פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אחרי כמה צריבות צורב ממוצע אמור למות?כאילו שהעינית שלו תמות...לי יש צורב של פיליפס - 8x4x24.לא שיש איתו איזה בעיה פשוט זה מעניין אותי...כמה עולה להחליף עינית צריבה?האם אפשר להחליף אותה רק דרך פיליפס או דרך כל מעבדה?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים זה משתנה מצורב לצורב אני חושב... בכל אופן, כשצורב מת לא מחליפים את הלייזר (זה יעלה יותר מדי מן הסתם) אלא פשוט קונים חדש
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אתה יכול לחפש באתר של פיליפס את המידע והמפרט הטכני שקשורים לצורב שלך ולבדוק אם הם ציינו את ה-MTBF (זמן ממוצע לפני תקלה). זה נמדד בשעות.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אתה יכול לחפש באתר של פיליפס את המידע והמפרט הטכני שקשורים לצורב שלך ולבדוק אם הם ציינו את ה-MTBF (זמן ממוצע לפני תקלה). זה נמדד בשעות. שעות צריבה כמובן
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים זה לא נראה לי העינית, זה נראה לי בדרך כלל דברים מכנים של הכונן!לכן לפי דעתי, זה מועלי להשתמש פחות בצורב בתור סידירום כי אתה משאיר אותו "חדש".אבל כמובן אתה לא יכול לנבא מתי הוא ישבוט חיים.
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר לא נראה לי שהם יכתבו כזה דבר.לא שווה להם ;Dבכל מקרה אני אבדוק.כמה זמן לוקח למות לרוב הצורבים?
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים אני עוד לא ראיתי צורב שמת.......ולבן דוד שלי יש צורב כבר איזה שנתיים ועדיין עובד מעולהמדי פעם אפשר לשמן את הצורב זה עוזר (אבל מבטל את האחריות!)
פורסם 2002 בפברואר 2223 שנים מחבר מת לי צורב HP x2 ;Dפעם לכולם היו כאלה... (גירסת ה-7200 אני חושב)הוא מת שנתיים אחרי שקניתי אותו לפני חמש או ארבע שנים. ולא צרבתי איתו הרבה.כנראה פעם זה לא היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.