עבור לתוכן

פינגים מטורפים בכל שרתי המשחק, עזרה

Featured Replies

פורסם

ביומיים האחרונים, אני מקבל פינגים מאוד גבוהים ולא יציבים בשרתים במשחק רב משתתפים Unreal Tournament 2004

אני מדבר על 300-400, כאשר באותם שרתים קיבלתי פינג של 100-150.

בדקתי כמובן בשרתים שאני משחק בהם מדי שבוע, וגם ברשימה של עשרות שרתים של סוג משחק מסוים, וממש בכל השרתים, גם ישראלים, הפינגים ממש גהובים, 400 במקום 100-200... זה ברור שזו לא בעיה בשרתים, ואין שום שינוי במחשב שלי. גם בדקתי פינגים כאשר אין שום שימוש אחר ברוחב הפס שלי.

גם לשחקנים אחרים אמנם מחול, אין אית הבעיה הזו. ומיותר להגיד שבמצב כזה, שום שרת לא שחיק.

מכל מה שבדקתי, אני משער שהסיבה שנותרה היא הספק - אקספון. (אם יש לכם מושג אם משהו אחר יכול לגרום לתופעה, אנא הגיבו)

מדי פעם הפינגים חוזרים למצב פחות או יותר נורמלי, אך כעבוור לא יותר מכמה דקות, שוב הפינג מאוד גבוה ויש גם P/L, כאשר לשחקנים אחרים מחו"ל אין בעיה. אני שם לב לשינוי כאשר אני מנסה לשחק בשרת מסוים, וגם אם אני מעדכן את רשימת הפינגים ורואה שלעיתים הם יורדים חזרה, אך זמנית. אני ממש מקווה שזה משהו זמני...

אני פשוט רוצה לדעת אם במקרה יש כאן שחקנים של UT2004 המנויים לספק אקספון, אם גם לכם יש את התופעה הזו. אולי זה קורה גם במשחקים אחרים?

אך גם אם אין, האם תוכלו רק לבדוק את הפינגים שאתם מקבלים, דרך command prompt, בכמה שרתים בהם אני יודע שאני אמור לקבל פינג נורמלי (100-150 - כן זה המינימום):

80.86.82.139

212.187.208.44

217.163.23.17

אנא ציינו את התשתית ואת הספק שלכם כך שאדע אם עוד מנויים של אקספון סובלים (או לא סובלים) מהבעיה הזו, או גם מנויים של ספקיות אחרות, או אולי זה רק אצלי

*עדכון* היום אמנם הפינגים חזרו למצב נורמלי, אך... P/L נוראי בכל שרת השרתים, פשוט לא יאומן. בכל זאת אנא בידקו את הפינגים, ולמי שמהשחק מותקן גם P/L אם אפשר, באותם שרתים או בכלל.

תודה[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 16:28:08

אין מישהו עם אותו ספק שיכול לבדוק משהו?

אני רוצה לדעת אם אכן הבעיה היא מהספק, אם כך אני פשוט אעבור לאחר אם כך פתאום האיכות ירדה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים