פורסם 2009 ביוני 916 שנים יש לי mp3 של החברה apex והשתמשתי בו כ usb....היו עליו כמה קבצים..הלכתי לחבר לעשות לו פירמוט ושכחתי את הMp3 מחובר למחשב ובטעות עשיתי לו גם פירמוט דרך ההתקנה של הווינדוס כמו שעושים פירמוט... עכשיו הוא לא עובד...כאשר אני מחבר אותו המחשב קולט אותו אבל כשאשני מנסה להיכנס אליו להוסיף לו משהו המחשב אומן שההתקן אינו מאותחל האם לאתחל אותו ?אני אומר לו שכן אבל הוא אומר שהוא לא מצליח?יש פתרון?תודה מראש..
פורסם 2009 ביוני 916 שנים כן,הפתרון הוא להשתמש בתוכנת שחזור מידעכמו file scavenger או getdatabackעריכה : רגע אני לא בטוח שהבנתי,אתהמעוניין בכלל בשחזור המידע שהיה עליו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2009 בשעה 23:12:35אני מניח שטעיתי בהנחה,בכל אופן לחץ על האותכונן שלו לחיצה ימנית ונסה לפרמט משמה
פורסם 2009 ביוני 916 שנים מחבר לא מעניין אותי המידע שהיה עליו..אני מסנה להחזיר אותו לחיים כרגע אני לא יכול להשתמש בו
פורסם 2009 ביוני 916 שנים האם לאתחל אותו ?אני אומר לו שכן אבל הוא אומר שהוא לא מצליח?מה ההודעה שמתקבלת?
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר זה מה שהוא רושם לי אמרתי לו בראשון כן ובשני התחל וגם כן ניסיתי אתחול מהיר.. וההודעה שלישית זה מה שהוא הראה לי...
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים נסה לפרמט את הכונן באמצעות HP USB Disk Storage Format Toolhttp://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים יתכן שהוא פגום ולא יעזור שום דבר.אני הייתי מנסה למצוא פיתרון ב-GParted והמקסימום שבמקסימום שהייתי עושה היה LLF.אם ישנה אחריות אז מן הסתם שכדאי לנצל אותה ולדלג על כל הטרחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.