחד המבצע של ה3 חודשים שכרגע אני בו - אני חייב לציין שיש הרגשה כי האתרים ב018 עולים יותר מהר.מבחינת מהירות הורדה נטו - אותו דבר , רק באתרים של LAG ביחס ל018
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים עברתי מבב"ל על תשתית הוט לאורנג', עדיין תשתית הוט.עליתי ממהירות של 15kb בלי הצפנה ו60 עם הצפנה ל170-200 קבוע בלי הצפנה. אני ממש מרוצה מהאינטרנט שלהם.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר אז אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס רשת אלכותי בתקן N כי כפי שהבנתי ל SMARTBOX יש 3 יציאות ואצלי מחוברים 3 מחשבים וממיר אז אני צריך כרטיס אלכותי בתקן Nועוד שאלה אני רוצה לקחת רק אינטרנט אז אני יתחייב לשלם על הSMARTBOX בלי זיכוי או שעדיין יהיה לי תזיכוילא עניתם לי על השאלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.