פורסם 2009 ביוני 916 שנים אני לא הכי מבין בהארדיסקים ואני נוסע לחו"ל בבוקר,כשאני מגיע לחנות - מה אני צריך לבקש? (כי אני ידוע שיש סוגים של חיבורים ללוח אם וכאלה כמו SATA וכו')יש לי לוח אם MSI P4M890עריכה: אני מעוניין לקנות הארד דיסק בקיבולת של טרה בייט, לא משנה לי רועש לא רועש וכו' - משתמש במערכת הפעלה ויסטה ואולי Windows 7 בקרוב.מה משתלם לקנות, אם אין את הסוג הספציפי שאתם אומרים מה אני צריך לבקש? יש מצב שאולי בבאג בדיוטי פרי יש דברים במחירים סבירים וזה טוב?תודה מראש
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםכמו כן- תוסיף בכותרת פרטים כמו :מה בכלל אתה צריך? צורב? כונן תקליטונים? כונן קשיח?עוד פרטים: באיזה נפח? מהם השימושים שלך בו? ישמש למערכת ההפעלה? אם כן, מהם השימושים במערכת. אם לא, מה תאכסן בו, באיזו תכיפות? דרוש לך שקט? תפרט על דרישות יוצאות דופן.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר אוקיי היחיד שמצאתי בדיוטי פרי בבאג זה הארד דיסק חיצוני של לייסי (משהו כזה... ) - זה 1 טרה בייט ועולה 135 דולר = 535 שקל. קניתי כי אני ממהר. זה פירמה בסדר הלייסי הזה? הנה מצאתי באתר של באג הרגיל (לא דיוטי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6769 כמעט בטוח במאה אחוז שזה זה. זה טוב?
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים אני לא מבין אותך,איפה הסדר פה? זה נראה לי קצת מגוחך שאתה שואללאחר שכבר רכשתה את המוצרקודם כל לידעתך - דיסקים קשיחים חיצוניים לא נועדו כדי להריץ מערכת הפעלה וגם לא משחקים (אבל מהירים מספיק בשביל משחקים בחיבור ESATA)חוץ מזה לשימושים אחרים הם בסדר,השימוש העיקרי של דיסקים קשיחים חיצוניים זה גיבוייםאו העברה נוחה של מידע בנפח גדול בין מחשבים שוניםLaCie עצמם לא מייצרים דיסקים קשיחים,רק המארז החיצוני שלהםועד כמה שזכור לי הם משתמשים בקשיחים של סיגייט ואם במקרה יש שמה סיגייט מסדרת ה7200.11 הדפוקהזה לא טוב בכלל , חוץ מזה המארז עצמו נראה טוב אם מגוון יציאות והמחיר גם טובבכל אופן אם אתה עדיין צריך המלצות לא תקבל עד שתפרט יותר על השימושים שלך ונפח מקסימליוגם על החיבורי IDE/SATA הפנויים בלוח שלך אם אתה מעוניין בדיסקקשיח פנימי ,יש ללוח שלךשני חיבורי SATA ו2 חיבורי IDE ,כל חיבור SATA תומךרק בכונן אחד אז זה מקסימום 2,וחיבור IDE תומך עד 2 כונניםעל אותו כבל ,SATA עדיף כמובן אם יש פנוי,אם אין אתה יכול גם לקנותבקר SATA בסביבות 70 שקל
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים קנית כבר אז זה לא רלוונטי אבל לא, זה לא טוב.. יש זולים וטובים יותר.בכל אופן הדיון ננעל כי לא נשמעת לחוקי הפורום, כשתרצה שהוא יפתח תשלח לי הודעה פרטית בנידון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.