פורסם 2009 ביוני 1116 שנים שלום לכולם,קניתי מחשב חדשcore i7 920 asus p6tseasus nvidia gts 2503x1 ocz 1333 platinumwd 1tpro82 enermaxקיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP בהצלחהעשיתי עדכונים וכ"ופתאום נזכרתי לבדוק שהמחשב מזהה את הזכרונות אבל הוא זיהה רק 2 מתוך 3אז בדקתי בביוס והורדתי תוכנה שבודקת את הזכרונות וגם היא זיהתה רק 2 מתוך 3 ג'הוצאתי והכנסתי מחדש את הזכרונות , ואז הוא זיהה רק ג' אחדמאז המחשב עשה המון בעיות , ריסט עם מסך כחול, פריזים, ריסטים בלי מסך כחול וכובסוף נשארתי עם זכרון אחד מותקן שהוא לא עשה בעיות, מה שהוביל אותי לחשוב שיש בעייה בזכרונות.התקנתי את וולברין לבדוק איך הוא רץ עם אחד ג' זכרון הוא עבד סביר אך קרס חזרה לווינדוס כעבור דקה של משחק יכול להיות שהבעייה בהתקנה של המשחקשלחתי את הזכרונות לחנות והוא שלח ליבואן \ יצרן - הם חזרו אל בעל החנות ואמרו לו שלאחר בדיקה הזכרונות נמצאו תקינים...מה נראה לכם שהבעייה ?שכחתי לציין שהתקנתי את כל הדרייברים המקוריים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך... עזרו לי דחוף בבקשה....
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר לא, לא ניסיתי, אני לא מבין את הקשר בין להחליף מערכת הפעלה... הרי יש לי רק 3 ג' וווינדוס XP אמור לזהות עד 3' ג' לא ?
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים לא, לא ניסיתי, אני לא מבין את הקשר בין להחליף מערכת הפעלה... הרי יש לי רק 3 ג' וווינדוס XP אמור לזהות עד 3' ג' לא ?כן אבל בגלל זה קודם כל רשמתי שאולי הבעיה היא בלוח אם.פשוט חשבתי שתנסה מערכת הפעלה אחרת כדי אולי לנסות למקד את הבעיה.XP מערכת ישנה ואולי היא עושה בעיות עם הדרייברים או משהו כזה (אני באמת לא יודע - אני רק מנסה לעזור לך...)
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר אוקי, כשאקבל את הזכרונות אם לא תהייה לי ברירה אחליף מערכת הפעלה...תודה
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים אוקי, כשאקבל את הזכרונות אם לא תהייה לי ברירה אחליף מערכת הפעלה...תודהשוב , אתה לא חייב ,זה רק כדי לבדוק...לחוות דעה נחרצת על מה הבעיה דרך האינטרנט זה לא במקום אבל החשדות שלי מופנים בעיקר ללוח אם.אתה זוכר באיזו קונפיגורציה הזכרונות היו מותקנים? (באיזה סלוטים)
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים קודם כל זה לא קשור לXP ולא לשום מערכת הפעלה אחרת מערכת.ה של 32 BIT קולטת עד 3.25 GB של זיכרון RAM לעומת זאת מערכת.ה של 64 BIT מזהה כל מה שיש לך על המחשב לדעתי הבעיה היא אכן בלוח האם יש לבדוק את כל חריצי ה RAM ולוודא שלא הייתה שום הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תבצע עדכון ביוס ללוח אם, זה עשוי לפתור את הבעיה (במידה והבעיה היא בעיית תאימות בין הזיכרונות ללוח).
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות,היום הזכרונות חזרו לחנותואני כנראה אשלח את המחשב חזרה אליהם
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים אני לא מבין למה לא שלחת את כל המחשב? מחשב חדש שהם יפתרו לך את הבעיה.. אפילו שאתה יודע מה צריך לעשות , בסוף יגידו לך שאתה עשית משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.