עבור לתוכן

בעיה בראוטר Dlink DI714P ו-win7

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים התקנתי Windows 7, ובגלל אירועים בלתי צצפויים עברתי אליו באופן קבוע.

כבר מההתקנה האינטרנט עבד מאוד לאט, ולאחר בדיקות שונות בהם בין היתר חיברתי את הכבל רשת ישירות למודם, גיליתי שהראוטר גורם לבעיה.

לאחר שלא מצאתי דרך לפתור את הבעיה התייעצתי עם חבר שהציע לי לאפס את הראוטר, וכך עשיתי, אך נאלצתי להתקשר לבזק כדי שיעזרו לי להגדיר מחדש את הראוטר, ומאז האינטרנט הרבה יותר איטי מכפי שהיה קודם לכן.

איך אני יכול לפתור את בעיית הראוטר שמאט את האינטרנט?

ואיך אני יכול לפתור את בעיית המהירות האיטית של האינטרנט ב-Windows 7 (בגרסת XP לא הייתה כלל בעיה)?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לא ראיתי תגובות, אם זה כי לא פירטתי מספיק או לא נתתי מידע רלוונטי, חשוב לי לדעת.

ביקשתי מחבר שישלח הודעה בפורום, לא הייתה לי ברירה, לא הייתה לי אפשרות להיכנס לפורום בכלל ולבקש עזרה בעצמי (עכשיו חיברתי את המחשב שלי ישרות למודם, אבל הפתרון הזה לא אפשרי תמיד, יש עוד מחשבים בבית).

הבעיה העיקרית היא לא מה שמתואר בכותרת, אלא הקטע שמאז הגדרת הראוטר מחדש, האינטרנט איטי יותר עבור כל המחשבים ברשת, ולא רק עבורי.

האם יש הגדרות כלשהן שניתן לשים כדי שיפעל שוב כמו שצריך?

ספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי.

ראוטר: DI714P+

אם צריך עוד מידע אין לי בעיה.

תודה מראש.

פורסם

איך מתבטאת האיטיות?

מי הן הספקית והתשתית? באיזה חבילה אתה מחובר בהן? עשית בדיקת מהירות?

פורסם

אתרים עולים לאט יותר, כנ"ל לגבי תמונות, קבצי JS, וכדומה.

אתרים כמו adobe בכלל לא מגיעים למצב שאני מצליח להתחבר אליהם, נטענים לאט מידי.

הספקית: בזק בינלאומי

תשתית: חוטים דרך הקירות (לא בטוח שהבנתי למה התכוונת)

חבילה: 5מגה

בדיקת מהירות: בדקתי כאשר המחשב מחובר ישירות למודם, הראוטר מאט את האינטרנט בצורה ניכרת

פורסם

סליחה, לא הייתי מספיק מובן...

דרך איזה תשתית אתה מחובר - ADSL או כבלים?

בדיקת מהירות - תחבר מחשב אחד לנתב בכל ותנתק או תכבה את השאר, תבצע בדיקת מהירות מאתר הבקרה של בזק בינלאומי. מה המהירות שאתה מקבל? מה המהירות שאתה מקבל מאותה בדיקה בחיבור ישיר למודם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים