עבור לתוכן

דרושה עזרה בפתרון יצירתי לבעיה, עבודה עם מחשב נייד בשכיבה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול...

יש למישהו רעיונות?

פורסם

עבור ל-Tablet

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי וככל הידוע לי טאבלטים לא מצויידים בנוגד כח משיכה בימנו.. ככה שזה לא עונה על הבעיה שלי

פורסם
  • מחבר

חברים, אני מקפיץ, באמת צריך רעיון,

מעייף נורא להחזיק אותו ביד אחת ולהקליד בשניה, שלא נדבר על אם אני רוצה לראות איזה סרט/סדרה.

הרעיון הוא פשוט איך להחזיק אותו הפוך (המסך והמקלדת כלפי מטה) ומעלי...

אני באמת אודה על כל רעיון ישים.

פורסם

תתקין זרוע ברקן :)

הבנתי שיש גם זרועות למחשב

פורסם
  • מחבר

המתקן היחיד שמצאתי של ברקן ללפטופ הוא פשוט מדף על זרוע שמתברגת לשלוחן... מה שלא כל כך מתאים לי...

פורסם

לא הבנתי למה אתה צריך להחזיק אותו ביד אחת..

פעם ראיתי שרטוטים למין שולחן קטן כזה למחשב נייד שנראה כאילו הוא אמור לשבת על המיטה מעל המשתמש, כמו כאלו של ארוחות בוקר במיטה.. אבל נראה לי שתצטרך להיות במצב שאתה יושב במיטה כדי שזה ילך..

פורסם
  • מחבר

כי עברתי פציעת גב לא מזמן ואני אחרי 2 ניתוחים, נורא קשה לי לשבת מעל רבע שעה ונורא משעמם לשכב כל היום. אין מה לעשות, אם אני מוצא פתרון לעניין אני לפחות יכול להעסיק את עצמי.

פורסם

אתה יכול לנסות לקחת רעיונות ממה שאני עשיתי.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בעייתי, חייב לשכב ישר (ללא זווית)...

פורסם

תבדוק אפילו זרוע ברקן לטלויזיה שתתאים במידה ללפטופ

אותה יהיה אפשר להפריג לקיר ולהשתמש בקומבינציה שתרצה

בהצלחה והחלמה מהירה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

הבעיה היא שזרועות ברקן מכוונות כלפי מעלה...

פורסם

תחבר מקלדת ועכבר חיצוניים... ככה הם לא חלק מהמסך (מחשב) וניתן לתת להם זוית\,כיוון שונים לגמרי (אולי גם תחזק את הכתיבה עיוורת). את הנייד עצמו ניתן להשכיב אפילו הפוך על מתקן תליה כגון זרוע ברקן, ככה שהמסך מופנה מטה (כלפייך). לדעתי אם תייסם את זה תוכל להמשיך לשכב ואם תהיה חייב להביט במקלדת אז לפחות היא לא כבדה כמו הלפטופ כולו.

שיהיה בהצלחה והחלמה קלה ומהירה ככל שניתן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה את זה עם מעמד ארעי ביינתים (צריך לבדוק אם זה נוח לפני שאני מחורר את הקיר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים