עבור לתוכן

יש בעיה להעלות רובה אירסופט לטיסה בבטן המטוס?

Featured Replies

פורסם

בהינתן ואין לי בעיה לשלם מכס, יש אפשרות להביא כלי אירסופט אחד מחו"ל?

פורסם

יש בעיה אחושילינג

פורסם
  • מחבר

למה? אחרי הכל זה sporting goods..

פורסם

אולי אפשר לתאם משהו עם מישהו. אבל כשיעשו שיקוף לתיקים ויראו רובה, מי שיראה את זה לא יתחיל לחשוב אולי זה רובה צעצוע שממש ממש דומה לרובה מקורי.

אלא יחשוב שזה רובה אמיתי, ואז אין לי מושג מה יקרה, אבל לא נשמע לי בריא

פורסם

דווקא יכול להיות מצחיק למי שעומד מהצד :)

פורסם

תפרק אותו לחלקים ותשים חלק בתיק עלייך,חלק במזוודה שלך וחלק בשל החברים/הורים .

אולי יעבור ככה

פורסם

דווקא עוד יותר מסוכן...

ככה זה יראה שהוא באמת מנסה להבריח נשק אמיתי.

פורסם

בעיקרון אפשר.

מודיעים מראש, רצוי לתאם עם חברת התעופה מראש ולקבל ההנחיות שלהם. מראים המזוודה לבודק כאשר המוצר ארוז באריזה המקורית ורואים שלא פתחו אותו, מראים גם מסמכי הרכישה על שמך. לרוב ירשמו ויעלו המזוודה הנפרד למטוס ואולי יעכבו אותה ותגיע לארץ רק אחרי כמה ימים.

זה הזכיר לי, מלפני הרבה שנים:

משיהו מהיחידה בה הייתי נסע לחו"ל. לדרך קנו לו מתנה ספר קריאה. בין הדפים הדביקו לו יריעת עופרת דקה חתוכה בצורה של אקדח, כולל החור המתאים של בית ההדק וכו'. מה שהוא עבר בתור בבידוק תיק היד לא מאחל לאף אחד. גם מה שעבר על הבודקים המסכנים לא מאחל לאף אחד. בסוף הספר נשאר אצל הבודקים שיתמודדו איך זה נראה בשיקוף משהו דמוי אקדח. ההסבר שמדובר ברומן בילוש וריגול זה לא עזר לו.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אפשר.

מודיעים מראש, רצוי לתאם עם חברת התעופה מראש ולקבל ההנחיות שלהם. מראים המזוודה לבודק כאשר המוצר ארוז באריזה המקורית ורואים שלא פתחו אותו, מראים גם מסמכי הרכישה על שמך.

ומה קורה במקרה של כלי שנמצא בשימוש שוטף במשחקים כבר כמה זמן?

מסמכי רכישה אבודים והקופסא מזמן לא באיזור.

פורסם

אני חושב ששיחה עם חברת התעופה תהיה אפשרות טובה

פורסם

השאלה היא מה יקרה אם יתפסו אותך במכס.

כשאנחנו טסים עם נשק אמיתי אז יש צורך ברשונות, תיאום עם הביטחון בשדה ועם המכס בארץ.

יבוא צעצועים מסוכנים זה דבר לא חוקי.

מכיוון שהכנסת רובה איירסופט היא מעשה לא חוקי בישראל, אני מאמין שתהיה בעיה בארץ, אבל בחו"ל אולי יסתפקו בכך שתודיע לדיילת הקרקע.

פורסם

חד וחלק, הרובה יוחרם במכס אם אין לך רישיונות מתאימים (אני כמעט בטוח שצריך גם רישיון יבוא)

עדיף לך לקנות בארץ ולהשיג את הרשיונות המתאימים לאחזקה.

פורסם

זהו שאיירסופט לא נחשב רובה של ממש. אין אפשרות להוציא רשיון לדבר כזה.

כמו רובה קשת.

למרות שרובי קשת מסויימים יכולים לחדור דלת של מכונית, אין צורך ברשיון בשביל להחזיקם.

מצד שני, גם רובה קשת אסור ליבוא...

פורסם

הדבר הזה הוסדר לפני שנה+, צריך להרשם לעמותה, ואפשר לייבא דברים באופן אישי, ציוד האיירסופט שמוכרים בארץ(במקומות הרשמיים של העמותה) הוא ברמה מאוד מאוד גבוהה, וגם המחירים לא כאלה בשמים(הציוד הוא על בסיס גז ולא חשמל).

פורסם
  • מחבר

דובי, אז מישהו שהוא חבר בעמותה יכול להכנס לישראל (נניח מקנדה) עם הכלי אירסופט שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים