פורסם 2009 ביוני 916 שנים אהלן,אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול...יש למישהו רעיונות?
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר לא רלוונטי וככל הידוע לי טאבלטים לא מצויידים בנוגד כח משיכה בימנו.. ככה שזה לא עונה על הבעיה שלי
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר חברים, אני מקפיץ, באמת צריך רעיון,מעייף נורא להחזיק אותו ביד אחת ולהקליד בשניה, שלא נדבר על אם אני רוצה לראות איזה סרט/סדרה.הרעיון הוא פשוט איך להחזיק אותו הפוך (המסך והמקלדת כלפי מטה) ומעלי...אני באמת אודה על כל רעיון ישים.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר המתקן היחיד שמצאתי של ברקן ללפטופ הוא פשוט מדף על זרוע שמתברגת לשלוחן... מה שלא כל כך מתאים לי...
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים לא הבנתי למה אתה צריך להחזיק אותו ביד אחת..פעם ראיתי שרטוטים למין שולחן קטן כזה למחשב נייד שנראה כאילו הוא אמור לשבת על המיטה מעל המשתמש, כמו כאלו של ארוחות בוקר במיטה.. אבל נראה לי שתצטרך להיות במצב שאתה יושב במיטה כדי שזה ילך..
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר כי עברתי פציעת גב לא מזמן ואני אחרי 2 ניתוחים, נורא קשה לי לשבת מעל רבע שעה ונורא משעמם לשכב כל היום. אין מה לעשות, אם אני מוצא פתרון לעניין אני לפחות יכול להעסיק את עצמי.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תבדוק אפילו זרוע ברקן לטלויזיה שתתאים במידה ללפטופאותה יהיה אפשר להפריג לקיר ולהשתמש בקומבינציה שתרצהבהצלחה והחלמה מהירה
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תחבר מקלדת ועכבר חיצוניים... ככה הם לא חלק מהמסך (מחשב) וניתן לתת להם זוית\,כיוון שונים לגמרי (אולי גם תחזק את הכתיבה עיוורת). את הנייד עצמו ניתן להשכיב אפילו הפוך על מתקן תליה כגון זרוע ברקן, ככה שהמסך מופנה מטה (כלפייך). לדעתי אם תייסם את זה תוכל להמשיך לשכב ואם תהיה חייב להביט במקלדת אז לפחות היא לא כבדה כמו הלפטופ כולו. שיהיה בהצלחה והחלמה קלה ומהירה ככל שניתן
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר תודה, אני אנסה את זה עם מעמד ארעי ביינתים (צריך לבדוק אם זה נוח לפני שאני מחורר את הקיר)
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תראה אם תמצא משהו (או אפילו רעיון) באתר הזהhttp://www.ergoindemand.com/search/search.jsp?freeText=laptop&I1.x=27&I1.y=14
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.